Şimdi Ara

gta san andreas ryder ın hırsızlık görevi nde hata wr yardımmm edin please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar göreve başlıyorum silah kutularını arabaya dolduruyorum lockup a götürürken oyun kapanıo biraz ilerlio gt sa hatası dio kapanıo görevi geçmenin yolu yokmu atlamanın tranier da indirdim ondada yok anlayamıom zaten ing çe yardım edin allah rızası için

• Mod falan varsa ondan olabilir. Oyunun tüm dosyalarını (belgelerini de) silip yeniden temiz bir şekilde kurmak işe yarayabilir.
  • evet mod wr ama yeniden kurma olanağım yok ama modu kurarken yedeklemiştim ondan oynıycam bu seferde yapılan görevleri tekrar yapması wr iki ucu bok lu deynek
  • yaptıım görevler yapılmamış olucak o zaman arkadaşım yinede saol bi çözüm buldum ama oyunu silmeyi düşünüyorum
  • Ben de San Andreas'ı tekrar bitirmeye çalışırken bir görevden hata aldım (sanırsam Tr yama yüzünden) sonra da hiç uğraşmadım direk sildim. GTA 3-Vice City-GTA 2-EFLC takılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 25 Temmuz 2011; 13:34:36 >
  • aynısı başıma gelmişti. Türkçe yama yüzünden oluyor. mümkünse yamayı kaldır düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

aynısı başıma gelmişti. Türkçe yama yüzünden oluyor. mümkünse yamayı kaldır düzelir

saol allahtan yamayı kurmadan önce oyunu kopyalamıştım ordan geçtim save ledim tr den devam ediorm hepinize tşkkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Of be kardeşim. Türkçe yazsan canın mı çıkar?
    Yazdıklarını okumak bile insanı yoruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Of be kardeşim. Türkçe yazsan canın mı çıkar?

seninde başında ustan olsa snde kısa yazmanın yollarını arardın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0006x

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Of be kardeşim. Türkçe yazsan canın mı çıkar?

seninde başında ustan olsa snde kısa yazmanın yollarını arardın kardeşim

Sen de haklısın, bahaneler bitmez...

• Kardeş Türkçe yamayı nasıl kaldıracağım Bi anlatırmısın
    @Li Shengshun
  • KArdeş yamayı nasıl kaldıracağım anlata bilir misin

• Merhaba bende önceden çok sandreas oynardım küçükken çok oynardım o görevde sürekli atıyordu oyun yüzünden babama kaç format attır diye söylerdim oda arttırırdı 20 tlye adamlar atıyordu gtasandreas yüklerdi ama o görevde hep atardı bende görevin saveni bilmiyordum ve o bölümü inadına geçeceğim diye tutturdum ama son yıllarda çözümünü buldum

%100 Benim çözümüm

o dolmuş gibi şeye binince rıpazha yazın uçma hilesi sonra o garaja park edeceğiniz yerin yakınına doğru çarpın sonra rıpazha yazın tekrar sonra garaja gidin uçarken biraz sag tarafa doğru gidin düz gidip sağa dönmeyin

+rep isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.