Şimdi Ara

GTA V Hikaye modu bitti. Peki ya şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne güzel her akşam işten geldiğime girip devamını getirebildiğim bir oyun vardı. Az önce oda bitti. Ne yapıcam ben şimdi. Online mod demeyin çünkü hiç bir şey anlamadım ondan. Zaten tanıdığım falanda yok ki sesli bir şekilde oynayalım. Var mı hikayesi uzun tavsiye bir oyun

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Hikaye Modu Bittikten Sonra Ne Yapılır?

GTA 5'in sürükleyici hikaye modunu tamamladıktan sonra, Los Santos'un canlı dünyasında yapılacak daha çok şey var. İşte hikaye modu bittikten sonra seni meşgul edecek bazı etkinlikler:

• Yan Görevleri Tamamla: Hikaye modunda kaçırılmış olabilecek çok sayıda yan görev var. Bu görevler, ödüller, başarılar ve Los Santos'un gizli yönlerini keşfetme fırsatları sunar.

• Yabancı Görevleri Keşfet: GTA 5'in haritası, sana rastgele görevler verecek yabancılarla dolu. Bu görevler, araba hırsızlığından fotoğrafçılığa kadar çeşitlilik gösterir ve ekstra para kazanmanın ve yeni deneyimler yaşamanın harika bir yoludur.

• Borsalarda Yatırım Yap: Hikaye modunda kazanılan parayı Borsa'da yatırarak servetini büyütebilirsin. Borsada oynayabilir, hisse senetleri satın alabilir ve karlı yatırımlarla gelir elde edebilirsin.

• Özelliklerini Geliştir: GTA 5'te, üç ana karakterin her biri benzersiz özelliklere sahiptir. Hikaye modu bittikten sonra, bu özellikleri çeşitli aktiviteler, yarışlar ve görevler yoluyla geliştirebilirsin.

• Koleksiyonları Topla: Los Santos, gizli paketler, araç parçaları ve daha fazlasını içeren çok sayıda koleksiyonla doludur. Bu koleksiyonları tamamlamak sana özel ödüller kazandıracak ve oyun dünyasını daha derinlemesine keşfetmeni sağlayacaktır.

• Çevrimiçi Çok Oyunculu Oyna: GTA Online, GTA 5'in çevrimiçi çok oyunculu bileşenidir. Burada diğer oyuncularla takım kurabilir, yarışabilir, görevleri tamamlayabilir ve Los Santos'un suç dünyasında yerini alabilirsin.

• Modları Keşfet: Oyuncular topluluğu, GTA 5 için çok çeşitli modlar oluşturdu. Bu modlar, yeni görevler, silahlar ve hatta tamamen yeni oyun modları ekleyerek oyun deneyimini genişletir.

Hikaye modu bittikten sonra bile GTA 5'te seni saatlerce meşgul edecek çok sayıda içerik var. İster yan görevleri tamamlayasın, ister çevrimiçi çok oyunculu oynayasın, Los Santos'un dünyasında keşfedecek ve deneyimleyecek çok şey var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle Far Cry 4.Bu arada ana görevler bittiyse yan görevlerle de uğraşabilirsin Gta'da.(araba,motor yarışları,paraşütle atlama,epsilonizm dini hakkındaki görevler vs...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

Kesinlikle Far Cry 4.Bu arada ana görevler bittiyse yan görevlerle de uğraşabilirsin Gta'da.(araba,motor yarışları,paraşütle atlama,epsilonizm dini hakkındaki görevler vs...)

Ana görev bitti de ben yine bizim bu üçlünün birlikte olduğu görevleri çok özlicem yok dimi daha
  • Farcry 4 seni baya uzun süre idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Kesinlikle Far Cry 4.Bu arada ana görevler bittiyse yan görevlerle de uğraşabilirsin Gta'da.(araba,motor yarışları,paraşütle atlama,epsilonizm dini hakkındaki görevler vs...)

Ana görev bitti de ben yine bizim bu üçlünün birlikte olduğu görevleri çok özlicem yok dimi daha

Sanırsam yok,telefonla arayıp buluşturabilirsin sadece.

• Far Cry 4

• Etraftaki parçaları topla uzay gemisi falan, baya oyalar. Arabaya binip gezmek, radyo dinlemek bile keyif veriyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dragon age al oynanis 40-50 saati buluyor, hatta benimle takas edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Dragon age al oynanis 40-50 saati buluyor, hatta benimle takas edebilirsin

yok ya GTA V'i takas etmeyi hiç düşünmedim
  • % 100 bitirmekle uğraş oyunu. Baya zaman geçirirsin bu şekilde.
    İnternette var % 100 bitirme listesi. Ben de öyle bitirmiştim.

• quote:

quote:

yakında franklinin olduğu bir hikaye dlc si çıkacakmış, onu bekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

quote:

Kaynak alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

quote:

Kaynak alabilirmiyim?

mobilden giriyorum şuan kaynak atamıyorum ama 2 gün önce okudum, google a yazarsan bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Dragon age al oynanis 40-50 saati buluyor, hatta benimle takas edebilirsin

Bende tavsiyenederim rpg seviyorsan.benim ingilizcem yok rpg ile aram iyi deil fakat oynayasim var sen dusun

• Merhaba bende oyunun singleplayerini daha yeni bitirebildim (biraz geç oldu ama okul falan). En sonda 3. Seçeneği seçmiştim. Arabayı suya attık. Jenerik geldi. Bitti. Siyah ekran geldi, aşağıda save icon dönüp duruyo. Geçmiyo. Yardım ederseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.