Şimdi Ara

gta san andreasla soru lütfen bakın be abiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sorum var san andreas ta ben okudum arabanın bagajı açabiliyosun diyo birde araba çalıp satma işleri var bunları bir zahmet yazsanız ben oyunu sıfırladım ama bulamadım bir baksanız

• böyle bir şey varsa çok eğlenceli olur ama sanırım yok hee birde at yarışı oynanan yer varmış ben bir kere buldum ama harita da resmi falan yok nerede biliyormusunuz
  • at yarışı: los santos da şehrin içindeki otoyolun düğüm olduğu yerlerde bi yerlerde, yanlış hatırlamıyorsam lacvert bir tabelası var.
  • ok tamam gerçekten çok işime yarıcak
  • quote:

Orijinalinden alıntı: burnoutt

2 sorum var san andreas ta ben okudum arabanın bagajı açabiliyosun diyo birde araba çalıp satma işleri var bunları bir zahmet yazsanız ben oyunu sıfırladım ama bulamadım bir baksanız

ikinci adada liman var. orda istedikleri arabanın adının yazdıgı bi tablo var. istedikleri arabaları götürüyosun gemiye kırmızı işaretli yere bırakıyosun(mısnatıslı vinç i kullanabilirsin) daha sonra sana ödeme yapıyorlar. az buz da deil 100000 aldıgımı hatırlıyorum.
  • ok sagol iyi bende gideyim bakayım bir ihtiyacınız olursa yardım etmeye çalışırım
    hem birde sigara içiyormuş dogrumu??
  • quote:

Orijinalinden alıntı: obi_van

quote:

2 sorum var san andreas ta ben okudum arabanın bagajı açabiliyosun diyo birde araba çalıp satma işleri var bunları bir zahmet yazsanız ben oyunu sıfırladım ama bulamadım bir baksanız

ikinci adada liman var. orda istedikleri arabanın adının yazdıgı bi tablo var. istedikleri arabaları götürüyosun gemiye kırmızı işaretli yere bırakıyosun(mısnatıslı vinç i kullanabilirsin) daha sonra sana ödeme yapıyorlar. az buz da deil 100000 aldıgımı hatırlıyorum.
    oyunda baya bi ilerlemiş olman gerekiyor bunun açılması için ayrıca bu bagaj işini bende merak ettim sadece kazalarda açılıyor bazen

• quote:

wayyy beaaa duydunuzmu arkadaş oyunu sıfırlamışşşşşş manyakkksssıınnn sen dostum

• evt oyunu sıfıladım adamım.son bölümde yolun sonun göreviydi
    ama bizim adam hala sigara tüttüremedi
  • böyle bir şey varsa çok eğlenceli olur ama sanırım yok hee birde at yarışı oynanan yer varmış ben bir kere buldum ama harita da resmi falan yok nerede biliyormusunuz

Orijinalinden alıntı: fatih/007

böyle bir şey varsa çok eğlenceli olur ama sanırım yok hee birde at yarışı oynanan yer varmış ben bir kere buldum ama harita da resmi falan yok nerede biliyormusunuz

yukarda cevap var

• abiler yardımlar için sagolun.gta sa save gamemini isterseniz size istediginiz kadar farklı bölümlerde saveler yollarım ok
  • quote:

sanırım las venturas yada san fierroda vince isimli birine belli başlı listedeki arabaları çalıp satıyosun. Daha açılan bir bagaj görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.