Şimdi Ara

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
153.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BENDE GTA SAN VARDA PLAY STATİON 2 MEMORY FALAN HERŞEY TAMAM BİRİSİ BANA TAM ÇÖZÜM ANLATABİLİRMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

Barisdragon; Öncelikle Teşekkür Ederim. Kullandığın Mod Tam olarak Oyuna Neler KATIYOR modtan bahsedersn sewinirim çünkü yüzlerce mod çıkarıldı ben bile daha hepsini denemiş değilim.
    Ayrıca Madd Dogg Sarhoş olup Damlara çıkıp intihar ettiği görevde Şifreylen bi alakası yok Olsaydı Ben Oynarken Görev Daha Hiç Başlamadan Adam İntihar Ederdi Zaten Madem Hilecilere Böle Bir Ceza Varr Ben ve Birsürü Kişi Neden Bu Cezayı Göremedikk diyerek saygılarımı sunuyorum

BUNU OKUDUM BİDE KİM SALLADI BU HİLE BİŞEY BİŞEY YAPARI BEN OYUNA HEP HİLE GİRİOM Bİ ... OLMUYO
  • Hileyle oynayanlara beceremiyorsanız başka oyun oynayın.
  • hadi lan sallamayın bi yerinizden hile yazsan yazmasan bi ... olmuyo
  • Hile yapınca save atamıyorsun dostum.
  • ben bbilmem play station bilg. farkediosa faln bilmem ben öncedende söledim ben play station da oynuyom
  • ben geçebildiim yerleri söliim
    1.Bölüm:sadece bisikletle kaç
    2.Bölüm:bu bölüme başlamak için ilk önce big smoke'nin evne gircez 6 saniye beklicez dışarı çıkcaz sonra ryder haritada 'R' die gösterio o ilk L1 e basıp telefona bakcaz sonra göreve gircez orda ilk berbere sonra pizzacıya gitcez (yalnız dikkat hiçbir satıcıya nişan almıcaz] sonra pizzacı pompalı çıkarcak arabayla kaççaz çete merkezine geri döncez
    DAHA BÖLÜM GEÇTİM AMA BÖLÜMLER AKLIMA GELMİYO SONRA YAZARIM BYYY
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuSpect_tr

Arkadaşlar, Les Desperados görevini anlayamadım.

Les Desperados Görevi;
    Oyuna ilk başladığınızda groove streetdeki evinize geliyorsunuz ve evinizin garajının yanındaki ev size görev veriyor.

Oyunda baya bir görev yapıyorsunuz, ilk adayı başka bir çete elegeçirince 2. adaya ordan 3. adaya falan geçiyorsunuz, daha görev yapmaya devam edince, liberty citye gidiyorsunuz, en sonunda groove streete geri dönüyorsunuz, haritadaki sarı ve pempe renkleri yerler başka çetelerin ellerinde oraları elegeçiriyorsunuz ve aldığınız bir görev sonucunda şehirde ayaklanma çıkıyor, butun arabalar durup dururken patlıyor, insanlar birbirlerini vuruyorlar, evler yanıyor falan. Heh bundan sonra en baştaki gibi groove streetdeki ilk evinizin garaj tarafındaki evden bir görev alıyorsunuz, görevi veren S harfi olarak gözüküyor ve haritada ondan başka görev veren olmadığı gözüküyor. Bu vatandaş size Les Desperados diye bir görev veriyor, Kız kardeşinizin sevgilisi yardım istiyor ve yardım ediyorsunuz, görev başlıyor.

Konuşmalarda şu geçiyor; groove street çetesine 3 yeni adam katıcas. Yada 3 tane çete üyesi al. Şeklinde bir konuşma geçiyor tam çevirisi yapamadım. (oyun ing.ce bende)

Görev başlıyor, bu herifde sizinle beraber geliyor heryere ve ateş falan ediyor kafasına göre. Klavyedeki butun tuşları,
    1-kendi çetemdeki heriflerin yanına giderek denedim.
    2-sokaktaki normal vatandaşın önüne giderek denedim.
    3-evin merdiveninde oturan herifin önüne giderek denedim.
    4-polisin önüne giderek denedim.

Ama hiçbir yanıt yok. Ben bu görevi nasıl aşabilirim?

bu na yanıt gelmiş peki play stationda yapmaya bi bilgisi olan varmı

• Ben Bunu Ps2 De Bıtırm€ Madalyası Almayı Hak ettım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge_dh -- 2 Ocak 2007; 23:58:29 >
  • Hiç PS2 'im olmadı, o yüzden pek yardımcı olabileceğim söylenemez.

Ark.lar bir sıkıntım daha var. 3 dene sevgilim var ve hangisi olursa olsun, Ne tür araç (yarış motorundan tutun kamyon hatta helikoptere kadar) olursa olsun hepsi hız ve güç gösterisi istiyor Her seferinde otobanda hız yapıyorum, oldugum yerde 360 derece yapıyorum, araçlara makas atıyorum ama malesef hiçbir şekilde kızları mutlu edemiyorum. Ne yaparsam mutlu olurlar acaba?

Ha bu arada Los Desperados görevini geçtim zor değilmiş ama anladımki bu görevden sonra oyun biraz zorlaşıyor gibi.

OYUNU BİTİREN VARMI ACABA ÇOK MERAK ETTİM. hangi görevi yapınca bittiğini söylemeyin sakın zevki kaçar, sadece bu oyun bitiyormu onu merak ettim cunku başladığımdan bu yana tonlarca görev yaptım ama hala devam ediyor.
  • Ark.lar yardımcı olabilecek biri yokmu?
  • benim sorunum su eser hocam

ben elemanla gidip morugun evinden silahlari kaciriyorum ama daha sonra kamyonete binip yola ciktigimda hooooop masaustundeyim. Herseyi yaptim denedim (yol degistirme zamani cok birakma v.s.) ama olmadi

Sence sorun ne? Yardimci olursan cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercopolo -- 14 Ocak 2007; 17:50:40 >
  • yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

yeter

ben birsey mi kacirdim neye yetti ve neye ban?

Yazilmamasi gereken bir yere mi yazdim anlamadim aciklarsan sevinirim

Bu basligi gorunce buraya sormanin dogru oldugunu dusundum. Yeni baslik mi acmak gerekiyor illa ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercopolo

quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

yeter

ben birsey mi kacirdim neye yetti ve neye ban?

Yazilmamasi gereken bir yere mi yazdim anlamadim aciklarsan sevinirim

Bu basligi gorunce buraya sormanin dogru oldugunu dusundum. Yeni baslik mi acmak gerekiyor illa ki.

oyle artizlik yapip ban yapmakla olmuyor cevabini bekliyorum hala neye BAN????
  • Ya bırakın çocukça şeyleri arkadaşlar. BAN demişse demiş sonuçta sen başlığı görüp yazman gereken yerin burası olduğunu bildiğine eminsen kimse sana ban diyemez. Sorun ne kadar saçma olursa olsun. Şu milli savunma örgütü başkanımıdır kendisi evinde toplar tüfekler neyse paketleri yükleyip gün doğmadan kaçmamız gerekiyor ancak yolda giderken masaüstündeyim, atıyor diyorsun bu oyunun veya ekran kartı driverinin bir sorunudur ilk olarak. Şu bilgileri istiyorum senden;

1-) Ekran Kartı Driveri Yükledinmi Ve Bu driver Güncelmi?

2-) DirectX9.0c Yüklümü?

3-) Hep Aynı Görevdemi oluyor ve masaüstüne atmadan önce illa bir etki olması lazım mesela arabaya yüklersin belirli bir süre gidersin ve masaüstüne atar. Çünkü yolu değiştiriyorum diyorsun zamanı da uzatıyorum diyorsun bu grafiksel olamaz. büyük ihtimalle oyundaki bir yazılım sorunu. Sen yinede yukarıdakileri bir yükle devam ediyorsa (bir önceki) kayıtlı bölümden başla yine dewam ediyorsa oyunu değiştir diyebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: SuSpect_tr

Hiç PS2 'im olmadı, o yüzden pek yardımcı olabileceğim söylenemez.

Ark.lar bir sıkıntım daha var. 3 dene sevgilim var ve hangisi olursa olsun, Ne tür araç (yarış motorundan tutun kamyon hatta helikoptere kadar) olursa olsun hepsi hız ve güç gösterisi istiyor Her seferinde otobanda hız yapıyorum, oldugum yerde 360 derece yapıyorum, araçlara makas atıyorum ama malesef hiçbir şekilde kızları mutlu edemiyorum. Ne yaparsam mutlu olurlar acaba?

Ha bu arada Los Desperados görevini geçtim zor değilmiş ama anladımki bu görevden sonra oyun biraz zorlaşıyor gibi.

OYUNU BİTİREN VARMI ACABA ÇOK MERAK ETTİM. hangi görevi yapınca bittiğini söylemeyin sakın zevki kaçar, sadece bu oyun bitiyormu onu merak ettim cunku başladığımdan bu yana tonlarca görev yaptım ama hala devam ediyor.

Sen Bu topiği Hiç inceledinmi merak ettim? millet bitirdim bitirdim en sonunda derken?? Hiç Bitiren varmı diyorsan evt ben 7 kere bitirdim bu arada diyorsunki araçla hız yaptım 360 derece yaptım gene mutlu olmadı hangi kız bu kadar hızdan veya ani sürüşlerden hoşlanır? arkadaşım kızları mutlu etmek istiyorsan beni ekle tam olarak ne yapacağını sana anlatayım cris_groovest@cafemaxi.com Nickini Belirtirsen sevinirim... İyi Oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 14 Ocak 2007; 20:19:52 >

• Sözüm hile ile bitirip usta geçinenlere;

Bitirdim diyerek buralarda hava basmayın.
  • yok hocam driver ve directx ten sorun yok zaten, ben de oyunun kendisiyle alakali oldugunu dusunuyorum ama bir turlu cozemiyorumoyun orada tikandi kaldi. Bunu nasil cozebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Sözüm hile ile bitirip usta geçinenlere;

Bitirdim diyerek buralarda hava basmayın.

Barisdragon kardeş sende takmışsın hilecilere, kazabela birgün karşına bir hileci çıksa bi kaşık suda boğmandan korkuyorum Ayrıca burada kimsenin usta geçindiği falan yok. Ben gta oynamaktan zevk duyuyorum ve burayıda benim gibi gta cılara yardım etmek amacıyla açtım. Yok eğer diyorsanki hileylemi bitirdin açıkça belirteyim oyunu ilk 3 bitirişimde ''hiç bir şekilde'' hile kullanmadım. ve %100 e ulaştım tabi bayağı tırmaladım. ancak ondan sonrakilerde çok zor durumda kaldığımda sadece health ve silah şifresi kullandım ama eğlence amaçlı olduğu içindi ayrıca ustalık hilesiz bitirmeklede olmuyor. Oyunda usta olabilmen için ilk olarak oyunun hikayesini başından beri kapmış olman gerekiyor ve görevlerin amacını/püf noktalarını tekrar tekrar oynayarak anlaman gerekiyor. Birilerine yardım edebiliyorsan zaten orada hilecilik arama. Çocuk değiliz oyun bitirdik diye hava basalım. Boş boğazlık edipte topiğin huzurunu kaçırma...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.