Şimdi Ara

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
153.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yön tuşlarını ayarlamak iyi fikir, çünkü çok ters geliyor. Planörde ise benim acemiliğim nedeniyle zavallı uçak hep patlıyor.
  • eser kardeş ben şu lanet oyuncak arabalar falan varya hani onlara yol falan yapıyorum geçmeleri için.
    Oyuncakçı ve elektronikçi dostumuzun görevince onu geçemedim ya.bi yardım ediver püf noktası ne o işin.
    istersen msn i pm olarak at da daha rahat konuşalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

eser kardeş ben şu lanet oyuncak arabalar falan varya hani onlara yol falan yapıyorum geçmeleri için.
    Oyuncakçı ve elektronikçi dostumuzun görevince onu geçemedim ya.bi yardım ediver püf noktası ne o işin.
    istersen msn i pm olarak at da daha rahat konuşalım.

Gerçekten burada anlatmam zor şu kadar söyliyeyim bu görevde yön tuşları herzamanki gibi önemli bizim oyuncak araç kaleye ulaşıncaya kadar o gelmeden önce karşısına çıkabilecek engelleri kaldırarak yolu açmamız gerekmekte ilk olarak varilleri helikopterdeki mıknatıs sayesinde çekip başka bir yere bırakarak yolu açıyoruz daha sonra bizim kalede bulunan köprülerden gene mıknatısla alıp köprü bulunmayan yerlerin üzerinde bırakmamız gerekmekte yanlız benim önerim ilk olarak mini tankları yok edin çünkü bu tiger tipi tanklar bizim araca ateş ediyor dolayısıyla kaleden bombaları yüklenip tam tankın üzerinde bırakarak tankı patlatmamız gerekmekte 3 adet tank var ve dikkatli olun tanklara bombayı çok yakından atmayın çünkü bizede etki ediyor daha yukarıdan bırakın ve en son yolu temizleyerek araca yol verin ancak isterseniz daha zor olan ama daha etkili olan 2. stratejiyi deneyebilirsiniz 2. strateji ise şöyle dikkat edersiniz biz oyuncak araca destek olurken aynı zamanda köstek olan bir ittifak helikopteri mevcut ve sürekli bizim aracın gideceği yollara varil döşüyor. 2. strateji ise bunun gebertilmesi üzerine kurulu yani eğer isterseniz kalenizden bir bomba alarak bu karşı helikopterin üzerinden geçerken bırakıp helikopteri düşürebilirsiniz böylelikle variller fazla çoğalmadan yolu temizleyebilirsiniz tabi bu helikoptere bomba isabet ettirmekte beceri işi hangi stratejiyi seçerseniz seçin takıldığınız bir yer olursa veya daha detaylı konuşmak istiyorsanız messengerda konuşabilirsiniz isterseniz bir şekilde kayıtlı bölümü bana ulaştırabilirsiniz..İyi Bayramlar eser_akar@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 22 Eylül 2006; 19:06:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Hoşgeldin Eser, bende sorumu yönelteyim hemen. Plastik bir uçakla kuryeleri vurmam gerekiyor ama uçağı kontrol edebilmek gerçekten zor. Çözümde uçuş derslerini geçmem tavsiye ediliyor. Bu yer nerede acaba? Bölge olarak söyleyebilirmisin? Birde bunun haritadaki simgesi nedir?

Öncelikle hoşbulduk kardeş bende hemem yanıtımı vereyim; Sürücü eğitimleri Harita üzerinde S harfi lile gösterilirler daha ileride las venturas ta motorsiklet sürücü eğitimleride karşımıza çıkıyor ancak uçuş eğitimleri san fierroda değil tam olarak las venturas kasabasınıa yakın biryerde Verdant Meadows denilen bir yerde bulunmakta ( Uçak Mezarlığı ) Çok gariptirki bu mezarlığın üzerinden geçen uçaklar yanıyor tutuşuyor veya yere çakılıyor anlican garip biyer hiç elleme neyse burası eski bir uçak pisti uçuş eğitimlerimizi şehirden uzak bu pistte gerçekleştiriyoruz.. Bu arazide S yazılı yere gidip oradaki klübenin içerisine girerek eğitimi alıyoruz ilk deneyenler için zor gelebilir ama herzaman söylemişimdir yön tuşlarının nerede olduğunu bilin yani bu tuşlar elinizin altında olsun option bölümünden girip alçalma/yükselme sağ manevra/sol manevra en rahat kullanabileceğiniz şekilde ayarlayın.. Çünkü genelde başımıza ne geliyorsa bu tuşların yerini bilmememizden geliyor diyelimki ayarladınız uçuş görevlerini yapıyorsunuz uçuş görevleri farklılık gösterecek helikopter , jumpjet , paraşüt kullanmak gibi oldukça basit yönleri kavrarsanız rahatlıkla geçebilirsiniz diye düşünüyorum. Size Verdant Meadows un bir haritasını veriyorum:

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...)

küçük oyuncak planörüde aynı şekilde tuşları kullanarak uçurabilirsiniz ancak oyuncak uçak kullanmak biraz sakat uçak yükselemiyor veya aniden çakılıyor ancak korkmayın bizim oyuncak uçağımız nerdeyse patlamayacak gibi hazırlanmış kolay patlamıyor yani ve atığı ateş ile 2 saniyede kuryenin aracını patlatıyor bu uçağı kullanmanın zor olduğunu bilen yapımcı bu uçağa böyle bir silah koymuş dolayısıyla nasıl atarsanız atın kuryeyi vurup patlatıyor yani mermiler şaşmadan kolay geçiliyor göstergedeki fuel (mazot) onada fazla takmayın kolaylıkla yetebiliyor en bütün araçlar patladığında en son bir çatıya iniyorsunuz ve görev bitiyor. Ancak benden size bir uyarı Verdant Meadows aşağılarında bir askeri üs var görevlerdede karşımıza çıkıyor bu askeri üs ün üzerinden geçtiğimizde polis seviyemiz yükseliyor BUNA DİKKAT askeriyenin yerden güdümlü füzeleri var çok iyi takip ediyorlar yani uçuş eğitimi yaparken yanlışlıkla oralara açılmayın üstünden geçtiğinizde bir roket sizi takip ediyor zaten mini map üzerinde bizi takip eden roket kırmızı simgeyle gösteriliyor bu durumda ani manevralar yapmamız kurtulmamıza yetecektir..
    İnşallah yardımım olmuştur tekrar hoşbulduk diyorum iyi forumlar

• Arkadaşlar Cezam kalktığına göre artık kayıtlı bölümlerin linklerini buraya verebilirim lütfen burdan devam edelim.....
  • Arkadaşlar cezam kalktığına göre bundan sonra kayıtlı bölümlerin linkini burada vereceğim lütfen buradan devam edelim sadece gerçekten zorladığınızda messengerda konuşalım çünkü ufak tefek şeyler için bile control menüsü nerede, nasıl vigilante yapılır vs vs. gibi sorulardan dolayı birsürü kişi ekleniyor ve ben bazen tanıyamıyorum silmek zorunda kalıyorum bu tür soruları lütfen forumda soralım... iyi forumlar
  • ii geçtim bütün bölümleri saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırzincirleri

ii geçtim bütün bölümleri saol

TEBRİKLER!!!

• bu topicin amacında bir post arttırma isteği seziyorum ama dur bakalım
  • Sağol Eser forumda verdiğin taktikle Zeenin son görevini yaptım, oldukça zevkli bir bölümdü. Yalnız arkadaşlar ben elimdeki spreyi kaybettim, yolda birkaç gizli yer buldum ama işaretleyemiyorum. Spreyi nerden alabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

bu topicin amacında bir post arttırma isteği seziyorum ama dur bakalım

Sadece bu forumdamı?
  • quote:

Sağol Eser forumda verdiğin taktikle Zeenin son görevini yaptım, oldukça zevkli bir bölümdü. Yalnız arkadaşlar ben elimdeki spreyi kaybettim, yolda birkaç gizli yer buldum ama işaretleyemiyorum. Spreyi nerden alabilirim?

İki yol var ya gidip evinden alacaksın yada bu silah şifresini kullanacaksın --- LXGIWYL ---
  • Arkadaşlar forum sustu birden e tabii 4 ü bekliyorsunuz bide bana sorun 16 temmuz 2007 de çıkacak olan oyun ile ilgili bir resim buldum ancak FAKE olma ihtimali yüksek

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...)

DAHA 1 SENE VAAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 2 Ekim 2006; 3:00:40 >

• Eser kardeş uçuş okuluna geldim nihayet ama maalesef masaüstüne atıyor, save gönderirsem olaya bir el atar mısın?
  • quote:

Eser kardeş uçuş okuluna geldim nihayet ama maalesef masaüstüne atıyor, save gönderirsem olaya bir el atar mısın?

Ayıp ettin tabiki el atarımda neden seni masaüstüne atıyor ? DirectX9.0c yüklümü kontrol et çünkü o yüklü değilse ekran kartına fazla yük biniyor ve sıkıştığı anda seni masaüstüne atıyor yüklüyse bile tekrar yükle dosya kaybetmiş olabilir ondan sonra bana haber ver
  • DirectX i yükledim tekrar ama sonuç değişmedi. MSN den save gönderirim.
  • eser_akar abi bi baksana ya ben bi bölümü geçemiyorum ismi lowrider savana adlı arabayla gidiyorum işaretlere göre süspanyonları haraket ettiriyorum 2,4,6,8 ama olmuyo geçilmiyo bölüm bide sahilde parti oluyo ya kız dj lik yapıyo karşılıklı dans ediyosun oraya dı geçemedim bi anlatsan ellerinden öper
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebilici

eser_akar abi bi baksana ya ben bi bölümü geçemiyorum ismi lowrider savana adlı arabayla gidiyorum işaretlere göre süspanyonları haraket ettiriyorum 2,4,6,8 ama olmuyo geçilmiyo bölüm bide sahilde parti oluyo ya kız dj lik yapıyo karşılıklı dans ediyosun oraya dı geçemedim bi anlatsan ellerinden öper

Emrebilici kardeş, görevde yapılması gereken şey basit. Oklar ortadaki yuvarlağın üzerinden tam geçerken basmak ne erken ne çok geç tam üzerinde iken yakalamalıyız. Bir taktiği yok yapa yapa alışıyoruz. DJ kızın olduğu bölümdede aynı. Mesele doğru tuşu zamanında tutturmak o nedenle fazla yardım edemeyeceğim. Eğer save gönderirsen sana o iki bölümü geçip tekrar yollayabilirim.. İYİ OYUNLAR

• quote:

DirectX i yükledim tekrar ama sonuç değişmedi. MSN den save gönderirim.

Guraktan kardeş Uçak eğitimlerini yaptım, yeni görevler açıldı artık bundan sonrası sana kalmış linkini buraya veriyorum sana iyi oyunlar

UÇUŞ EĞİTİMİ>>http://www.h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s.com/download/1766220/GTASAsf4.b.html

( - ) Ayıklayın bakalım pirincin taşını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 6 Ekim 2006; 2:21:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

Orjinalden alıntı: emrebilici

eser_akar abi bi baksana ya ben bi bölümü geçemiyorum ismi lowrider savana adlı arabayla gidiyorum işaretlere göre süspanyonları haraket ettiriyorum 2,4,6,8 ama olmuyo geçilmiyo bölüm bide sahilde parti oluyo ya kız dj lik yapıyo karşılıklı dans ediyosun oraya dı geçemedim bi anlatsan ellerinden öper

Emrebilici kardeş, görevde yapılması gereken şey basit. Oklar ortadaki yuvarlağın üzerinden tam geçerken basmak ne erken ne çok geç tam üzerinde iken yakalamalıyız. Bir taktiği yok yapa yapa alışıyoruz. DJ kızın olduğu bölümdede aynı. Mesele doğru tuşu zamanında tutturmak o nedenle fazla yardım edemeyeceğim. Eğer save gönderirsen sana o iki bölümü geçip tekrar yollayabilirim.. İYİ OYUNLAR

abi saol yardımın için o bölümü geçtim zaten saol save arayan arkadaşlar için topic açtım http://forum.donanimhaber.com/m_9702025/mpage_1/key_//tm.htm#9702025

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.