< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 9 Ağustos 2020; 16:51:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 9 Ağustos 2020; 16:51:59 > |
Bende konu sahibinin dediklerine katiliyorum.
Amaclari dikkat cekip acitasyon yapmak ve guzel para kaldirmakti. Emeginizi de alin, cope atin. Rdr2 cevirecek gonullu ekip illa cikacaktir. Bende ekipte yer alabilirim. Sartim her turkce yama gibi ücretsiz cikaricak olmamiz. |
Adamlar sizin ilahınız olmuş. Bu grup çıkarmadıkça göremezsiniz ne demek abi? 2 milyon kelimenin iş yükü 4000 saattir maksimum. 50 kişi bir araya gelse bırakın 7 ayı 2 ayda da çıkartır istedikten sonra. Bir de 7 ayımızı harcadık diye ajitasyon yapıyorlar. Gören de o 7 ayda herkes tüm işi gücü bıraktı günde 18 saat masa başında çeviri yaptı sanacak.
|
Üyelik açıp birde küfür ediyorlar bunların alayı çeviri ekibinden değilse bende bir şey bilmiyorum kudurun
|
Kendi kendimize de yeteriz. En kötü translate yama bile artniyetli 3.kişilerden iyidir sıkıntı yapma sen
|
Hocam sen fazla DH de takilmiyorsun sanırım. Bu grup forumda konu açtığından beri forum tam bir çöplüğe döndü.
Rdr 2 Türkçe konusu Rdr 2 fiyat açıklarlar ardından forumdan ayrılıyoruz konusu Foruma geri döndük konusu Biz yanlış yaptık özür dileyelim konusu Adamlar koca forumun içine etti. Bunu yapan üyeler değil direk çeviri grubunun kendisi. Yok fiyatı testte açıklayacağız . Test zamanı gelir testin sonunda açıklayacağız . Test biter evet açıklıyoruz . Vazgeçtik forumu terk ediyoruz . Merhaba aaaa geri döndük birde indirim yaptık. Yok ya beyler iptal ettik. Kaypak kaypak hareketler yani. Bir aydır bı dusmediler bu forumun yakasindan. Konu sahibi arkadaş da düşüncesini yazmış ki doğru yazmış . Bence tepkini bu sözde çeviri grubuna gostermelisin. Onların aldığı aksiyonlar sonucu oluşan güvensizlik duygusundan dolayı ikilemde kalan kullanıcılara değil. |
Sıkıntı yok bir daha gelirlerse tekrar şikayet ederiz. 2-3 gündür rahat forum. Yapmayın kardeşim sizden bal gelse bize zehir oluyor. Kendi krallığınızda kendi discord sunucunuzda eğlenin. Mikrop gibi sarıp tüm forumu kurutuyorlar gelince. Animus Anonymous adı değişiyor birileri geliyor tekeline almaya çalışıyor. Git siteni kur sitende satış yap. Burayı kızdırınca ele geçirmeye çalışınca ne olduğunu gördünüz umarım bir daha böyle illet olaylar yaşanmaz
|
Bazılarının babası galiba bu adamlar, babası gibi savunuyorlar .
50 liraya milleti kazılayamadılar her gün ne yapsak diye olay çıkıyor . İlla alacaklar o parayı . |
Bu yama yasa dışı olarak yapılmıyor muydu?
Yasa dışı bir çeviriden "Ama emek var eğü eğü" diyerek 30 lira, 50 lira ya da ne kadar olduğu fark etmez PARA talep etmek etik dışı olmayı bırak zaten YASA DIŞIDIR. Başkalarının emeği üzerinden izinsiz para kazanamazsınız. "Ama emek" diyerek ajitasyon da yapmayın hiçbir anlamı yok çünkü bu söyleyeceğinizin. Oyunlara bedava modlama ya da çeviri yapıyorsanız o sizin bileceğiniz, zaman harcayacağınız bir iş. Kimse de bir şey demek buna, diyemez de. Onun dışında madem zaman harcadım, emek harcadım o zaman ücret de talep edebilirim derseniz yasa dışı işe kalkışmaktan başınız belaya girebilir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 19 Temmuz 2020; 9:29:57 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 19 Temmuz 2020; 10:21:33 > |
|
|
|