Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orhunun yayını. ilk 2 saat konuşuyor konuyla ilgili ama net açıklama yok. bahsedildiği gibi avukat ulaşmış vs diye bişi yok uyduruyor diğer şahıs.https://www.twitch.tv/videos/683295628

ayrıca murat sönmez videosunu izlemeni tavsiye ederim adam açık açık diyorki koskoca t2 nin işi gücü yok dünyada kimseye müdahale etmezken sizimi takacak diyor çok da haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 19 Temmuz 2020; 11:9:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

oyun modlamak zaten yasa dışı. ücretli olup olmaması farketmiyor.
    quote:

Thousands and thousands of players download mods from non-steam sites, like Nexus. ... If a game has mods, it's because his devs allow it to have by giving us the proper tools to make them. Kind of saying “We made this game but we thinking that you, the players, can make this game even better". So yes, it is legal.

Yav arkadaş okuduğunuzu anlayın önce. Yasa dışıymış
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Bence videonun tamamını izle olayları tam bilmeden video çekmiş çoğu yerde çeviri ekibini savunuyor.
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Orhuna ihtarnameyi vermediler okutmadılar dcden yazıştılar şirket kurduk dediler ticaret siciline bulamadım tabi sen hemen herşeye inanıyorsan hayat sana çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImKeynes -- 19 Temmuz 2020; 11:11:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komple izledin mi yayını ilk bir küsür saatte konusuluyor genelde?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    çeviri ekibini savunmassında bi sakınca yokki. genellikle yamanın ücretli satılması konusunda savunmuş ekibi ki benim eski mesajlarıma bakıp görebilirsiniz bende ücretli yamaya karşı değilim çoğu kişiyi grubu desteklemişliğim bile var.

buradaki konu açıklama yapılmaması ve hatta o şaibeli açıklamanın bile dc grubundan silinmiş olması an itibariyle. bizi t2 engelledi gibi bir üstü kapalı açıklamaya ben inanamıyorum.
  • 01:29 dan sonra izlemeniz daha iyi olur orada yamayı yapanlarla konusuyor, öncesi daha çok orhun un kendi yorumları.

https://www.twitch.tv/videos/683295628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 11:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

orhunun yayını. ilk 2 saat konuşuyor konuyla ilgili ama net açıklama yok. bahsedildiği gibi avukat ulaşmış vs diye bişi yok uyduruyor diğer şahıs.https://www.twitch.tv/videos/683295628

ayrıca murat sönmez videosunu izlemeni tavsiye ederim adam açık açık diyorki koskoca t2 nin işi gücü yok dünyada kimseye müdahale etmezken sizimi takacak diyor çok da haklı.
    Murat Sönmez in videosunu izledim. Hocam T2 onları mı takacak diye iyi güzel söylüyorsunuz da adamı sabahın köründe avukat aramış. Telefonda neler konuşulduğundan haberim yok ama.

• quote:

çeviri ekibini savunmassında bi sakınca yokki. genellikle yamanın ücretli satılması konusunda savunmuş ekibi ki benim eski mesajlarıma bakıp görebilirsiniz bende ücretli yamaya karşı değilim çoğu kişiyi grubu desteklemişliğim bile var.

buradaki konu açıklama yapılmaması ve hatta o şaibeli açıklamanın bile dc grubundan silinmiş olması an itibariyle. bizi t2 engelledi gibi bir üstü kapalı açıklamaya ben inanamıyorum.
    Burada kimse ücretli diye tepki göstermedi ki en başından ücretli olacağını biliyordu herkes mesele saçma game pass sistemi (ki videoda hiç bahsetmemiş) ve ekibin yöneticisinin forumda insanları aşağılamasıdır(buda bahsedilmiyor).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Burada kimse ücretli diye tepki göstermedi ki en başından ücretli olacağını biliyordu herkes mesele saçma game pass sistemi (ki videoda hiç bahsetmemiş) ve ekibin yöneticisinin forumda insanları aşağılamasıdır(buda bahsedilmiyor).

Alıntıları Göster
    aşağılamamı ne denmiş ilk defa duyuyorum ben ilk günden beri olayları takip ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbab1

Murat Sönmez in videosunu izledim. Hocam T2 onları mı takacak diye iyi güzel söylüyorsunuz da adamı sabahın köründe avukat aramış. Telefonda neler konuşulduğundan haberim yok ama.

Alıntıları Göster
    bunu kim açıklıyor, bu olayın olduğunun ispatı varmı? aşırı kolpa durmuyor mu sizce de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

aşağılamamı ne denmiş ilk defa duyuyorum ben ilk günden beri olayları takip ediyorum?

Alıntıları Göster
    Kriz yönetiminde sınıfta kaldılar kırılmamış oyuna eleştirenlere ''torrentçi'' vs denildi forumun gücü küçümsendi alttan almak yerine kavga ettiler sonuç olayla alakası olmayan forum üyeleri bile konuya girip şikayet vs. olaylarına başvurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 19 Temmuz 2020; 11:16:26 >
  • quote:

01:29 dan sonra izlemeniz daha iyi olur orada yamayı yapanlarla konusuyor, öncesi daha çok orhun un kendi yorumları.

https://www.twitch.tv/videos/683295628
    walkürün yazdığı cevabı okurken dinledim orhunu malesef hiç bir geçerli cevap yok oradada. bana somut kanıt sunsunlar ben özür dileyip susarım konuyu silerim ama çok ciddi bir şaibe var bu konuda. ihtarname geldiyse bunu gizlemenin bi anlamı yok. varsa gösterin yoksa bunun adı başka bişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Kriz yönetiminde sınıfta kaldılar kırılmamış oyuna eleştirenlere ''torrentçi'' vs denildi forumun gücü küçümsendi alttan almak yerine kavga ettiler sonuç olayla alakası olmayan forum üyeleri bile konuya girip şikayet vs. olaylarına başvurdu.

Alıntıları Göster
    Kriz yönetimi berbattı zaten insan hayret ediyor nasıl bu kadar amatörce davranılır diye? Konu çok populer olup ana sayfaya düşünce ne kadar işsiz çevirmen varsa dikkatini çekti doğal olarak buranında binlerce üyesi var. Adam baktı biz işsiziz adamlar burada para kazanacak diye şikayet etti. Şikayet edenlerin rdr2 nedir oyunculuk nedir bundan bile haberleri olmadığına eminim..Zaten şu an bile bakın konulara oyunlardan yamalardan haberi olmayan bir sürü üye var, sadece yasa dışılıktan bahsedip mesaj yazıyorlar

• JRache kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle dedim çektirdikleri garibanların ahı tutuyor az bile daha. Horizon zero dawnı da şikayet edicem rahat olun bundan sonra rahat yok önce sardıkları örümcek ağlarını temizleyecekler fake hesaplarını da alıp gidecekler adminlerini de alıp gidecekler öyle kendi hallerine bırakırım. Ha etkimiz olmazsa tarafımız belli olsun

• nickymouz N kullanıcısına yanıt
    Abilerine söyle sen burada yazmaya devam ettikçe horizonu da şikayet ediyorum.

• quote:

walkürün yazdığı cevabı okurken dinledim orhunu malesef hiç bir geçerli cevap yok oradada. bana somut kanıt sunsunlar ben özür dileyip susarım konuyu silerim ama çok ciddi bir şaibe var bu konuda. ihtarname geldiyse bunu gizlemenin bi anlamı yok. varsa gösterin yoksa bunun adı başka bişidir.

Alıntıları Göster
    Zaten orhunun yüzünden konuşmalarından onunda pek ikna olmadığı anlaşılıyor. Orhunda az çok bu işleri biliyor sonucta oyun medyasında adam uzun yıllardır. Ayrıca murat sönmezin videosunun da tamamını izleyince onunda olaya şüphe ile yaklaştıgını görülüyor. Konsolüssü videosunu yukarıda bir arkadaş vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Evet aynen öyle dedim çektirdikleri garibanların ahı tutuyor az bile daha. Horizon zero dawnı da şikayet edicem rahat olun bundan sonra rahat yok önce sardıkları örümcek ağlarını temizleyecekler fake hesaplarını da alıp gidecekler adminlerini de alıp gidecekler öyle kendi hallerine bırakırım. Ha etkimiz olmazsa tarafımız belli olsun
    Elinden geleni ardına koyma bro bizim gibi emek savunucuları her zaman sizin karşınızda duracak. Sizin kafanız şöyle çalışıyor. Yama beleş mi ? ooooo yasal ve beleş baldan tatlı :) Ama Adamlar yaptıkları işin karşılığında küçük bir beklentiye girdiği zaman oooo Terörist fetocu FBI ya şikayet edecem bakanlığa yazacam vs vs renginizi TÜRK oyuncu düşmanları olarak belli ettiniz buda sizi görmemize yetti de arttı bile.
  • quote:

bunu kim açıklıyor, bu olayın olduğunun ispatı varmı? aşırı kolpa durmuyor mu sizce de?

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hocam her şey karışık ama bu denli yalan atacaklarını da sanmıyorum ya. Ne olacaksa olsun ama şu yama bir şekilde çıksın modundayım artık. Her ne kadar bu olaylardan sonra ''yamayı unutun artık'' dense de bi umudum var.
  • quote:

Kriz yönetimi berbattı zaten insan hayret ediyor nasıl bu kadar amatörce davranılır diye? Konu çok populer olup ana sayfaya düşünce ne kadar işsiz çevirmen varsa dikkatini çekti doğal olarak buranında binlerce üyesi var. Adam baktı biz işsiziz adamlar burada para kazanacak diye şikayet etti. Şikayet edenlerin rdr2 nedir oyunculuk nedir bundan bile haberleri olmadığına eminim..Zaten şu an bile bakın konulara oyunlardan yamalardan haberi olmayan bir sürü üye var, sadece yasa dışılıktan bahsedip mesaj yazıyorlar

Alıntıları Göster
    Halkla ilişkiler başlı başına ayrı bir konudur bu konuyu uzmanlara bırakmak gerekir kendim bu bölümden mezun olduğum için bu konuda bilgiliyim bakın kim haklı kim haksız demiyorum fakat ekibin yöneticisinin direkt konuya müdahil olması zaten başlı başına yanlıştı aralarında bu konularda tecrübeli veya eğitimli bir medya sorumlusu belirleyip ona bırakmaları gerekir inanın tavır düzgün olsa cümleler doğru seçilse bu olaylar buraya gelmezdi kendilerine tavsiyem eğer çeviri işlerine devam edeceklerse aralarından birini bu konuda seçmeleridir bu tarz krizlerde sadece bir kişi dışarı ile konuşur diğer ekip tamamen sessiz kalmalıydı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.