Şimdi Ara

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
153.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suspect kardeş kızın hoşlandığı bölgelerde gezmeye çalış zaten altta yazacaktır ''sound's good'' şeklinde yazı buradan hoşlandığını belirtir ne çok hızlı ne çok yavaş sür aracı ve asla ters şeritten gitme doğru şeriti kullan ani dönüşlerden kaçın böylelikle fun seviyesinin arttığını göreceksin fun tamamlandığında kızı evine götür ve ikram ettiği bir fincan kahveyi içmeyide ihmal etme
  • slm ben bugün üye oldum.eser bu san fıerroda bi görev var.helikopteri düşüreceksin die bunu nasıl düşüreceğiz ben onu düşürene kadar helikopter kaçıyo cevabı hemen yazarsan savinirim
  • ya bu oyunu bitirmiş arkadaşlara soruyorum.bu grove steeet ailesi dağıldı ya hani ryderı öldürdük.bunlar tekrar çete kuracaklarmı.bide sweet ve big smoke'a ne oldu
  • ESER AKAR ARABININ ZIPLADIĞI BÖLÜM VARYA KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIYOM GEÇEMİYOM OLMUYOR BU BÖLÜMÜ NASIL GEÇERİM BANA UZUNCANA ANLATSANA ACİL VEYA SAVE SİNİ GÖNDER BEKLİYOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib160 -- 1 Şubat 2007; 15:54:47 >
  • yaf eser forum açmışın cevap verdiğin yok sorulara cevap verebilecekmisin yoksa başka yerden araştırmamı yapalım
  • ARKADAŞLAR BENDE UÇAK OKULUNDA İLK İKİ YARIŞI YAPTIM 3. YARIŞTA TAKILDIM NASIL GEÇİCEM HALKALARDAN UÇAK YÜKSELMİYO ASLINDA YÜKSELİYO SONRA ALÇALMAYA AŞLIYO NASIL GEÇİCEM LÜTFEN ACİİİL YARDIIIM EDİİİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuSpect_tr

Hile yapınca save atamıyorsun dostum.

Ben hile yazınca kaydediyordum hiç sorun olmuyordu sadece ''bu oyunda bazı hileler aktifleştirildi kaydetmemeniz önerilir'' diye bir yazı çıkıyor o kadar sonra ok diyorsun kaydetmek istiyorsan kaydediyorsun o kadar konsoldada böle pc dede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

ARKADAŞLAR BENDE UÇAK OKULUNDA İLK İKİ YARIŞI YAPTIM 3. YARIŞTA TAKILDIM NASIL GEÇİCEM HALKALARDAN UÇAK YÜKSELMİYO ASLINDA YÜKSELİYO SONRA ALÇALMAYA AŞLIYO NASIL GEÇİCEM LÜTFEN ACİİİL YARDIIIM EDİİİN

Eğer dönmeliyse düz giderken erkenden yüksel tam yuvarlağa doğru hızla git ilkini geçince uçağı sağ tarafa doğru kır gönsün düzelince hemen pozisyon al ve yuvarlak içinden geç

Eğer tükselipte ters dönmeliyse aynen yuvarlağa goğru hızlan yuvarlağı geçince 2 sn bekle sonra geri ye bas uçağı kaldır kendiliğinden döner ama hızlı gireceksin

İyi oyunlar
  • Soru sorun ben de cevap verebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: carl johanson

slm ben bugün üye oldum.eser bu san fıerroda bi görev var.helikopteri düşüreceksin die bunu nasıl düşüreceğiz ben onu düşürene kadar helikopter kaçıyo cevabı hemen yazarsan savinirim

Helikopterin peşinden git sen bide bu görevin adını verseydin tam olacaktı ama ben ginede anlatayim

Sen şimdi motorsikleti al peşinden git orada püze atıcı varsa oralarda olması lazım al onu helikopteri motorsikletle takip et hemen gittiği uzun bir yolun önüne geç bozukaya benzer füze atıcıyı çıkar vurmaya çalış helikopteri.

Ben yanlış anlatmış olabilirim çünkü aklımda birsürü helikopter takip etme görevi var ama bence seninki budur gibi geliyor

Sen 2. adadamısın oyunu çok kez bitirdim ama uzun zamandır oynamadığım için unuttum biraz eğer 2. adadaysan bu görevdir bana pm at sana görevi anlatayim

• eser sen bu forumu boşa açmışsın bir cevap vermedin hiç bir..... dan da anladığın yok demekki
    arabanın zıpladığı bölüm varya 2.4.6.8 tuşları ile bu bölümü nasıl geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib160 -- 6 Şubat 2007; 19:38:54 >
  • arkadaşlar worms4 mayhem yüklüyorum carckinide yapıştırıyorum ama oyun açılmıyor nedendir.... 1.66 çift çekirdek 1gb ram 128 intel ekran kartım var yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bu das ve blant diye bi bölüm var.uçak alıyosun sonra belirlenen noktaya gidip atlaman gerekiyo ama atlıyamıyorum acil yardım...
  • ya arkadaşlar biri bana yardım etsin bu öküz kadar uçağı nereye indirecem küçücük bir yere mi eğer indirmiyceksem ne yapacağım çabuk yardım kafatı yiyecem

• grand theft auto san andreas ben bunda binaya helikopterle bomba kaoma işini bir turlu beceremedim ve bırakrım
  • gta vice site de helikopterle binaya dört tane bombayı nasıl koyarız bir turlu beceremedim

alo yardımcı olacak yokmu
  • arkadaşlar hilesiz daha zevkli oluo her oyunada hile olmaski
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Hoşgeldin Eser, bende sorumu yönelteyim hemen. Plastik bir uçakla kuryeleri vurmam gerekiyor ama uçağı kontrol edebilmek gerçekten zor. Çözümde uçuş derslerini geçmem tavsiye ediliyor. Bu yer nerede acaba? Bölge olarak söyleyebilirmisin? Birde bunun haritadaki simgesi nedir?

Öncelikle hoşbulduk kardeş bende hemem yanıtımı vereyim; Sürücü eğitimleri Harita üzerinde S harfi lile gösterilirler daha ileride las venturas ta motorsiklet sürücü eğitimleride karşımıza çıkıyor ancak uçuş eğitimleri san fierroda değil tam olarak las venturas kasabasınıa yakın biryerde Verdant Meadows denilen bir yerde bulunmakta ( Uçak Mezarlığı ) Çok gariptirki bu mezarlığın üzerinden geçen uçaklar yanıyor tutuşuyor veya yere çakılıyor anlican garip biyer hiç elleme neyse burası eski bir uçak pisti uçuş eğitimlerimizi şehirden uzak bu pistte gerçekleştiriyoruz.. Bu arazide S yazılı yere gidip oradaki klübenin içerisine girerek eğitimi alıyoruz ilk deneyenler için zor gelebilir ama herzaman söylemişimdir yön tuşlarının nerede olduğunu bilin yani bu tuşlar elinizin altında olsun option bölümünden girip alçalma/yükselme sağ manevra/sol manevra en rahat kullanabileceğiniz şekilde ayarlayın.. Çünkü genelde başımıza ne geliyorsa bu tuşların yerini bilmememizden geliyor diyelimki ayarladınız uçuş görevlerini yapıyorsunuz uçuş görevleri farklılık gösterecek helikopter , jumpjet , paraşüt kullanmak gibi oldukça basit yönleri kavrarsanız rahatlıkla geçebilirsiniz diye düşünüyorum. Size Verdant Meadows un bir haritasını veriyorum:

küçük oyuncak planörüde aynı şekilde tuşları kullanarak uçurabilirsiniz ancak oyuncak uçak kullanmak biraz sakat uçak yükselemiyor veya aniden çakılıyor ancak korkmayın bizim oyuncak uçağımız nerdeyse patlamayacak gibi hazırlanmış kolay patlamıyor yani ve atığı ateş ile 2 saniyede kuryenin aracını patlatıyor bu uçağı kullanmanın zor olduğunu bilen yapımcı bu uçağa böyle bir silah koymuş dolayısıyla nasıl atarsanız atın kuryeyi vurup patlatıyor yani mermiler şaşmadan kolay geçiliyor göstergedeki fuel (mazot) onada fazla takmayın kolaylıkla yetebiliyor en bütün araçlar patladığında en son bir çatıya iniyorsunuz ve görev bitiyor. Ancak benden size bir uyarı Verdant Meadows aşağılarında bir askeri üs var görevlerdede karşımıza çıkıyor bu askeri üs ün üzerinden geçtiğimizde polis seviyemiz yükseliyor BUNA DİKKAT askeriyenin yerden güdümlü füzeleri var çok iyi takip ediyorlar yani uçuş eğitimi yaparken yanlışlıkla oralara açılmayın üstünden geçtiğinizde bir roket sizi takip ediyor zaten mini map üzerinde bizi takip eden roket kırmızı simgeyle gösteriliyor bu durumda ani manevralar yapmamız kurtulmamıza yetecektir..
    İnşallah yardımım olmuştur tekrar hoşbulduk diyorum iyi forumlar

Dostum ben uçak okulunda 3yarışta kaldım çok zor uçak havalanıyo ama sonra halkalardan geçemeden alçalıyo düşüyo nasıl geçerim o görevi lütfen yardım bide verdiğin türkçeleştirme linkine tıklıyorum çubuk doluyo aşağıdaki sonra bomboş bi sayfa bekliyorum biraz hiç bişi çıkımıyo bi el atarsan ona çok makbule geçersin şimdiden tşkr...

• Sadece hileyle bitirip bitirdim zevk almadım cart curt diyenlere uyuz oluyorum.Anti-hile fun kılap kuracam.

Uçuş bölümleri tamamen tecrübe.Tuşlara alışıp saatlerce oynayacaksın.İlerde şakır şakır geçebilirsin.
  • Peki inandım hilesiz bitirdiğine.Başarılarının devamını dilerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Sözüm hile ile bitirip usta geçinenlere;

Bitirdim diyerek buralarda hava basmayın.

Barisdragon kardeş sende takmışsın hilecilere, kazabela birgün karşına bir hileci çıksa bi kaşık suda boğmandan korkuyorum Ayrıca burada kimsenin usta geçindiği falan yok. Ben gta oynamaktan zevk duyuyorum ve burayıda benim gibi gta cılara yardım etmek amacıyla açtım. Yok eğer diyorsanki hileylemi bitirdin açıkça belirteyim oyunu ilk 3 bitirişimde ''hiç bir şekilde'' hile kullanmadım. ve %100 e ulaştım tabi bayağı tırmaladım. ancak ondan sonrakilerde çok zor durumda kaldığımda sadece health ve silah şifresi kullandım ama eğlence amaçlı olduğu içindi ayrıca ustalık hilesiz bitirmeklede olmuyor. Oyunda usta olabilmen için ilk olarak oyunun hikayesini başından beri kapmış olman gerekiyor ve görevlerin amacını/püf noktalarını tekrar tekrar oynayarak anlaman gerekiyor. Birilerine yardım edebiliyorsan zaten orada hilecilik arama. Çocuk değiliz oyun bitirdik diye hava basalım. Boş boğazlık edipte topiğin huzurunu kaçırma...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.