beyler bana biri şu araba zıplatma görevini geçip save leyip gönderebilirmi çok lazım o görevi geçemedim yardım help help
baba o görevi geçmekte bişey yoq ki sağdaki rakamları kullan (2,4,6,8) adamın istedigi yönderi tam zanında yap, kolaylıkla geçiyosun. ilerde ona benzer görevler var örnegin sahilde ses sistemi çalmak için dans ederken (ciddiyim)
abicim çok denedim o sahildekini de denedim apamıyom adam beni geçiyo lütfen orda saveleyip bana verirseniz iyi olur
o zaman biraz beklemen lazım. şu anda istanbuldayın ama 3 ünde antalya ya dönüyorum o zaman göndere bilirim. bide ben o bölümün üstüne başka birini saveledim ama sen bana kaldıgın yeri gönderirsen ben senin yerine gecerim.
Tamam bekliyorum kaldığım yer aşağıdaki linkle rapid e attım
beyler bana biri şu araba zıplatma görevini geçip save leyip gönderebilirmi çok lazım o görevi geçemedim yardım help help
baba o görevi geçmekte bişey yoq ki sağdaki rakamları kullan (2,4,6,8) adamın istedigi yönderi tam zanında yap, kolaylıkla geçiyosun. ilerde ona benzer görevler var örnegin sahilde ses sistemi çalmak için dans ederken (ciddiyim)
abicim çok denedim o sahildekini de denedim apamıyom adam beni geçiyo lütfen orda saveleyip bana verirseniz iyi olur
o zaman biraz beklemen lazım. şu anda istanbuldayın ama 3 ünde antalya ya dönüyorum o zaman göndere bilirim. bide ben o bölümün üstüne başka birini saveledim ama sen bana kaldıgın yeri gönderirsen ben senin yerine gecerim.
TABİKİ AMA ÖNCE ANTALYAYA DÖNMEM LAZIM.(3 AGUSTOSTA)
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
niye ki?
Yani meraktan soruyorum, bir başkasının save ettiği game neden ihtiyaç duyulur GTA gibi bir oyunda.
Bazı bölümler hakketen zor. Ayrıca belki internette full bitirilmiş hal çok az sitede var.Bu siteye katkısı olabilir.
ya arkadaşlar uçuş okulunun sonrasının save'i varsa çok memnun olurum
Gtasa yı bitirmisim artık ne işim olur save lerle
quote:
Orjinalden alıntı: obi_van
quote:
Orjinalden alıntı: enginer804
abi o görev çooooook iyi yaaaaaa!1. denemem de geçtim!!!
san andreas ta bi yere geldim 2 .kez çete savaşları oluyo orada bi görevde recruia a couple of grove street gang members gibi bişi dio ama nerden eklicem bu elemanları çeteme yada nasıl eklicem bi yardım lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: Ayk85
san andreas ta bi yere geldim 2 .kez çete savaşları oluyo orada bi görevde recruia a couple of grove street gang members gibi bişi dio ama nerden eklicem bu elemanları çeteme yada nasıl eklicem bi yardım lütfen
orda senden daha fazla bölgeye hakim olmanı istiyo. daha sonra son görev yeri açılacak.
Ayk85 kardeş orda Caps Lock tuşuna basılı tutarak 'g' ye basıyosun onlar sana katılıo
Millet bi de ben C diye bi görevde kadınla çalıp çırptıktan sonra C bitio başka CV miydi öle bişi işte orda görev hep yarış yapmak birinci yarışı geçtim ikinci yarışı geçemio bi türlü YARDIMCI OLUN LÜTFEN
selam arkadaşlar, ayk85 in takıldığı yerde bende takıldım verilen cevapları denedim olmadı ve ben bütün bölgeyi ele geçirdim zaten
selam arkadaşlar Bana jizzy görevindeki T-BONE MENDEZ save i lazım. çünkü o bölüme kadar geldim ve save dosyalarım uçtu benim hatam yüzünden. elinde T BONE MENDEZ ın save i olan varsa gönderirmi acil bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
Aynen... Bi zahmet bu save'i koyun. Bi türlü geçemedin nalet kursu.
quote:
Orjinalden alıntı: kubilik
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
Aynen... Bi zahmet bu save'i koyun. Bi türlü geçemedin nalet kursu.
ewt arkadaşlar çok ii olur
ben surucu kursunda helikopterle aracları patlattıgımız bolumdeyim onuda yukluyom