Şimdi Ara

>>>|||GTa Turk City|||>>>(Son mesaj)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
33.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA Turk City modunun yapımı bitmiştir. Yazı tipi, Arabalar, tekerlekler düzeltilmiştir. Oyuna diğer araçların yanı sıra Honda Civic, VW Golf ve Renault Toros eklenmiştir. Modun özelliklerine, görüntülere bakmak ve Modu indirmek için:

www.GtaTurkCity.tr.cx ,www.Gtc-radreSword.net.tc

adreslerine giriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radreSword -- 9 Temmuz 2005, 13:41:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA Turk City: Gerçekçi Bir Oyun Deneyimi

GTA Turk City, GTA serisinin Türkiye'de geçen bir modifikasyonudur. Bu mod, oyunculara özgün bir Türk şehri ortamında suç ve aksiyon dolu bir deneyim sunmaktadır.

Anahtar Özellikler:

• Gerçekçi şehir ortamı, Türkçe sokak isimleri ve yerelleştirilmiş diyaloglar.
    • Geniş bir araç yelpazesi, aralarında Türk yapımı araçlar da bulunmaktadır.
    • Güncellenen silah modelleri ve fizik sistemi.
    • Yeni görevler ve oyun modları.

GTA Turk City ile Türkçe oyuncular, kendi ülkelerine ait bir ortamda suç dünyasının heyecanını yaşayabilirler. Mod, Türk kültürü ve gerçekçiliğe odaklanarak benzersiz ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Kurulum ve Sistem Gereksinimleri:

GTA Turk City modunu kurmak için GTA: San Andreas oyununun bilgisayarınıza kurulu olması gerekir. Modun sistem gereksinimleri, GTA: San Andreas oyununun sistem gereksinimlerine benzerdir.

Türkçe oyuncular, GTA Turk City moduyla kendi ülkelerinde geçen sürükleyici bir suç oyununun keyfini çıkarabilirler. Modun gerçekçi ortamı, Türkçe diyalogları ve kültürel unsurları, benzersiz ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğer Skinler: Oyunla ilgili diğer görüntüler içinwww.GTaTurkCity.cjb.net adresine girip "Görüntülere" tıklayınız.

• Çok güzel olmuş...
  • Çok İyi Devamını Dilerim
  • Eline sağlik
  • hocam komple bittimi, saol hocam
    bi deneyelim bakalım
    uğraştığınız için çok teşekkürler bide hocam hoşumuza giden bazı basit oyunlatr var bunlar internet üzerinden
    register istiyolar bunları nasıl geçeriz yada bunların crack veya seriallerini nereden bulabilirim bazı siteler buluyorum fakat virüslü dosya gönderiyolar
  • güseel olmuş ellerinize sağlık
  • hemen indirmeye gidiyorum bende bumu bekliyodum soğolun
  • ben bugn indirdim o bumu abi

bide kartalı neyin yerine koydun bi türlü bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyranid

ben bugn indirdim o bumu abi

bide kartalı neyin yerine koydun bi türlü bulamadım

Regina...
  • ellerine sağlık
  • sağol dostum çok güzel 0olmuş
  • sağolasın kardeş, eline sağlık çok güzel olmuş...GTA yı tekrar yüklicem valla...
    indirmeye başladım...
  • GTA 5 için teklifler gelmeye başlar artık sana Ellerine sağlık çok güzel olmuş
  • bravo arkadş tebrikler bende en yakın zamanda arkadştan gta vice city i alıcam sonra da bunu yüklüycem ellerine sağlık
  • İndiriyorum bakalım
  • Ellerinize sağlık.Mükemmel olmuşHele o menüde ki Ay yıldız şekilli adalar süper harika ötesi yaa
  • walla indirmeden önce var bişi gibime geliyodu fake make ama hakkatten güzel ellerine sağlık

beyler oyunda shitft e basılı tutun ne oluyo bak
  • eline sağlık
  • saol adamım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.