Şimdi Ara

GTA:San Andreas S.K Online Ana Başlık [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar,üyelerimizden gelen öneriler neticesinde online girişimlere başlamaya karar verdik.
    Öncelikle hepimizin veri güvenliği açısından server olmamız çok uygun olmaz diye düşündüm,sonuçta IP adresini açık bir ortamda paylaşmak zorunda kalacağız. O yüzden Brutal Kill adlı arkadaşımızın tavsiyesi üzerine hazır kurulu bir freeroam server'da bu işe girişmeye karar verdik.
    Belli bir klanımız olursa,30 40 kişi falan bile olsa önümüzde kimse duramaz

Server: Fashion Samp Server

IP Adresi : 46.17.97.6:1115

Nasıl ekliyoruz server'ımızı :
    San Andreas Multi Player (SA-MP)

Linke tıkladıktan ve dosyayı indirip programı kurduktan sonra (next-next-next prosedürü) arkadaşlar

GTA:San Andreas S.K Online Ana Başlık [SS'li]

Sonra da girip serverımıza ortalığı dağıtıyoruz

Gençler serverın dili çok değişik bir dil bulabildiğim en eli ayağı düzgün server buydu. Nickinizin başına [DH] yazarsanız bizden olduğunuz belli olacaktır. Ben yine BKR olarak görünüyorum orada. Bir arkadaşımız daha var Emreoz olarak görünüyor.

Şimdiden heyecanlandım şu online olayına bekliyorum sizleri en kısa sürede

• Emeğine sağlık kanka Üylere çoğlasa da takılsak biraz online olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

Emeğine sağlık kanka Üylere çoğlasa da takılsak biraz online olarak

inşallah kardeşim olacak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Teşekkürler hocam kabul ettiğin için serverda kaç kişi online oluyor en fazla ?

hocam sınır yok ya bir ton adam var güzel server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BKR-C -- 27 Kasım 2011; 11:49:42 >
  • Bende Varım

Oyunu indiriyorum şu an
  • Server farklı bir dilde, yazı karakterlerini görmek biraz sıkıntı oluyor. Giren arkadaşlar nicklerinin başına [DH] koyarsa birbirimizi tanımış oluruz. Ben "Emreoz" nickini kullanıyorum.
    Bu arada bildiğiniz daha farklı daha rahat edebileceğimiz bir server bulabilirseniz(özellikle Türkçe) oralarda da oynayabiliriz. Şimdilik bulabildiğimiz en makul server bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

Server farklı bir dilde, yazı karakterlerini görmek biraz sıkıntı oluyor. Giren arkadaşlar nicklerinin başına [DH] koyarsa birbirimizi tanımış oluruz. Ben "Emreoz" nickini kullanıyorum.
    Bu arada bildiğiniz daha farklı daha rahat edebileceğimiz bir server bulabilirseniz(özellikle Türkçe) oralarda da oynayabiliriz. Şimdilik bulabildiğimiz en makul server bu

188.138.79.4:7777 eğer bağlanabilirseniz bu servera gelin Türkçe + çok rahat edebileceğimiz bir server. İsminizin başına [DH] koymayı unutmayın

O serveri BKR-C ile denedik. Bizde gözükmüyor retrieving info yazısı ile bekliyor. Girebilen arkadaşlar çözümünü biliyorsa bize de söylerlerse memnun oluruz. Ayrıca bildiğiniz başka Türkçe server varsa IP lerini yazın onları da deneyelim.

• var mı online
  • En kısa zamanda başlıcam online'a. Bonba gibi geliyorum
  • Serverdaki yazılar Latin Alfabesi'ne ait değil. Ben de güncellememişim SAMP'ı, SAMPZ'ye girdim diyorum adam niye attı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 3 Aralık 2011; 22:29:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Serverdaki yazılar Latin Alfabesi'ne ait değil. Ben de güncellememişim SAMP'ı, SAMPZ'ye girdim diyorum adam niye attı beni.

Alemsin dostum

SAPMZ'deki yönetici 3d git dedi, SAMP 0.3d kurdum bu seferde server açılmadı.

• Bi ara oynuyodum bende baya zevkli oluyo gerçekten ama hile kullananlar çok üstelik bide silah bugu var adamı vursanda canı gitmiyo falan ondan silmiştim normalde baya zevkli yani
  • ben normal sadede gorev yaptım save dosyasını silimmi yoksa hata verir mi
  • oyuna girerken yeni oyun diyorum SAMP An exception occured hatası alıyorum yarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrambled_

Bi ara oynuyodum bende baya zevkli oluyo gerçekten ama hile kullananlar çok üstelik bide silah bugu var adamı vursanda canı gitmiyo falan ondan silmiştim normalde baya zevkli yani

Aynen zevkli ama hile yapanlar olmasa daha zevkli olacak.
  • benide ekle bende geliyom
  • girdim de ona 46.17.97.6:1115 siz yoksunuz ya
  • hocam hani nerdesiniz yha gta samp 0.3c deqilmi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokicik

hocam hani nerdesiniz yha gta samp 0.3c deqilmi :D

Bu sunucu 0.3c'de.

• bende de var 0.3c işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.