Şimdi Ara

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
153.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR YA ŞEHİRDE YAĞMA OLUYOR ARBEDE ÇIKTI AİLEDEN ÇETE ÜYELERİ TOPLA DİYOR NASIL TOPLUYACAĞIM.KONUŞACAKMIYIM .KAÇ KİŞİ NEREYE GİDİCEZ. YAPIŞTIM SİNİR OLDUM YAW.
  • bak git ilk önce bi yeşillinin karşısına nişan al g ye bas sol üstte gang strenght diye bir bar çıkarsa bilki o senden olmuştur artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Eser seninle MSN den görüştük, sana sordum sen cevap verdin ama olmadı. Four dragon kumarhanesinde dolar işaretli ilk görevdeyim. Burada fotoğraf makinesi bulmam isteniyor, bunu buldum sonra bir planı elde etmem gerek. Resepsiyonistle görüşüyorum ama bunu vermek yasak diyor. Hatırlarsan sen silahları sakla, kızın gösterdiği yere git, sis bombası at fotoğraf çek dedin. Fakat kız herhangi bir odayı göstermiyor, ayrıca bütün mekanı gezdim ama sis bombasını bulamadım. Biraz ayrıntılı bilgi verirmisin?

orda resepsiyonist kızla görüştükten sonra merdivenler ile en üst kata çık kapıda bir gardiyan var aşağı in bir oda var adını bilmiyorum ama sarı kareyle gösterir oyunda ordaki klimalararı silahla kır yangın çıkacak gardiyan aşağı incek sen o sırada yukarı çıkıp fotorafı çekeceksin sonra merdivenlerde seni bekleyen polisleri öldürüp doğru four dragonsa gideceksin ve mission complete

oyunda ayrıca sis bombası yok

• ben bitirdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Eser seninle MSN den görüştük, sana sordum sen cevap verdin ama olmadı. Four dragon kumarhanesinde dolar işaretli ilk görevdeyim. Burada fotoğraf makinesi bulmam isteniyor, bunu buldum sonra bir planı elde etmem gerek. Resepsiyonistle görüşüyorum ama bunu vermek yasak diyor. Hatırlarsan sen silahları sakla, kızın gösterdiği yere git, sis bombası at fotoğraf çek dedin. Fakat kız herhangi bir odayı göstermiyor, ayrıca bütün mekanı gezdim ama sis bombasını bulamadım. Biraz ayrıntılı bilgi verirmisin?

orda resepsiyonist kızla görüştükten sonra merdivenler ile en üst kata çık kapıda bir gardiyan var aşağı in bir oda var adını bilmiyorum ama sarı kareyle gösterir oyunda ordaki klimalararı silahla kır yangın çıkacak gardiyan aşağı incek sen o sırada yukarı çıkıp fotorafı çekeceksin sonra merdivenlerde seni bekleyen polisleri öldürüp doğru four dragonsa gideceksin ve mission complete

Evet Bölümler Karıştı yav Sis Bombası fln yok arkadaşlar orda sarı simgeli odadaki jenaratörleri patlattığımızda yangın çıkıyor dumanatı oluyor heryer ve ordaki resmin başındaki polislerde aşağıya iniyor o sırada kimse yokken resmin fotoğrafını çekin ve oradan uzaklaşın....

• quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

quote:

Evet Bölümler Karıştı yav Sis Bombası fln yok arkadaşlar orda sarı simgeli odadaki jenaratörleri patlattığımızda yangın çıkıyor dumanatı oluyor heryer ve ordaki resmin başındaki polislerde aşağıya iniyor o sırada kimse yokken resmin fotoğrafını çekin ve oradan uzaklaşın....

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

quote:

+1

Eser kardeş, biliyorsun ben bu görevde kilitlendim, arkadaşların dediği üst kata çıkış yok ve haritada sarı kareyle oda da gösterilmiyor. Oyunda teknik bir sorun olabilir sanırım. Sana birkaç gün önce save vermiştim, haledersen foruma gönderebilir misin? Beklemedeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guraktan -- 30 Ekim 2006; 10:45:06 >

• arkadaşlar bende oyunda son görevdeyken save li dosya silinmiş bende şimdi yeniden başladım ama polis tenpenny nin verdiği görev açılmıyor bende vagos evini kundakladığımız göre hani bitirince kız arkadaşımız oluyor ama bende o görev açılmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _d1abl0_ -- 30 Ekim 2006; 22:21:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _d1abl0_

arkadaşlar bende oyunda son görevdeyken save li dosya silinmiş bende şimdi yeniden başladım ama polis tenpenny nin verdiği görev açılmıyor bende vagos evini kundakladığımız göre hani bitirince kız arkadaşımız oluyor ama bende o görev açılmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar...

Slm arkadaşım ben sana şöyle yardımcı olayım o bölümde banada aynısı olmuştu yanlış hatırlamıyosam molotof kokteylerinin hepsini kırmızı camlara atıyoduk sonra orta katta bir yangın söndürme tüpü wardı gidip onun yanına onu alıyoduk eğer elimizde başka yangın söndürme tüpü warsa tab a basıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 2 Kasım 2006; 14:37:32 >

• Eser yaptın yapacağını inat ettin, nihayet bölümü geçtim, yardımın için teşekkürler. O haritayı fotoğraflama görevinde takılmıştım. Resepsiyoniste iki defa "yes" demek lazımmış. Böyle abuk bir yerde iki hafta pinekledim ya yuhh olsun bana.
  • Gelelim yeni soruma, araba toplama görevini yapmam için iki görevi yapmam gerekiyormuş. Bunlardan birini hallettim. Diğeri back to school görevi, bunun yeri daha önce sürücü kursuna gittiğim yer mi?
  • yaw bu görevde adamı kurtarıcaz.... ama..... köşedeki kamyoneti al ve kurtar diyor ama snematik daha bitmeden atlıyor adam anlammadım yaaw

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...)

• yardım edin lütfen
  • adamın intiharını seyret demiyorki sana onu kurtaracaksın parkın köşesinde bir kamyonet var yanında adam telefonla konuşuyor bulursun onunla adamı atlarken kurtaracaksın tam kasaya denk gelmesine dikkat et ama
  • yaw tamam işte sinematik bitiyor köşedeki kamyonu al yaziyıor gidene kadar atlıyor hemde hemen atlıyor
  • yadım edin pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.A.R.I.M.S.A.K

yadım edin pls

arkadaşım tam iki çizgi war oraya getir arabayı
  • Arkadaşlar toplamamız gereken arabaların listesi nerede asılı? Yada toplamamız gereken arabalar hangileri yazabilir misiniz? Bir önceki görevde demoda gösterdi ama yerini bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guraktan -- 6 Kasım 2006; 9:24:42 >
  • quote:

Arkadaşlar toplamamız gereken arabaların listesi nerede asılı? Yada toplamamız gereken arabalar hangileri yazabilir misiniz? Bir önceki görevde demoda gösterdi ama yerini bulamıyorum.

arkadaşım haritaya bak L ye bas gösteriyo olması lazım haritada araba isimlerini
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.