Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes sizin gibi uysal olaaydı 6-7 aylık oynayacağım oyuna aylık 20şerden 120-140 lira aaa oyun parası bayılacaktım güya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Herkes sizin gibi uysal olaaydı 6-7 aylık oynayacağım oyuna aylık 20şerden 120-140 lira aaa oyun parası bayılacaktım güya
    Adamlar hata yaptıklarını fark ettiler düşünceleri farklı idi el öpmekle dudak aşınmaz diyip özür dilediler. Olayı sizin istediğiniz gibi şekillendirip herkesin memnun olacağı şekilde yaptılar ama tabiiii sizin o egonuz yok mu o izin vermedi size daha çok kötülük yapmalıyım daha çok insanların önüne taş koymalıyım dediniz ve başardınız :)
  • millet oyunu alamıyor indirim oldugunda bile yamaya mı 50 lira verecekti? ya da aklık sistemle kazıklanacaktı? aylarca milleti oyaladığınızda cabası oldu
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Bizim insanımız nankör işte. Bizim gibilere teşekkür etmeniz lazım bir daha bir şey yaparlarken sizi yolunacak kaz değil ulaşılması gereken oyuncu olarak görecekler. Bir şey isterken 100 kere düşünecekler. Forum ellerinde olmadıkları için istedikleri gibi yazıp fake hesaplardan kendilerini pohpohlatamayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Bizim insanımız nankör işte. Bizim gibilere teşekkür etmeniz lazım bir daha bir şey yaparlarken sizi yolunacak kaz değil ulaşılması gereken oyuncu olarak görecekler. Bir şey isterken 100 kere düşünecekler. Forum ellerinde olmadıkları için istedikleri gibi yazıp fake hesaplardan kendilerini pohpohlatamayacaklar.
    Çok teşekkür ederim güzel kardeşim benim gibi evde aylardır kapalı kalan kalp hastası bir insanın eğlencesine taş koyduğun için. Ufacık bir eğlenceyi bana çok gördüğün için.Evet bana çok büyük iyilik yaptın sağol varol.
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Önemli değil rica ederim. Böylece paranı cyberpunka saklayabilirsin. Hem de Türkçe

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    kimi kime şikayet ediyorsan et bebe. ne nane olduğun kimsenin umrunda değil. aksine söylediklerimi onaylıyorsun, ama işte onu anlayacak kadar gelişimini tamamlayamamışsın.

pts.
  • nickymouz N kullanıcısına yanıt
    Senin adol abin de aynısını diyordu yoksa adol sen misin? Hatta gülücük bile koymuştu

• Şaka gibi yasa dışı çeviriye 50 lira az diyen bile var

Müstahak hakikaten bu ülkedeki insanlara.
    Hocam bence çok yanlış düşünüyorsunuz ben oyunu ingilizce sıkıntım olmadığı için rahatça keyif alarak bitirdim. Forumda olduğum sürece öylesine yama projesini de takip ediyordum gamepass denen şeyi açıkladıkların da çok saçma olduğunu bunun tutmayacağını da düşündüm sizler gibi ve tepki gösterildi, sonunda fiyat 30 tl ye düşürüldü ki bence bu rdr2 gibi bir oyun için uygun bir fiyat, bana göre 15-20 olsa daha iyi olurdu ama 30 tl de rdr2 için verilebilecek bir fiyat. Ben gerçekten bazılarının istediğini anlamıyorum 20 kişi veya daha fazla insan bu proje için hayatlarında ki bazı keyiflerden feragat edip bu oyunu türkçeleştirmeye ayırıyor bu zamanı ve bunun karşılığını istemesi çok normal sizin neden buna bedavaya ulaşmak istediğinizi anlamıyorum. Adamlar bedava yapabilir mi? Evet yapabilir ama ücretli de yapabilir. Böyle büyük bir proje yi gönüllü olarak bu kadar zamanda bitirecek bir ekip bilmiyorum. Bence burada ki tartışma çok saçma ve gereksiz.

• Yamaya aylık veya tek sefer ücret vermek yerine 100-200 tl bütçe ayırıp, orta derece İngilizce öğrenip tüm oyunlarda rahat edin desem linç yer miyim ? :D
    50 kere söylenmiş bak anlamıyorsun, yine dediğim gibi, söylediklerimi onaylıyorsun.

daha abin demiyor mu bebe abisi git büyü gel. hadi naş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeoce

Hocam bence çok yanlış düşünüyorsunuz ben oyunu ingilizce sıkıntım olmadığı için rahatça keyif alarak bitirdim. Forumda olduğum sürece öylesine yama projesini de takip ediyordum gamepass denen şeyi açıkladıkların da çok saçma olduğunu bunun tutmayacağını da düşündüm sizler gibi ve tepki gösterildi, sonunda fiyat 30 tl ye düşürüldü ki bence bu rdr2 gibi bir oyun için uygun bir fiyat, bana göre 15-20 olsa daha iyi olurdu ama 30 tl de rdr2 için verilebilecek bir fiyat. Ben gerçekten bazılarının istediğini anlamıyorum 20 kişi veya daha fazla insan bu proje için hayatlarında ki bazı keyiflerden feragat edip bu oyunu türkçeleştirmeye ayırıyor bu zamanı ve bunun karşılığını istemesi çok normal sizin neden buna bedavaya ulaşmak istediğinizi anlamıyorum. Adamlar bedava yapabilir mi? Evet yapabilir ama ücretli de yapabilir. Böyle büyük bir proje yi gönüllü olarak bu kadar zamanda bitirecek bir ekip bilmiyorum. Bence burada ki tartışma çok saçma ve gereksiz.
    konu para değilki zaten. para konuşanları es geçin zaten. ben konuyu başka bi amaçla açtım.

• Aylık 50-100 ceviriye verilecegine o parayla bir kac ingilizce kitap al ogrenmek maksatli. Ogren bir daha hayatin boyunca para verme ne tembel milletiz. Cevrilse ne cevrilmese ne. Ogren ingilizce kendine de bir katkin olsun. Yazik valla uzuluyorum.

• ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Sen öyle san :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Ücretli yapamaz. Gönüllü çeviri yapıp emek veriyorum diyerek ürün sahibinden habersiz o ürün üzerinden para kazanamazsınız.

Çoğu firma uğraşmıyor bununla diye doğru sanmayın yapılanı.

Gönüllü çeviri yapıp ücret talep eden insanlara ürün sahibi dava açsa analarından emdikleri sütü burunlarından getirirler isterlerse.

"Benim hak sahibi olduğum üründen nasıl haksız kazanç sağlarsın?" dediklerinde "Ama emek var ühü ühü" mü diyeceksiniz?

Komik olmayın.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    :D mükemmel kaynakmış. git bi ne ne değildir öğren öyle gel.
  • yeni üyelikleri kapatın 1000 mesaj altını yasaklayın discord yaverleri çar açıp açıp spam yapıyor, hergün yeni bir rdr başlığı, hep aynı insanlar 10 dkda bir aynı mesajlar, ağlayışlar.. burda ağlayacagınıza gidin discordda yalakalık yapın belki mail üzerinden satarlar size :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 19 Temmuz 2020; 11:58:2 >
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyleyeyim 3-4 ay önce oyunu inidir le 100 küsür liraya aldım ara ara girip oynuyordum yama konusunu gördüğümde zaten çok büyük bir oyun olduğunu bildiğim için ilk para vereceğim yama diye düşünüyordum. Bu konuda sanırım herkes böyle düşündü. Herkesin bir limiti vardır bir şeylere harcayacağı para için ben de 40 lira ayırmıştım ki zaten adam akıllı açgözlü davranmayıp yok forumdan çekiliyoruz yok konuyu kapatın gibi artistlikler yapılmayıp en baştan tek fiyattan satılsaydı kimsenin aklının ucundan bile geçmezdi ne şikayet ne tepki. Zaten çoğumuzun tepkisi de buna bu birinci sebebimdi.
    İkinci olarak zaten şikayetle uğraşmazdım ta ki küfür bile sayılmayan mesajımdan dolayı 4 gün ban yiyene kadar orada tepem attı girdim konuya hesapları tek tek inceledim. Yarısı 10 temmuz 11 temmuz açılmış er hesapları hepsi de ateşli ateşli savunuyor. Sonra anladım ki iğrenç bir şekilde teşkilatlanmışlar hiç beklemedim girdim yolladım şikayetimi. Bu hareketleriyle oyuncu değil düşman kazandılar bu iki.
    Üçüncü olarak sadece fake hesap muhabbeti değil aralarından bir kişiyi yönetici yapıp kendileri anket oluşturmuş ücretsiz yama yapanları kovmuşlar translate yama yapanları atmışlar kapatmışlar falan filan yoruldum bu kadar okuduysanız teşekkür ederim. Daha fazla yazıp da tadımı kaçırmayacağım çünkü olayları düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor. Güzelce yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim iyi günler

• edd121 kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.