Şimdi Ara

Gta San Andreas Tekneler için garaj?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Kaç gündür hatta haftalardır kıvranıyorum bu saçma sorun için

Arkadaşlar benim sorunum başlıkta belirtildiği gibi bir bot garajı. Uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. Gta San Andreas için bir Bot (Tekne) garajı (DENİZ KENARINDA) ve bu garajın arkasına bir ev istiyorum.
    Harita tasarlamayı bilen arkadaşlar benim için bu iyiliği yapabilirler mi?

veya böyle bir mod varsa buraya yazabilirler mi?

Eğer bulursanız çok minnettar kalırım. Şimdiden çok teşekkürler İYİ FORUMLAR.

• benim bildiğim botlar denizde dubaya bağlanır çok kötü havalarda kumsala çekilir. büyük tekne ya da ufak yatlar marinada durur. bot garajı derken tam neyi kastediiyorsun anlmadım. gerçi su üzerine inşa edile büyük kapalı yapılar da oluyor ama onlara garaj denmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Dostum ben mapperlık yapıyorum fakat bu dediğini yapmak imkansız. San Andreas'ın içine böyle bir şey eklenmesi mümkün değil. Kaydetmek istediğin tekneyi normal garajlara koyabilirsin. Zor ama mecburen bunu yapmalısın

Yorumun için teşekkürler.
    Gta vice city de bi tane garaj var

Bunun gibi birşey istiyorum yada garaj şart değil yanlızca istediğim tekneyi istediğim yerde kaydedebileyim yani gittiğimde orda olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Travis Touchdown

benim bildiğim botlar denizde dubaya bağlanır çok kötü havalarda kumsala çekilir. büyük tekne ya da ufak yatlar marinada durur. bot garajı derken tam neyi kastediiyorsun anlmadım. gerçi su üzerine inşa edile büyük kapalı yapılar da oluyor ama onlara garaj denmez

Dostum GTA bu kadar ilerlemedi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WipeR35

quote:

Dostum ben mapperlık yapıyorum fakat bu dediğini yapmak imkansız. San Andreas'ın içine böyle bir şey eklenmesi mümkün değil. Kaydetmek istediğin tekneyi normal garajlara koyabilirsin. Zor ama mecburen bunu yapmalısın

Yorumun için teşekkürler.
    Gta vice city de bi tane garaj var

Bunun gibi birşey istiyorum yada garaj şart değil yanlızca istediğim tekneyi istediğim yerde kaydedebileyim yani gittiğimde orda olsun.

İstediğin tekneyi deniz kıyısındaki bir kayıt evinin garajına kaydedebilirsin

:D İstediğim iktire kaktıra tekneyi garaja itmek değil ki? bak mesela şöyle göstereyim.

Şu videodaki ev gibi, ama eve gittiğim zaman istediğim tekne (Squalo) hep iskelenin yanında olsun.

Video:

• quote:

İyi de, oyunun çeşitli bölgelerinde her zaman oraya spawn olan tekneler var zaten. Bir tekne için bu kadar uğraşmaya değmez bence.

Ya şimdi sahiplik duygusu var ya insanda :D o hesap :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WipeR35

quote:

İyi de, oyunun çeşitli bölgelerinde her zaman oraya spawn olan tekneler var zaten. Bir tekne için bu kadar uğraşmaya değmez bence.

Ya şimdi sahiplik duygusu var ya insanda :D o hesap :D

Anladım fakat istedğin şeye dair bir mod var mı bilemeyeceğim.

Peki kardeşim eğer bulursan Özel Mesaj olarak atarsan sevinirim. Teşekkürler. Konu kilit lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekne spawnlarının yakınına ev yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.