Bildirim
GTA V Code 1 Hatası Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bendede aynı sorun var çözümünü bulamadım -
VPN ile yükleme yaparak ben sorunu aşmıştım hocam denemekten zarar gelmez.(Tunnelbear kullandım beki farkı olabilir.)quote:
Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd
bendede aynı sorun var çözümünü bulamadım -
Support forumunda birkaç çözüm önerisi getirmişler hepsini denedim ben de çözemedim henüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: MayDn
VPN ile yükleme yaparak ben sorunu aşmıştım hocam denemekten zarar gelmez.(Tunnelbear kullandım beki farkı olabilir.)
vpn dns değiştim dün oynuyodm online update geldikten sonra giremiyorm code1 hatası yüzünden -
quote:
Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd
quote:
Orijinalden alıntı: MayDn
VPN ile yükleme yaparak ben sorunu aşmıştım hocam denemekten zarar gelmez.(Tunnelbear kullandım beki farkı olabilir.)
vpn dns değiştim dün oynuyodm online update geldikten sonra giremiyorm code1 hatası yüzünden
Ben dün sorunu aldığımda VPN ile çözmüştüm tekrar dns ye geçince sorun geri geliyordu bugun de dns sorun olmadan oyuna giriyorum düzeldi diyebilirim umarım sizinki de biran once düzelir -
Aynı sorun bende de var kaç kere denedim bir iki gb gitti nerdeyse şu 353mb bi türlü kurmuyor -
Hatayı çözdüm !!!quote:
Orijinalden alıntı: neczer
Aynı sorun bende de var kaç kere denedim bir iki gb gitti nerdeyse şu 353mb bi türlü kurmuyor
dns değiştim olmadı vpn olmadı defalarca indirdim olmadı
sorun vpndeymiş crome eklentisi zenmate indirdim isveç üzerinden girdim
whatismyip.com dan ipnizi kontrol edin bazı vpnler işe yaramıyo sıkıntıda ordan zaten
tekrar dl yaptı yükledi şuan oyundayım bütün günümü yedi siz uğraşmayın -
Hocam ben isviçre üzerinden indirmiştim olmamıştı tekrar deneyeyim -
Olmadı arkadaş ayıp ya deli etti beni -
Aynı dertten muzdaribim, takip..
Ne sorun oldu be arkadaş, birinden diğerine.. Resmen paramızla rezil olduk. Oyunu D: ye indirdim günlük 100 mbit sınırsız alıp, gece bağlantı kopmuş, sabah devam ettim, işten gelince bitmişti, oynarken "Amanda's car" görevinde bozuk dosya hatası aldım, tek tek kontrol edip yeniledim (torrent)
Sonra hadi dedim SSD ye yükleyeyim, hatta format attım, ssdye taşıma aşamasında ayrıca zorlandım. Şu an social club dan değil, oyun exe si ile açabiliyorum, onda da her açışımda 53+300 küsur MB indirip code 1 hatası veriyor, sadece offline oynatıyor, cinnetlik bir durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bucuk -- 17 Nisan 2015; 22:43:23 > -
Same here. -
aynı sorun bendede var herkesde olması lazım guncelleme tam bitiyor code1 hatası cıkıyor.quote:
Orijinalden alıntı: furkanisildar
Same here. -
15 kere denedım olmuyor ? guncel giremedim dahaquote:
Orijinalden alıntı: N3verEver
aynı sorun bendede var herkesde olması lazım guncelleme tam bitiyor code1 hatası cıkıyor.
Alıntıları Göster -
-
-
sorun devam ediyorquote:
hala giremiyorum
Alıntıları Göster -
Çözebilen varmı?quote:
sorun devam ediyor
Alıntıları Göster -
Bende de oluyordu arkadaşlar ipyi otomatik yapın indirmeye başlamadan önce sonra tekrar google ip yapın 8888 8844 yönetici olarak çalıştırın olur bende oldu :)quote:
Çözebilen varmı?
Alıntıları Göster -
Birşey soracam dun guncelleme geldi aynı hatayı alıyorum ancak dediğiniz tam olarak anlamadım biraz açarmısınız bende aynı ip adresi var lakin yönetici olarak çalıştır diyorum olmuyor kafayı yicem offf nasıl çözecem ben bunu o kadar para verdim online oyanayamıyomquote:
Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die
Bende de oluyordu arkadaşlar ipyi otomatik yapın indirmeye başlamadan önce sonra tekrar google ip yapın 8888 8844 yönetici olarak çalıştırın olur bende oldu :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- gta 5 çıplaklar kampı
- gta san andreas harita açma
- this epic games account is already linked to a different rockstar games account
- gta san andreas kaç görev var
- gta 5 hushsmush
- gt6 ne zaman çıkacak
- gta 5 silah hilesi
- gta 5 kaç gb
- gta san andreas hileleri
- gta 6 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X