Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0ket

discorlarındaki iptal duyurusunu kaldırdılar ve yerine bizden haber bekleyin diye mesaj yazdılar

Alıntıları Göster
    o zaman yama geliyor ya o iyide yama çıkmayacak diye oyuna başlamıştım 10 saat oynadım
  • Ne yamaymış arkadaş. Biz konsolda orijinal dilinde oynadık, oyunu anladık. Tamam TR yama olsa daha ayrıntılı bir şekilde senaryoyu irdeleyebilirsin ama bu yama olayı inanılmaz derecede forum gündemini meşgul etmeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

o zaman yama geliyor ya o iyide yama çıkmayacak diye oyuna başlamıştım 10 saat oynadım

Alıntıları Göster
    kesin bilgi değil tabi ama işin ucu oraya gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

kerim bey sizde iyi trollediniz forumu yeminlen

Alıntıları Göster
  • ağlamasın boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

ağlamasın boşu boşuna
    Niye böyle dedin hocam ? Adamın bahsettiği konuda haklı tarafları var.

Olaya hepimiz aynı perspektif'den bakmıyoruz. Adam tüm mutluluğunu bu yamaya ve oyuna bağlamış , olamaz mı ? Videoda bahsi geçen donanım haber "ölücüleri ve linççileri" kısmı tartışmaya açık bir konu.

Sonuçta bahsi geçen yamanın fiyatının düşmesinde bu arkadaşların payı vardı.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Trolmü yoksa gerçekten mi? nerde bulamadım
  • İngilizce bildiğim ve oyunları ingilizce oynadığım için bir köşeye oturmuş uzaktan çekirdek çitleyerek izliyorum sizi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKarlion kullanıcısına yanıt
    niye trol olsun hacı.

anonymous un discorduna gir. duyurular bölümünde rdr 2 yamasının iptal olduğu duyurusunu sildiler ordan. onun yerinede bir açıklama olacaksa biz yaparız başkalarına itimat etmeyin yazdılar. bir nevi bizden haber bekleyin demek buda
  • başkasının mutsuzluğundan zevk alan insanları görünce midem bulanıyor artık.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    hawalısın dostum.
  • Bunu izleyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 16:21:46 >
  • Bu oyun geçenlerde psn de 130 liraya inmemiş miydi, çevirisine 50 tl mi istiyorlar
  • Konu sahibinin düşündüğü gibi düşünmekteyim.
  • Komediyi izliyorum , yamayi satışa çıkaracaklarını herkes biliyor zaten, gerekli şikayetler hemen yapılacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Haklılık payın yüksek gerçekten bende farkettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi çok iyi analiz etmiş durumu. Helal olsun. Bunlara para vereceğinize gidin 90 liraya 1 yıllık Busuu üyeliği alın ingilizce harflere ve cümlelere çalışın internetten, az çok anlarsınız zaten oyunu. 2 ay içerisinde kayda değer gelişme sağlayıp kendinize faydanız dokunur en azından
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.