Şimdi Ara

GTA V eski oyuncular napıcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rockstar gamesden büyük hata bence bedava olmadan önceki oyuncularını kaybetti ben gta 5 i 3-4 yıl önce aldım ve adamlar direk bedavaya premium aldılar ve istemsizce sinir oldum adamların benden tek eksiği levelleri az onun dışında her seyleri benden üstün epic gamesi tebrik ediyorum ama rockstar gamesden eski oyuncularına birşeyler sunmasını beklerdim oyun mülteci kampı gibi olucak ve hilelerle dolucak

• GTA 5 hala oynanıyor ama para kazandırma açısından devri bitti sayılır, o yüzden son bir hamleyle oyunu bedava dağıtıp, oyun içi para satmayı hedefliyorlar. Aradan kaç sene geçmiş seni beni düşünmezler sonuçda bu oyunların asıl amacı para kazandırmak
  • Ne açıdan üstünler ? premium edition içeriklerine oyun içinde sen de oynayarak erişebilirsin,oyun zaten hali hazırda hileci doluydu daha da artar işte ne olacak.
    Şimdi sen şey de dersin,tüh keşke almayıp 4 sene bekleseydim bedavaya alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 15 Mayıs 2020; 0:38:0 >
  • Abicim burda farkı sende söylemişsin "oynayarak" peki benim erişmem için kaç saat oynamam lazım
    Onların erişmesi için kaç saat oynaması lazım
  • NecatiEren N kullanıcısına yanıt
    daha onceden aldıysan bıseyler koymussundur ortaya,dert olmasa gerek,dertse shark cardlar bunun ıcın var bas parayı al.+ bedava olmadan oncekı oyuncuları kaybetmedı umrunda bıle olmaz rockstar ın,yıllarca hılecılere cozum bulmadı buna mı ağlayacak tuh diye,boşver kendını yorarsın dusunmekle kımsenın umrunda degıl,sundukları kıtle bellı yapcak bısey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 15 Mayıs 2020; 2:12:13 >
  • 4 yıldır tekrar tekrar aynı oyunumu oynuyorsunuz. Zaten yenisi çıkacaktır. Epic games te ikna edebildiği firmalardan bedava oyun vererek kullanıcı kitlesini arttırıyor. İlk defa gta 5 bedava olunca Server ları çöktü ilk gün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.