Şimdi Ara

GTA San Andreas Save Game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
69.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tüm kullanıcılardan isteğim geçtiğiniz,ilerlediğiniz GTA San Andreas bölümlerinin burda hep beraber paylaşmanız Sizce Nasıl Olur. Hep Beleşcilik Yapmayın Sizde Gönderin LÜTFEN....

http://rapidshare.de/files/2972677/GTA_San_Adreas_Save_Game__Kucugunum_.zip.html

Buraya yollaya bilirsiniz......TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucugunum -- 11 Temmuz 2005, 19:15:18 >

• niye ki?

Yani meraktan soruyorum, bir başkasının save ettiği game neden ihtiyaç duyulur GTA gibi bir oyunda.
  • Ya arkadaşlar ama geçemeyenler için düşünmüştüm ben.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucugunum -- 11 Temmuz 2005, 19:39:37 >
  • hımm güzel olabilir, oyun yakında inerse ben de katkıda bulunurum
  • evet güzel olabilir eğer isterseniz save atabilirim
  • %75 i bitmiş bi save dosyası varsa ii olur
  • Bende gta san andreas'ın %100'ü bitmiş dosyası var. isteyen varsa mesaj yollasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu çete savaşlarının olduğu bir save varsa bizimle paylaşabilir mi? tekrar çete savaşı yapmak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: obi_van

baba komple bitimiş oyunu naapalım biz yaa eglencesi oyunu bitirmekte neleroldugunu görmekte. mesala ben son bölümü 6 kere oynadım(her biri yarım saaten) ama iyikide oynadım. hikayenin nası bittigini görmüs oldum. ama gecemediginiz bölüm varsa sorun yardımcı olalım.

abi bana sen sun son bolumun save dosyasını yollasana görim be hadi kurban olam
    ama sadece son bolumun kaldığı dosya hyadi kocum gözünü sevem
    oynamiom sate sonunu görim

• %75 ve %80 falan varsa çok iyi olur
  • brk nickli kardeş imzan gidici
  • beyler bana biri şu araba zıplatma görevini geçip save leyip gönderebilirmi çok lazım o görevi geçemedim yardım help help
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

quote:

baba komple bitimiş oyunu naapalım biz yaa eglencesi oyunu bitirmekte neleroldugunu görmekte. mesala ben son bölümü 6 kere oynadım(her biri yarım saaten) ama iyikide oynadım. hikayenin nası bittigini görmüs oldum. ama gecemediginiz bölüm varsa sorun yardımcı olalım.

abi bana sen sun son bolumun save dosyasını yollasana görim be hadi kurban olam
    ama sadece son bolumun kaldığı dosya hyadi kocum gözünü sevem
    oynamiom sate sonunu görim

oyun antalyada ben istanbulda 3 ünde dönüyom dönünce sözzz.

aga cok sevinirim be tesekkürle

• aga bide soledinde aklıma geldi sahilde dans sistemi calmak için gidiorum kırmızı
    yere giriorum karı beni kabul etmio neden
    bole bişi oluo o görevde kaldım sıkıldım dahada oynamıom
    sate
  • arkadaslar oyunun içindeyim ve bekliyorum bilen yok mu
    kadın bana dans edemezsin gibi bişi dio neden ole dio
    görevi vermio bana ya sinir etti beni
    ya cokta güzel dans ederim heeee

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

beyler bana biri şu araba zıplatma görevini geçip save leyip gönderebilirmi çok lazım o görevi geçemedim yardım help help

baba o görevi geçmekte bişey yoq ki sağdaki rakamları kullan (2,4,6,8) adamın istedigi yönderi tam zanında yap, kolaylıkla geçiyosun. ilerde ona benzer görevler var örnegin sahilde ses sistemi çalmak için dans ederken (ciddiyim)

abicim çok denedim o sahildekini de denedim apamıyom adam beni geçiyo lütfen orda saveleyip bana verirseniz iyi olur

• quote:

quote:

quote:

beyler bana biri şu araba zıplatma görevini geçip save leyip gönderebilirmi çok lazım o görevi geçemedim yardım help help

baba o görevi geçmekte bişey yoq ki sağdaki rakamları kullan (2,4,6,8) adamın istedigi yönderi tam zanında yap, kolaylıkla geçiyosun. ilerde ona benzer görevler var örnegin sahilde ses sistemi çalmak için dans ederken (ciddiyim)

abicim çok denedim o sahildekini de denedim apamıyom adam beni geçiyo lütfen orda saveleyip bana verirseniz iyi olur

o zaman biraz beklemen lazım. şu anda istanbuldayın ama 3 ünde antalya ya dönüyorum o zaman göndere bilirim. bide ben o bölümün üstüne başka birini saveledim ama sen bana kaldıgın yeri gönderirsen ben senin yerine gecerim.

• quote:

arkadaslar oyunun içindeyim ve bekliyorum bilen yok mu

orda kadın ne derse 'y' ye bas. yine olmuyosa bi ekisigin vardir. ne biliyim belki de çok şişmansın

• quote:

quote:

arkadaslar oyunun içindeyim ve bekliyorum bilen yok mu

orda kadın ne derse 'y' ye bas. yine olmuyosa bi ekisigin vardir. ne biliyim belki de çok şişmansın

oldu aga saol ben sadece 1 kere y ye basıodum aslında bu yazıyı görmeden denemiştim ama
    sen yinede saol bide su son save dosyasını unutma gözünü sevim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 17 Temmuz 2005, 1:23:48 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.