Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: “Görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum.”
Ders çalışmak için; iPad Pro vs iPad Air
Merhaba,
Üniversitedeki derslerim ve ilerideki KPSS çalışma sürecim için bir iPad almak istiyorum. Çok büyük oranda not tutmak, ders çalışmak için kullanacağım. Boş vakitlerde de video, film/dizi izlemek çok nadirde olsa arada oyun oynamak için kullanmayı planlıyorum. Evde fazlasıyla işimi gören bir oyun bilgisayarım olduğu için laptop tercih etmeyi düşünmüyorum. Ağır işleri veya oyun oynama isteğimi evdeki bilgisayardan da giderebilirim.
Yukarıda belirttiğim amaçlar için iPad Pro 11" olan modelini düşündüm. Ancak bu benim için fazla mı olur, Air 5. nesil almak benim için daha mı mantıklı olur ? Ayrıca hangi modeli alırsam Apple'deki eğitim indirimden yararlanıp Apple Pencil'da alacağım. Şimdiden teşekkürler.
Yoklama işlemi hakkında. (YARDIM)
silinsin
FIFA 21 ONLINE İÇİN BU İNTERNET YETERLİ Mİ ?
Aşağıdaki internet değerleri bana Fifa 21 Online'da sıkıntı çıkarır mı, EA sunucularındaki pingimi öğrenebileceğim bir yer mevcut mu ? Bu sorularıma yanıt verenlere şimdiden teşekkürler.
Şimdi benim anlamadığım bir şey var. Ekonomi kötü evet bunu bende biliyorum fiyatlar falan her şey ortada. Ancak gel gelelim ki "Ekonomi" adına ne kadar araştırma varsa ne kadar istatistik veri varsa hepsinde Türkiye hep zirvede veya zirveye yakın yerlerde. Bunu bilerek mi yapıyorlar ? Yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var ? Anlayamadım.
Şimdi de "Covid-19" virüsünden en az etkilenen ülkeler sıralamasında 3. olmuşuz. Nasıl 3. oluyor ya ? Kardeşim koronadan sonra döviz fırladı, ürünlere ek vergiler geldi, gümrük vergisi geldi. Nereden baksan her şey pahalandı. Nasıl ABD'den daha az etkileniyoruz ?
OECD gibi Uluslararası bir örgüt nasıl böyle bir sıralama çıkarır ? Anlayamadım gitti. Bilenler aydınlatsın benim gibileri de bilelim şu işin aslını.
2020 YKS Kılavuz - Genel Konu
|
BU MADDEDEN NE ANLIYORSUNUZ ?
|
silinsin
|
NE YAPIYORSUNUZ LAN SİZ ?
|
Kocaeli'de MSÜ Krizi
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 311
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.154 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 383 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar