açılıyor da değişik şeyler yazıyor ingilizce deil rusça deil fransızca deil anlamadım bide 49 kişi var diyor ama oyuna girince 4 kişi fln oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: hokicik
açılıyor da değişik şeyler yazıyor ingilizce deil rusça deil fransızca deil anlamadım bide 49 kişi var diyor ama oyuna girince 4 kişi fln oluyo
Sunucu kendisi öyle. Ayrıca sunucu 0.3c'de olduğu için 0.3d'yi yükleyince açılmıyor. 0.3d yüklemeye kalkarsan hiç giremezsin.
silip yeniden yüklim ozaman gta yı samp ı
Eğer sunucunun hangi versiyonda çalıştığını merak ediyorsanız; sunucunun üstüne gelin ve sağdaki bölmeden version a bakın:
San andreas oynamayı cok ama cok seviyom ama pc den oynayamıom :(
arkadaşlar gta ıv da çete kurmasını bilen varmı
gta ıv da multiplayer nasıl giriliyor birde nasıl çete kuruluyor
yok
ne zaman dolaşıoz
mekan neresi daha doğrusu şöyle serserilik yapak
yoksun tam net mi gerçekten burasımı mekan
arkadaşlar ben sizin için 4 gün ugraştım bir server kurdum serverime herkezi bekliyorum...
serverde neler var neler.... işte bazıları
otomatik para 250snyede bir 10000$ özel mekanlar kumarhaneler modifiyeli araçlar animasyonlar yarışlar atlayışlar admin evleri uzanma yatma *** gibi birçok egleneceginiz komut...
server ip : 192.168.1.2:7777 not:ayrıca servere gelcek ilk 7 kşiye admin olma şansı acele edin... (alıncak adminlerden ilk 3 ü 12 level.son4ü 9 level olcaktır...) isminizin başına [DH] koymayı unutmayın
arkadaşlar hepinizden özür dilerim. ip yanlış yazmışım kusuruma bakmayın
ip:88.238.120.142:7777
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme