Şimdi Ara

.........:::::::GTa Turk City ::::::........(Download) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
1
Favori
217.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SÜPER OYUN YAA SAOL HOCAM

• Sağlam Link verebilecek varmı Şimdiden tşkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

hacılar ben windows xp s.p 2 kullanıyorum.elimde 2 tane ayrı gta-vc var fakat yükleyemiyorum. data 2 diye bir hata veriyor.ne yapmalıyım bir el atsanız ?

hata'nın kendisi :
     .........:::::::GTa Turk City ::::::........(Download)

Oyunu yüklerken aynı sorun bendede oluşuyo neyapabilirim
  • annna bende yenı gordum haaaaaaa
  • link çalışmıyor o siteye girmiyo ya bana bu yamayı verebilecek kimse yokmu yardım edin lütfen çok istiyorum bu oyunu
  • http://rapidshare.com/files/10794776/GtaTurkCity_v.son2.rar

hehe holey link yenilenmiş burdan indiriyorum GTA turk city isteyenlere duyurulur
  • arkadaşlar gta turk city yaması rapid linki yenilenmiş o yüzden buyrun size yeni link

gta turk city burdan tıklayın
  • Knka saolsın ya çok ihtiyacım wardı ara ara bi hal olmuş emeğine sağlık tşkr yalnız bide nasıl kurucağımızı yazarsan çok makbule geçersin...
  • ya ben kurdum çok kolay zaten adam nasıl kurulacağını yazmış
  • yaw nerden indirccezzzzzzzzz
  • Kartaldan başka bir Türk ile alakalı bir screenshot göremedim...Var mı varsa koyan var mı?
  • sinir ediyonuz olmuyo kardesim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • çok muheteşem bi moddu.eskiden indirmiştim.arabayla uçma yerinden(malibunun yakınındaki) uçarken bi nosa basıyodum.göklere çıkıyodum arabayla..
  • ya arkadaslar ben üye oldumda nası indrcem bu oyunu bi yardımcı olursanız sevinirim...
  • eyw saolasn
  • işime çok yaradı
    baslarda sıteye gırmıodu
  • İnşallah bilgisayarınız iyi kaldırır.
  • bu rapdishare den iniyo ama her defasında aynı şey iniyo 3.80kb lik bişe iniyo siz nasıl indiriyonuz ben indiremiyom.şunun rapidshareden değilde başka bi yerden indirme linki yok mu.dün geceden beri arıyorum her bulduğum rapid li ve aynı şey düzgün bişe bulamadım.yardımcı olun bana
  • yukarda verildi ordan indir demeyin hep aynı şey iniyo ordan uzun sürmesi gerekirken 5sn yede iniyo.bana düzgün download linki verinde bende oynayayım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.