Bildirim
gta san andreas ryder ın hırsızlık görevi nde hata wr yardımmm edin please
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mod falan varsa ondan olabilir. Oyunun tüm dosyalarını (belgelerini de) silip yeniden temiz bir şekilde kurmak işe yarayabilir. -
evet mod wr ama yeniden kurma olanağım yok ama modu kurarken yedeklemiştim ondan oynıycam bu seferde yapılan görevleri tekrar yapması wr iki ucu bok lu deynek -
yaptıım görevler yapılmamış olucak o zaman arkadaşım yinede saol bi çözüm buldum ama oyunu silmeyi düşünüyorum -
Ben de San Andreas'ı tekrar bitirmeye çalışırken bir görevden hata aldım (sanırsam Tr yama yüzünden) sonra da hiç uğraşmadım direk sildim. GTA 3-Vice City-GTA 2-EFLC takılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 25 Temmuz 2011; 13:34:36 > -
aynısı başıma gelmişti. Türkçe yama yüzünden oluyor. mümkünse yamayı kaldır düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
aynısı başıma gelmişti. Türkçe yama yüzünden oluyor. mümkünse yamayı kaldır düzelir
saol allahtan yamayı kurmadan önce oyunu kopyalamıştım ordan geçtim save ledim tr den devam ediorm hepinize tşkkürler -
Of be kardeşim. Türkçe yazsan canın mı çıkar?
Yazdıklarını okumak bile insanı yoruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Yazdıklarını okumak bile insanı yoruyor.
seninde başında ustan olsa snde kısa yazmanın yollarını arardın kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: 0006x
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Yazdıklarını okumak bile insanı yoruyor.
seninde başında ustan olsa snde kısa yazmanın yollarını arardın kardeşim
Sen de haklısın, bahaneler bitmez...
-
Kardeş Türkçe yamayı nasıl kaldıracağım Bi anlatırmısın
@Li Shengshun -
KArdeş yamayı nasıl kaldıracağım anlata bilir misin
-
Merhaba bende önceden çok sandreas oynardım küçükken çok oynardım o görevde sürekli atıyordu oyun yüzünden babama kaç format attır diye söylerdim oda arttırırdı 20 tlye adamlar atıyordu gtasandreas yüklerdi ama o görevde hep atardı bende görevin saveni bilmiyordum ve o bölümü inadına geçeceğim diye tutturdum ama son yıllarda çözümünü buldum
%100 Benim çözümüm
o dolmuş gibi şeye binince rıpazha yazın uçma hilesi sonra o garaja park edeceğiniz yerin yakınına doğru çarpın sonra rıpazha yazın tekrar sonra garaja gidin uçarken biraz sag tarafa doğru gidin düz gidip sağa dönmeyin
+rep isterim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X