Şimdi Ara

.........:::::::GTa Turk City ::::::........(Download) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
217.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: radreSword

Arkadaşım önce tüm oyunu bi sil. Sonra tek bi tane sağlam yükle. Sonra hiç bişey yüklemeden indirdiğin zipteki GMInstaller ı aç. Sonrasını read me den yaparsın.Crack'i yap. Sonra tamamdır.....

hacı bilgisayarda oyun hiç yüklü degildiki 1 senedir.hatta formattan sonra hiç yüklememiştim windows xp'ye. anlamadım gitti bu hatayı aşamadım yükleyemiyorum oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

hacılar ben windows xp s.p 2 kullanıyorum.elimde 2 tane ayrı gta-vc var fakat yükleyemiyorum. data 2 diye bir hata veriyor.ne yapmalıyım bir el atsanız ?

hata'nın kendisi :
     .........:::::::GTa Turk City ::::::........(Download)

"I.frame.exploit.download" sorunun kaynağı bu virus olabilir...

Virus'ün amacı dosya inerken algoritmasını bozması ama cd den yüklerkende yükliycen dosya önce önbelleğe alındığı için orda dosya üzerinde oynama yapabilir... Buda sana sorun yaratır bu sorunlar genelde CRC hatası veya yanlış işlev olarak sana döner...

Eğer istersen burdan o virüsü temizliycek windows update patch'ini yükleyebilirsin işe yararmı bilemem ama denemekten birşey kaybetmezsin...

http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/q323759ie/default.mspx

• quote:

Orjinalden alıntı: Zed2005

ya gerçekten diyorum girmiyor başka sitelere giriyor.. direkt download linkini biri pm den atabilrmi?
  • bırakın gta sandret mı ne çıkçak onu alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alew Ejderha -- 17 Mayıs 2005, 22:59:05 >
  • yav ben bu modu nereden download edebilirim tam linki yazsanıza kardeşler..
  • çıkana kadar bunula idare ederiz
    quote:

Orjinalden alıntı: forum canavarı

bırakın gta sandret mı ne çıkçak onu alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:FoRcE:..

quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

hacılar ben windows xp s.p 2 kullanıyorum.elimde 2 tane ayrı gta-vc var fakat yükleyemiyorum. data 2 diye bir hata veriyor.ne yapmalıyım bir el atsanız ?

hata'nın kendisi :

"I.frame.exploit.download" sorunun kaynağı bu virus olabilir...

Virus'ün amacı dosya inerken algoritmasını bozması ama cd den yüklerkende yükliycen dosya önce önbelleğe alındığı için orda dosya üzerinde oynama yapabilir... Buda sana sorun yaratır bu sorunlar genelde CRC hatası veya yanlış işlev olarak sana döner...

Eğer istersen burdan o virüsü temizliycek windows update patch'ini yükleyebilirsin işe yararmı bilemem ama denemekten birşey kaybetmezsin...

http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/q323759ie/default.mspx

hacı bu biraz internet explorer patch'i gib geldi bana. bende varmış zaten...

• yaw bende oyun da 2. adada sapıtıo...en son driver lerde yuklu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 18 Mayıs 2005, 9:01:14 >
  • ya bana bi yardıMcu olUn.Gozunuzu seviyim bana su oyunu indirebileceğim tam bir web sayfası yazın.DuyuruLuR.Nolur yardımCı olsanıZ.CaFe ye yuklucem modu herkesde var bi bende yok yaa.
  • indirmek için üye olun diyo üye olacam sayfa yapım aşamasındadır diyo ne iş bu yaa, nasıl indircem beeen...
  • benimkindede öyle oluyor(uzerme jr. gibi)
  • yaww ben sayfayı acamıyorum bı turluu kafayı yıcem 2 gundur sayfa goruntulenemıyo dıyoo
    baska bı yolu warsa bu işinn benım maile yollarsanız cok sevınırımm
  • ben medet-1994@hotmail.com tanımışsındır herhalde herneyse modun her yerini beğendim beğenmediğim yerlerde oldu söyleyim arabaların farlarını üç renk yapmıssın o kötü olmus onu düzeltmeye çalış benceee bide
    Eğer yeni özelliklerin (Canın hiç azalmaması, Araçların hasar almaması, Nitro atınca uçmak vs.) oyunu bozduğunu söylüyorsan
    "Main.scm" dosyasını kopyalayıp"c:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\data"
    klasörünün içine yapıştırınız.

Böylelikle eski ayarlara geri dönmüş olacaksınız. Ama yeni araçlar ve yeni kaplamalar değişmeyecektir. Korkma! demissin ama bütün özellikler gidio yapabilirsen bunuda yapmaya çalıs lütfenn

• ya ben bir türlü indir em yerinibulamadım acaba bana birisi atabilirmiii :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin1230 -- 21 Haziran 2006; 14:16:25 >
  • ben bulamadım yüklemeyiiiii
  • Gta San Andereas göstergeleri olan bir Mod vardı.Radresworld abi (ben barış) sitede öyle bir resim gördüm doğrumu???
  • Yav ahanda size 5 dakka bile uğraşmadan yükleyeceğiniz adres

http://r.apidshare.de/files/18069520/GtaTurkCity_v.son2.rar.htmlurl

r den sonraki noktayı kaldırın
    aşağıdaki free ye basın zamanı bekleyin yada zaman yoksa hemen oradaki boşluğa soldahi harfleri yazın büyük küçük harflere dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsaygin -- 21 Haziran 2006; 16:55:42 >
  • bundada 60 sn. bekliyoz
  • süper olmuş walla
  • bu link bozuk yaa çıkıo ama hiç bir şey yok boş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.