Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0ket

benim yazdığım konu içeriği ile senin yazdığının tek kelime bağlantısı yok niye yazdın ki şimdi bunları buraya?

Alıntıları Göster
    konuları karıştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Bende konu sahibinin dediklerine katiliyorum.

Amaclari dikkat cekip acitasyon yapmak ve guzel para kaldirmakti.

Emeginizi de alin, cope atin. Rdr2 cevirecek gonullu ekip illa cikacaktir. Bende ekipte yer alabilirim. Sartim her turkce yama gibi ücretsiz cikaricak olmamiz.
    canı yürekten inandım kesin çıkar o gönüllü grup.

millet saf zaten buradaki ölücüler için gecesini gündüzünü katacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Temmuz 2020; 13:6:19 >
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    hukuk var işin içinde hukuk hukuuuuk. take two kapılarına dayandı adamların
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    her oyunun eulası ortada, boş yapan sensin. git oku gel.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Çamur at izi kalsın. Konuyu sen saçma sapan varsayımlarınla doldur, burada forum ahalasini de gaza getir, besle onları iyice. Prim yap birazda, sonra da muhtemelen özrü de bir iki kişiye dilersin. Geliyorsun bir de söylediklerini sanki Murat Sönmez destekliyormuş gibi videodan cımbızla bir cümle çekiyorsun yapıştırıyorsun. Görende Murat Sönmez böyle düşünüyor sanır. Tabi senin beslendiğin kitle hazırcı, açıp video ya bakmaz, senin o tırnak içindeki cümleni okur "aaa bak doğru söylüyor adam" der geçer. Oysa video nun tamamını izleyen aklı başında herkes böyle bir çıkarımda bulunmaz. "Aklı başında".

Kaostan beslenen biri daha, ne diye konu açtığı belli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Çamur at izi kalsın. Konuyu sen saçma sapan varsayımlarınla doldur, burada forum ahalasini de gaza getir, besle onları iyice. Prim yap birazda, sonra da muhtemelen özrü de bir iki kişiye dilersin. Geliyorsun bir de söylediklerini sanki Murat Sönmez destekliyormuş gibi videodan cımbızla bir cümle çekiyorsun yapıştırıyorsun. Görende Murat Sönmez böyle düşünüyor sanır. Tabi senin beslendiğin kitle hazırcı, açıp video ya bakmaz, senin o tırnak içindeki cümleni okur "aaa bak doğru söylüyor adam" der geçer. Oysa video nun tamamını izleyen aklı başında herkes böyle bir çıkarımda bulunmaz. "Aklı başında".

Kaostan beslenen biri daha, ne diye konu açtığı belli..
    Adam fikrini düşüncesini yazmış neden bu kadar rahatsız oldun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• borealatis kullanıcısına yanıt
    aklın çok başındaysa senin şuan videoyu tekrar aç ve 14:45 ten itibaren özümseyerek tekrar dinle ve ne diyormuş gelip buraya benim anlamadığım kısım neymiş yazda bende öğreneyim. ok? benim tırnak içinde yazdığımdan farklı bir şey söylüyorsa üyeliğimi silerim o kadarda net konuşuyorum.
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, bende konu açayım o zaman, herkes bir konu açsın ve herkes hiçbirşeye dayanmayan varsayımları ile konu açsın, böyle saçma şey mi olur ya. Bunun da bir düzeni, üslubu olur. Yırtık d*ndan çıkar gibi..
  • Açıkçası fahiş fiyatta çıkarmakla özgürler, lakin bu benim umurunda değil. Milyon dolarlık projelerin korsanı çıkıyor. Bununki de çıkar indirir çatır çatır oynarım banane emeklerinden. Her ürünün hakkı vardır 30 TL makul lafım yok ama 50 100 geçicekler o işi !!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Video nun 14:45 ten itibaren değil tamamını izleyip ana fikri almalısın. Diğer dediklerini de yaz o zaman, savunduğu diğer kalemleri de yaz. Manipüle ediyorsun, samimi değilsin.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    bu konu varsayımsal ise bu konuyu açmama sebep olanlarda varsayımsal sebeplerle iptal ettiler yamayı. bana somut kanıtlarla gelsinler yoksa şaibe her zaman vardır. hala çevirmenler ailenmiş gibi neye dayanarak savunuyorsun? paramı alıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 19 Temmuz 2020; 13:7:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Kardeşim, bende konu açayım o zaman, herkes bir konu açsın ve herkes hiçbirşeye dayanmayan varsayımları ile konu açsın, böyle saçma şey mi olur ya. Bunun da bir düzeni, üslubu olur. Yırtık d*ndan çıkar gibi..
    Hocam sen fazla DH de takilmiyorsun sanırım. Bu grup forumda konu açtığından beri forum tam bir çöplüğe döndü.

Rdr 2 Türkçe konusu
    Rdr 2 fiyat açıklarlar ardından forumdan ayrılıyoruz konusu
    Foruma geri döndük konusu
    Biz yanlış yaptık özür dileyelim konusu

Adamlar koca forumun içine etti. Bunu yapan üyeler değil direk çeviri grubunun kendisi. Yok fiyatı testte açıklayacağız . Test zamanı gelir testin sonunda açıklayacağız . Test biter evet açıklıyoruz . Vazgeçtik forumu terk ediyoruz . Merhaba aaaa geri döndük birde indirim yaptık. Yok ya beyler iptal ettik. Kaypak kaypak hareketler yani. Bir aydır bı dusmediler bu forumun yakasindan.

Konu sahibi arkadaş da düşüncesini yazmış ki doğru yazmış . Bence tepkini bu sözde çeviri grubuna gostermelisin. Onların aldığı aksiyonlar sonucu oluşan güvensizlik duygusundan dolayı ikilemde kalan kullanıcılara değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickymouz N kullanıcısına yanıt
    Sana modlama yapmayı sunan bir oyunun EULAsı hiçbir şey ifade etmez. İstediğim gibi modlarım, istediğim gibi oynarım ta ki işi ticarete dökene kadar. Ancak ve ancak ticari çıkar sağlayamazsın üründen. Bu yama gruplarını savunanların ağzına sakız olmuş EULA lafı da, oturup 2 satırını okumamıştır bunu diyen eminim ki.

Ayrıca beni haklı çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor söylediklerin. Başkasının ürünü üzerinden para talep edenler EULA ile donsuz bile bırakılır eğer ürün sahibi bu işin peşine düşerse.

Ücret talep eden insanları savunacağım diye kırk takla atmanıza gerek yok. Yanlışı yanlışla kapatamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Aylık 50-100 ceviriye verilecegine o parayla bir kac ingilizce kitap al ogrenmek maksatli. Ogren bir daha hayatin boyunca para verme ne tembel milletiz. Cevrilse ne cevrilmese ne. Ogren ingilizce kendine de bir katkin olsun. Yazik valla uzuluyorum.
    Sanane? İstersem 300 lira verir türkçe yamalı oynarım. İnsanların tercihlerine karışmayı ne kadar seviyorsunuz. Sen kendin ne yapıyorsan yap milletede karışma. Şu yama düşmanlarına bakıyorumda milletin keyfini engellediğiniz yetmiyormuş gibi birde gelip burda millete akıl veriyorsunuz gidin bir meşgale bulun kendinize.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    ya hala gelmiş sallıyorsun. adam sana diyor ki kendin kullanmanda sorun yok, ama YAYARSAN ücretli-ücretsiz farketmeksizin, YAYARSAN kafanı kırarım. bi git fikrin olan şeyler hakkında konuş be.
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    Bende almam hocam da alan bir çok insan oldu tabiki de saçma bir şey hatta siz yapıyorsunuz diye aldım hakkımı helal etmiyorum falan diyenler oldu ki bu çok saçma ama donuöta böyle bir çok insan var. Aslında sizle çok farklı düşünmüyoruz sadece tepki gösterildikten sonra dğzelen bir şeye hala hayır istemiyoruz demek bana göre saçma.

• Heja-Maica kullanıcısına yanıt
    Ben yapılsın, yapılmasın demiyorum ama kusura bakmasın kimse, aylık ödeme alınıyorsa mantıklı olan gidip ingilizce kursuna kayıt olmaktır, ayrıca ben seni bireysel olarak hedef almadım. "Sana ne" vb. cümleler kurarken dikkat edersen sevinirim. Buraya yorum yazarken kimse saçma sapan seviyesiz tartışmalara girmek için yorum yazmıyor. Ben fikrimi belirttim, senin fikrin varsa sen de belirt geç, bu kadar gocunmak niye.
  • nickymouz N kullanıcısına yanıt
    Yine beni haklı çıkardın.

Ayrıca bedava yayanlara ses etmemelerinin sebebi BEDAVA REKLAM olduğu içindir. Adamlar ücretli yamalara bile ses etmiyor ama ticaretini yaptığın ürün senin olmadığı sürece bu suçtur, hırsızlıktır.

Kendini haksız çıkarmak için mi uğraştın bu kadar?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.