Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar o kadar emek vermişler ister parayla satarlar ister parasız eğer paralı olmasına karşıysanız almazsınız tepkinizi bu şekilde göstermiş olursunuz olur biter bu kadar büyütmeyin bu olayı sizin şikayetleriniz yüzünden yamanın çıkmama ihtimali var o kadar oyunun türkçe yaması çıkacak diye oyunu satın alan insanlar var yazıktır günahtır türkçe yamayı şikayet etmek nedir allah aşkına hiçmi allahtan korkunuz yok zaten türkçe oyun neredeyse hiç çıkmıyor en azından türkçe çeviri yapan ekiplere köstek olmayın.
  • https://merlininkazani.com/rdr2-turkce-yama-ucretsiz-olarak-dagitilacak-haber-111295

Ali Cengiz oyunları Part bilmem kaç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet gelmiş hala bu adamlar yapmazsa bir daha çeviri meviri görmezsiniz diyor. Ulan bu adamlardan önce de ne çeviriler gördük biz. Yıllarca millet onlarca çeviri sundu önümüze. Qnoops gibi tipleri kendiniz kovdurup kaçırttınız sonra da bu adamlar olmazsa piyasa ölür diyorsunuz. Bunu; o adamları tekel haline getirmeden, ilahlaştırıp (!) ananız babanızmış gibi savunmadan, tepenize binmelerine sessiz kalmadan önce düşünecektiniz.

Bu kafadaki insanlar zaten kanser hücresi gibi büyüyüp tr yama işini çoktan bitirdi buralarda. Gönüllü olarak yama yapanlara laf edip kaçmasını sağlamadan önce düşünecektiniz. Burada kimler ne yamalar yaptı tamamen gönüllü olarak. Millet demediğini etmediğini bırakmadı ama bir kişi de çıkıp savunmadı, bu kan emicileri savunduğu kadar. Müstehak valla müstehak. Şimdi de ağlıyorsunuz. Merak etmeyin, konu sahibinin dediği gibi 2 gün sonra gelirler atarlar eti önünüze siz de kaç paraysa verip salyalar akıtarak oynarsınız. Hatta abonelik sistemini de getirirlerse şaşırmam. Xbox game passin bile daha ucuz olduğu ortamda iki çeviriye daha fazla para ödersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    rica üzerine geçici olarak kaldırıldı deniliyor olay yalan olsaydı tamamen kaldırılmasını isterlerdi var bir haltlar
  • İki gündür bu Türkçe yama konularını anasayfaya düşmesi ile keşfettim ve iki gündür kanım donuyor. Yahu dostlar, gençler 2020 yılındayız birkaç ay çaba gösterseniz tüm oyunları anlayarak oynayabilecek düzeye gelirsiniz benim aklım bu durumu almıyor niye birilerinin eline bakıyorsunuz yama çıksın da oynayalım diye. Şahsen üstüne para verseler de orjinal oyun metni dışında bir şey olunca keyfi kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial93 -- 19 Temmuz 2020; 14:2:14 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    çok bilmiş arkadaşım. NDA dahil olmak üzere tüm anlaşmalar karşılıklı yapılır. tek taraflı anlaşmamı olur. tehdittir onun adı. o zaman bende gideyim yoldan geçen bi yeşil gözlü sarışın kızın üstüne kendi kafamdan yazdığım nda sözleşmesi atayım. eğer benim olmazsan hayatın kararır bu da NDA sı diyim. delirdinizmi siz?
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

quote:

tehdit edebilir zaten, bunda yanlış bir şey yok ki.

ok.
  • quote:

buradan sonrası benim fikrim ve bu fikrin yanlış olduğunu düşünenler bana(halka) bunu ispat etmekle yükümlüdür.

Ne? Ortaya bir şey atıyorsan onu ispat etme yükümlülüğü sana aittir biz neden yanlış olduğunu ispat etmek zorunda olalım bu nasıl bir saçmalık

Sonrası benim fikrim doğrudur yanlıştır bilemem de geç

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

https://merlininkazani.com/rdr2-turkce-yama-ucretsiz-olarak-dagitilacak-haber-111295

Ali Cengiz oyunları Part bilmem kaç.
    Link açılmıyor, tam olarak ne yazıyordu burda, biri açıklayabilir mi

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten 134 tl aldim. Yamaya bes kurus vermem cikartmasinlar kardesim istemiyoruz. Para gozluler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sevgili DH üyesi. sarcasm nedir bilirmisin? hoş nda nedir bilmeyen adam bunu sormakta abes oldu ama.

ok dedik diye dediğini kabul ettiğimi mi sandın. sen kafayı yemişsin. insanları tehdit etmenin normal olduğunu savunuyorsun ve gerçekten bu konuda bi fikrin olduğunu sanıyorsun. git kendini çok sevdirmeden. rica ederim.
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt
    tayfun kumaşın cevabı vardı bedava olabileceği hakkında sonra düzenleme yaptılar rica üzerine kısa süreliğine haberi kaldırıyoruz diye şimdi tamamen kaldırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

buradan sonrası benim fikrim ve bu fikrin yanlış olduğunu düşünenler bana(halka) bunu ispat etmekle yükümlüdür.

Ne? Ortaya bir şey atıyorsan onu ispat etme yükümlülüğü sana aittir biz neden yanlış olduğunu ispat etmek zorunda olalım bu nasıl bir saçmalık

Sonrası benim fikrim doğrudur yanlıştır bilemem de geç
    ortaya bişi atanlar benden önce çeviriyi iptal edenler. açıklayamıyoruz ya bi sebepten öteürü vs vs diye saçmalayacaklarına açık açık ne olduysa söylesinler. sen çevirdiysen ve iptal ettiysen sen söyle ne olduğunu. sizin gizemli açıklamalarınızla ok diyip çekilmeyecez ne olduysa bilmek hakkımız. yoksa şaibe içinde olduğunuz nettir.

• tamda dediğim gibi ileriliyor süreç an itibariyle önce dandik ve gizemli iptal mesajlarını kaldırdılar discorddan şimdide bizden haber bekleyin tadında bi duyuru yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 19 Temmuz 2020; 14:40:37 >
  • RDR2'yi konsolda ön siparişle alıp bitirmiştim. Hikayedeki ingilizce seviyesinin giriş seviyesinde son derece standart ve düz bir amerikan ingilizcesi olduğunu söyleyebilirim. Mümkün olduğunca global bir dil kullanılmış oyunda.

Zor ingilizce arayanlar Eurogamer'ın incelemelerini okumayı denesin. Zor çeviri arayanlar da The Sopranos dizisini "adam" gibi çevvirmeyi denesin de görelim.
  • Şikayet etmek nedir düşman düşman olduğuna yapmaz be böyle bir şeyi, yama pahalı geldiyse almazsın olur biter. Yama ile oyunu oynayacakların da zevkini mahvettiniz sizlerinde bu hayatta hiç bir istediği olmasın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 14:29:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.