Şimdi Ara

BU MADDEDEN NE ANLIYORSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi az önce ÖSYM ve YÖK'ün mahkeme savunmaları basına düştü. YÖK'ün savunmasında şu kısım dikkatimi çekti. Siz ne anlıyorsunuz bundan ?

*Bu yıl ki sınav, geçtiğimiz yıla ve gelecek yıllara oranla avantajlı bir sınav olarak formüle edilmiş, Sağlık bakanlığı ve Bilim Kurulu görüşleriyle koruyucu önlemler alınarak ÖSYM tarafından ve uygun şartlarda ÖSYM tarafından gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Bu maddeden ben sınavın kolay olacağını düşünüyorum. Eğer bu avantajdan kasıt baraj puanını düşürme ve ekstra süre olsaydı ayrı maddede onlara değinmezlerdi. Sınavın kolay olması yığılmaları da peşinden getirecektir. Çok garip sene çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeOSD -- 16 Haziran 2020; 17:50:7 >

• Sınav kağıdını doldurmaya çalışan öğrenciler gibi aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışlar. Hem kalkan konular hem barajın düşmesi hem de 30 dakika verilmesini kastediyor olsa gerek. Ösym zaten bizi karıştırmayın olaya diyerek ne kadar elleri öpülesi olduğunu tekrar kanıtladı.
  • kalkan konuları diyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence soruların zorluk-kolaylık derecelerini kast ediyor.
  • Kardesim suanda g*tunden element uyduruyorsun Burada vermek istenilen mesaj baraj puani dusurmeleri ve sinav mufredatinin kisaltilmasi Sinav kolay felan olmayacak Gecen senelerde sinav nasilsa bu sene de boyle olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets

kalkan konuları diyor işte
    +1

çevremde derece isteyenler mezuna bıraktılar bu yüzden
  • gayette değinilebilir başka maddelerde o zaman insanların psikolojisi hesaba katılsa msü'de çok çok kolay bir sınav olmalıydı klasik bir sınav olarak geldi önümüze her hangi bir kolaylık ile değil muhtemelen burada bahsetiği avantaj gayet ortada olan süre ve baraj
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Eğer dediğin gibi olsa neden tekrar farklı bir maddede baraj puanına değinsinler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalkan konular, baraj puanının düşmesi, hız sınavında 30 dakika ek süre verilmesi.
  • Kalkan konular+30 dk, sınavın zorluk derecesini anlatacak kadar aptal değillerdir herhalde ya

• 13trance kullanıcısına yanıt
    olm msüde öyle bir durum yok ki normal zorlukta gelmesi normal ösym yks denemesi diye hazırlamıyor sınavı
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    MSÜ geçmiş yıllarda da YKS'den zor bir sınav oldu. Sanki geçmiş senelerde MSÜ kolaydı da bu sene zorladılar. YKS yi görmeden MSÜ'ye bir şey diyemeyiz maalesef.
  • Mantıksız önerme. Maddelerde hep aynı şeyleri tekrar etmişler zaten

• Sınav kağıdını doldurmaya çalışan öğrenciler gibi aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışlar. Hem kalkan konular hem barajın düşmesi hem de 30 dakika verilmesini kastediyor olsa gerek. Ösym zaten bizi karıştırmayın olaya diyerek ne kadar elleri öpülesi olduğunu tekrar kanıtladı.

• Ben özellikle barajı geçme konusunda öğrencilere yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Tabii bunu yaparken belli bir siralamaya kadar bunun çok etkisi olacak.

• +30 dk olayı sadece bence
  • BeOSD kullanıcısına yanıt
    Kardesin o zaman istersen konus yetkililerle Bundan sonra maddeleri sen belirle istersen Burada soylenmek istenen sey cok acik yani Farkli bir mesaj aramaya gerek yok TYT sure arttirilmasi Mufredat daraltilmasi ve Baraj puani dusurmeleri Sinav kolay falan olmaz Bu hatayi 2016da yapti OSYM Bir daha yapmaz

• adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    tamam da bu sınava senin yks için hazırlandığın şekilde hazırlanan adamlar var ben burada lgs örneği de verebilirdim sınav yapılmış olsaydı
  • Sınav her sene olduğu gibi olacak yığılma olacak falan pek beklemeyin böyle şeyleri her şey paralel olarak ilerliyor birileri düşerken birileri kalkıyor veya tam tersi MSÜ 2020 gayet güzel bir sınavdı sosyali biraz daha yoruma dayalı yapıp kitapçığın üstüne TYT yazdınız mı kimse sesini çıkaramaz mutlaka baraj sınırlarinda oynama olur ama orda kalır diğer tarafta oynama olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ULAN ÖSYM KOLAY SORSA Bİ DERT ZOR SORSA Bİ DERS.BEN ZOR SORMASINDAN YANAYIM.ABI HESABINI KİTABINI YAPIYON.40K GELECEK DİYON Bİ BAKIYON AYNI NETLER DOĞRU AMA GELEN 50K.BÖYLE İŞIN AWK

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.