Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende konu sahibinin dediklerine katiliyorum.

Amaclari dikkat cekip acitasyon yapmak ve guzel para kaldirmakti.

Emeginizi de alin, cope atin. Rdr2 cevirecek gonullu ekip illa cikacaktir. Bende ekipte yer alabilirim. Sartim her turkce yama gibi ücretsiz cikaricak olmamiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik açıp birde küfür ediyorlar bunların alayı çeviri ekibinden değilse bende bir şey bilmiyorum kudurun
  • napolyon94 nerde beleş oraya yerleş dimi? O işler öyle olmuyor.
  • Roket arkadaşın dediklerine katılıyorum bunları bende düşünüyorum ama tabi sonuçta öteki ihtimal yani take2 nun işin içine girmesi mevzusuda doğru olabilir. Roket bey e orhun kayaalp in dünkü yayınını izlemesini öneririm orada açıklandı neler olduğu ama tabi hala tam şeffaf bir durum yok.
  • Bazılarının babası galiba bu adamlar, babası gibi savunuyorlar .

50 liraya milleti kazılayamadılar her gün ne yapsak diye olay çıkıyor . İlla alacaklar o parayı .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yama yasa dışı olarak yapılmıyor muydu?

Yasa dışı bir çeviriden "Ama emek var eğü eğü" diyerek 30 lira, 50 lira ya da ne kadar olduğu fark etmez PARA talep etmek etik dışı olmayı bırak zaten YASA DIŞIDIR.

Başkalarının emeği üzerinden izinsiz para kazanamazsınız. "Ama emek" diyerek ajitasyon da yapmayın hiçbir anlamı yok çünkü bu söyleyeceğinizin.

Oyunlara bedava modlama ya da çeviri yapıyorsanız o sizin bileceğiniz, zaman harcayacağınız bir iş. Kimse de bir şey demek buna, diyemez de.

Onun dışında madem zaman harcadım, emek harcadım o zaman ücret de talep edebilirim derseniz yasa dışı işe kalkışmaktan başınız belaya girebilir.
  • ÇÖZÜM GAYET BASİT ARKADAŞLAR AMATÖR BİR EKİP KURULUR TEKRAR ÇEVRİLİR VE ÜCRETSİZ PAYLAŞIR YADA ANONYMOUS EKİBİ FORMALİTEDEN BİR EKİBE VERİR VE O EKİP DE 5 AY SONRA SANKİ KENDİLERİ ÇEVİRMİŞ GİBİ HABER YAPAR ÜCRETSİZ PAYLAŞIR OLAN KİME OLUR ONCA EMEK VEREN ANONYMOUS EKİBE OLUR BU KADAR BASİT İNANIN BİLSEM TEK BAŞIMA UĞRAŞIR ÇEVİRİRİM PAYLAŞIRIM NE DİYEYİM AMA İLLA Kİ BU OYUN ÇEVRİLİR BENCE BU BENİM DÜŞÜNCEM TABİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 19 Temmuz 2020; 10:47:55 >
  • yahu sanki zorla satıyorlar da gidip şikayet ediyorsunuz. Ayıp vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alix1058

ÇÖZÜM GAYET BASİT ARKADAŞLAR AMATÖR BİR EKİP KURULUR TEKRAR ÇEVRİLİR VE ÜCRETSİZ PAYLAŞIR YADA ANONYMOUS EKİBİ FORMALİTEDEN BİR EKİBE VERİR VE O EKİP DE 5 AY SONRA SANKİ KENDİLERİ ÇEVİRMİŞ GİBİ HABER YAPAR ÜCRETSİZ PAYLAŞIR OLAN KİME OLUR ONCA EMEK VEREN ANONYMOUS EKİBE OLUR BU KADAR BASİT İNANIN BİLSEM TEK BAŞIMA UĞRAŞIR ÇEVİRİRİM PAYLAŞIRIM NE DİYEYİM AMA İLLA Kİ BU OYUN ÇEVRİLİR BENCE BU BENİM DÜŞÜNCEM TABİ.
    O işler öyle olmuyor.
  • James Matthew J kullanıcısına yanıt
    GAYET DE OLUR KARDEŞİM NE BU BULUNMAZ HİNT KUMAŞI MI BU OYUN GAYET AMATÖR BİR EKİP İLLA ÇIKACAK BU OYUNUN ÇEVİRİSİ İÇİN BAK GÖRÜRSÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Sıkıntı yok bir daha gelirlerse tekrar şikayet ederiz. 2-3 gündür rahat forum. Yapmayın kardeşim sizden bal gelse bize zehir oluyor. Kendi krallığınızda kendi discord sunucunuzda eğlenin. Mikrop gibi sarıp tüm forumu kurutuyorlar gelince. Animus Anonymous adı değişiyor birileri geliyor tekeline almaya çalışıyor. Git siteni kur sitende satış yap. Burayı kızdırınca ele geçirmeye çalışınca ne olduğunu gördünüz umarım bir daha böyle illet olaylar yaşanmaz
    Kardeşim para benim param vermek isteyen satın almak isteyen benim. Benim mutlu olmam seni neden bu kadar rahatsız ediyor çok merak ediyorum hadi şikayet ettin sonuç aldın mutlu oldun mu aha bunların sevincini kursağında bıraktım dedin mi kendine çok merak ediyorum.

• "Er" arkadaşlar kendini çok belli ediyorlar yalnız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    yemin ediyorum bu videoyu izlemeden tamamen kendi fikirlerimi yazmıştım. ilk mesaja ekleyecem bu videoyu resmen adam benimle aynı şeyleri söylemiş.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    işte bak algılama yeteneğin bu kadar düşük. git yüksek sesle anlayana kadar tekrar tekrar oku o mesajı. konu seninle mi alakalıymış?

pts.
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    heee çevirirsiniz he rdr2yi bu grup çıkarmadıkça daha da türkçe göremezsiniz. ya birilerinin sağlam yürek yemiş olması lazım ya da ı ıh. adamlar twitchte yayınlara katılıp neyin ne olduğunu anlattılar, hala burada boş boş komplo teorileri kasın.

pts.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    oyun modlamak zaten yasa dışı. ücretli olup olmaması farketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasua

Aynen kanka Slender Man de gerçek zaten :) Orhun Kayaalp'in yayının tekrarını izle Twitchten rdr2 proje yöneticisiyle görüştü uzun uzun al sana kanıt dediklerinde alakası yok bildiğin şikayet üzerine T2 Türkiye üzerinden ortaklarının avukatlarıyla ulaşmış.
    Link var mı hocam Orhun un yayınının?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.