Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok haklısınız bir sınırlama bir tc kimlik olayı gelmesi lazım artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nickymouz N kullanıcısına yanıt
    Ne ne değilmiş öğretsene madem o kadar çok biliyorsun.

Boş yorum yapacağına argümanla gel
  • Aylar öncesinde çeviriye yeni başlanırken bazıları ah edip vah ediyordu ne kadar yavaşsınız biraz hızlı olun yaza maza çevirili oynarız diye..

Bende yazdım az yavaş gelinde saçınız başınız dağılmasın.. naaah oynarsınız yaza maza.

Oyun bir kere daha kırılamadı bile, ee?

Rockstar orj dosyalarına dokunulmasına izin verecek mi? bence vermeyecek dedim..

Verdi mi? hayır..

Bide 50 tl istiyorlar

Ama onların suçu yok, abi yüz tl bu oyunun hakkı yüz tl diye ....... vardı.
  • nickymouz N kullanıcısına yanıt
    Adamlar sizin ilahınız olmuş. Bu grup çıkarmadıkça göremezsiniz ne demek abi? 2 milyon kelimenin iş yükü 4000 saattir maksimum. 50 kişi bir araya gelse bırakın 7 ayı 2 ayda da çıkartır istedikten sonra. Bir de 7 ayımızı harcadık diye ajitasyon yapıyorlar. Gören de o 7 ayda herkes tüm işi gücü bıraktı günde 18 saat masa başında çeviri yaptı sanacak.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Bence siz komik oluyorsunuz hocam dediğiniz yanlış değil ama örnek vermek gerekirse youtube da gta 5 için yüklenen modlara bakın recep ivedik, spiderman vb. Rockstar bunları engellemeye çalıştı ve çok büyük bir tepki ile karşılaşıp geri adım attı. Ayrıca bir çok kişi için gidip 240-270 tl verip oynu aldırtan şey türkçe yamaydı.

• zeoce kullanıcısına yanıt
    Rockstar tepkiyle karşılaştı çünkü ücretsiz modlara laf söyledi Rockstar. Yani elinde modlama yapanları suçlayabileceği bir şey yoktu aksine bedava içerik, bedava reklam ve dolayısıyla da artan bir oyuncu kitlesi geliyordu Rockstar da bu durumdan tepkiler üzerine mantıklı olarak vazgeçti.

Babasının hayrına yapmadı bunu yani. Bedava içeriğe laf söylerse böyle apışıp kalır ama ücret talep eden varsa o kişilerin altında don bile bırakmaz Rockstar gibi firmalar.
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Olmayan bir şey için 240-270 veren adama helal olsun. Bir ‘insan’ grubu a oyununu şu dilden çeviriyoruz dese ona güvenip almam bir oyunu ben şahsen.

• Discord grubunda konu ile ilgili yazılanlara bakar mısınız?

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?

Bir tane yönetici de demiyor ki yanlış yapıyorsunuz. Ama küçük bir eleştiri yaptığınız gibi ortaya çıkıyorlar. Denemesi bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle düşünüyorum ama türkçe oynamak isteyene de bir şey diyemezsiniz. Adam tüm gün çalışıp geliyor bir de çeviri mi yapsın kafasında hak veriyorum türkçe olmalı bence hem biraz ağır ingilizcesi olsa anlamak zorlaşıyor. Ama gidip de saçma sapan gamepassmiş vs vs diye savunulunca iptal olması 2 gün sürdü görüldüğü üzere. Suç tamamen proje yöneticilerindeydi bu olayda. Hem çevirmenler hem oynamak isteyenler hem r* kaybetti. İnsanları tetiklediler, sonucu görüldü malesef.
  • Bende katılıyorum konu sahibine.
    Zaten burada iki önemli husus var birincisi konu para değil aylık ödeme denen zımbırtı tahattut falan yapsaydılar da tam olsaydı.
    İkincisi el altından dönen olaylar ile kendilerine olan güveni yerle bir etmeleri.
    Şimdi ellerinde bu çeviri var ve bir şekilde pazarlayacaklar yada 7 aylarını çöpe atacaklar ki sanmam.
    Bu işi sürekli ve devamlı yapmak para kazanmak tabiki hakları. Ben burada birileri gibi neden ücretli diyemem. Çeviri bir iştir hobi değildir bence ve oyun yada bir konuşma çevirmek farketmez aynı.
    Hobi olarak düşünen var ise bunu hobi olarak edinip kendi kendine yapıp oynasın.
    Dediğim gibi bence konu üç kağıt ve aylık üyelik sistemi.

• ilk tartışma çıktığında çekiliyoruz dediler
    sonra özür metni geri gelip fiyat düştü tarih verildi
    sonra açıklanamayan sebepler
    3 gün sonra yeni bir açıklama
    ve bu konun sahibinin dediği gibi olacaklar olur

para para para herşey herdeğer para
  • bunu en başından beri söyledim ama saçma sapan ithamlarla karşılaştım. hırsızların forumda yeri yok, dh yönetiminin bu olaya el atması gerekiyor.
  • Bu konu ile alakalı 2-3 gündür yazılanları okuyorum bana da en mantıklısı bu geldi konu sahibine katılyorum koskoca rockstar sürüsüne bereket gta 5 için çıkan ücretli modlar vs müdahale etmedi buna mı edecek neyse bu benim şahsi düşüncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibini tebrik ederim. Benzer bir konu ben acacaktim ancak yazmaya üşendim. Tam olarak düşündüklerimi yazmış. Olabilecekler arasında yamanin kısmen satışı da olabilir youtuberlara yada sadece twich yayını yapanlara fais fiyatla okutabilirler. Keşke insanlara guvensek ancak şu ana kadar ne kadar kaypak olduklarını pek çok kez ispatladilar. Sürekli u dönüşü yaptılar hızlarına yetişemez olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi, konuyu istediği ( kendi varsayımlarının doğru olduğunu gösterme çabası ) şekle çekmeye çalışıyor ama gerçekler biliniyor ve yakın zamanda da herkes tarafından bilinecek. Acaba bu yazdıklarını buradan silecek mi yoksa mertçe yanlışını kabul mu edecek ( hiç sanmıyorum tabi ki, genelde toz olup giderler ) göreceğiz. Burada bu arkadaşı destekleyip yorum yazan herkes görecek. Mertseniz mesajınızı silmez, değiştirmez beklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 19 Temmuz 2020; 12:45:59 >
  • ben de konu sahibinin dediklerini mantıklı buluyorum.
  • Konsol üssünden Levent Abi çok doğru demiş. Siz hem istiyorsunuz ki her oyuna türkçe yama yapılsın( girin bakın türkçe yama istek kısmına. tonla oyun yazmış herkes. zannediyorsunuz ki insanlar hazır bekliyor çevirmek için) hemde istiyorsunuz ki hiç para istemesin bu gruplar.

irili ufaklı her grup ve proje eninde sonunda ticari bir model kurmadıysa batmaya ve dağılmaya mahkumtur. Hani çok sevdiğin bir oyundur zevktir falan oturur uğraşır çevirirsin ücretsiz de sunarsın bunu. tatmin duygusunu alırsın. ama en fazla 1 olur 2 olur. 3. de adam der ki napıyorum lan ben? niye yapıyorum? dünya üzerinde yok böyle bir şey. emek harca harca karşılığında bir kaç kişinin teşekkürü size sadece...

maalesef insanlar ikiyüzlü davranıyor. hem sürdürebilir gruplar istiyor sürekli yeni oyunlar çevirsinler istiyorsunuz hemde 5 kuruş para ödemeyelim. bir akıllı sizsiniz zaten.

köşeye sıkışınca da ama bu iş illegalll, ühühüh sizi şikayet edicez, alın başınıza belayı diye saçma bir tavırlara giriyorsunuz

sonuçta bu oyunu ücretsiz de dağıtsan illegal bir iş, paralı satsan da illegal bir iş. bedava olunca kimseden ses seda yok ama o zaman gayet güzel gidip oyunu türkçe türkçe oynuyorsunuz. işte ikiyüzlülük burada devreye giriyor.

• Konu sahibi %100 haklı milyon mod yapılıyor.

Ozaman onlarda ihtar almalı.

Daha öncede söylediğim gibi işinize geliyorsa piskolojisinde ilerliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Konsol üssünden Levent Abi çok doğru demiş. Siz hem istiyorsunuz ki her oyuna türkçe yama yapılsın( girin bakın türkçe yama istek kısmına. tonla oyun yazmış herkes. zannediyorsunuz ki insanlar hazır bekliyor çevirmek için) hemde istiyorsunuz ki hiç para istemesin bu gruplar.

irili ufaklı her grup ve proje eninde sonunda ticari bir model kurmadıysa batmaya ve dağılmaya mahkumtur. Hani çok sevdiğin bir oyundur zevktir falan oturur uğraşır çevirirsin ücretsiz de sunarsın bunu. tatmin duygusunu alırsın. ama en fazla 1 olur 2 olur. 3. de adam der ki napıyorum lan ben? niye yapıyorum? dünya üzerinde yok böyle bir şey. emek harca harca karşılığında bir kaç kişinin teşekkürü size sadece...

maalesef insanlar ikiyüzlü davranıyor. hem sürdürebilir gruplar istiyor sürekli yeni oyunlar çevirsinler istiyorsunuz hemde 5 kuruş para ödemeyelim. bir akıllı sizsiniz zaten.

köşeye sıkışınca da ama bu iş illegalll, ühühüh sizi şikayet edicez, alın başınıza belayı diye saçma bir tavırlara giriyorsunuz

sonuçta bu oyunu ücretsiz de dağıtsan illegal bir iş, paralı satsan da illegal bir iş. bedava olunca kimseden ses seda yok ama o zaman gayet güzel gidip oyunu türkçe türkçe oynuyorsunuz. işte ikiyüzlülük burada devreye giriyor.
    benim yazdığım konu içeriği ile senin yazdığının tek kelime bağlantısı yok niye yazdın ki şimdi bunları buraya?

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Konu sahibi, konuyu istediği ( kendi varsayımlarının doğru olduğunu gösterme çabası ) şekle çekmeye çalışıyor ama gerçekler biliniyor ve yakın zamanda da herkes tarafından bilinecek. Acaba bu yazdıklarını buradan silecek mi yoksa mertçe yanlışını kabul mu edecek ( hiç sanmıyorum tabi ki, genelde toz olup giderler ) göreceğiz. Burada bu arkadaşı destekleyip yorum yazan herkes görecek. Mertseniz mesajınızı silmez, değiştirmez beklersiniz.
    2 sayfa önce dedim zaten.

quote:

bana somut kanıt sunsunlar ben özür dileyip susarım konuyu silerim ama çok ciddi bir şaibe var

kendi çapında itham etme beni. ben haksızsam özür dilerim ama sen kimsin de "gerçekler ortaya çıkacak hepiniz göreceksiniz" gibi saçma sapan fikirler üretiyorsun onu anlayamadım. çevirmenlerden birimisin? projenin içindemsin? kimsin yani?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.