Bildirim
RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (10. sayfa)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
17 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kardeş ne çok tatava yaptın ya tamam beleşe vermiyecekler, üzerine 30TL de para verecekler .quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi. -
Yalanlandı. -
Çeviri grubunun isteği ile haberi kaldırdılar bugun yarın açıklanır ücretsiz verileceği.quote:
Orijinalden alıntı: Kovalenko
404
Üzgünüz böyle bir sayfa bulunamadı...
Alıntıları Göster -
hayır sadece haber kaldırıldı bekleyelim her şey guzel olacaktır,mmerlin bunlarla konusmadan böyle bir haber yapmazdı.quote:
Orijinalden alıntı: MKarlion
Yalanlandı. -
bence çeviriyi rockstardan istemeniz hatta burada bir organize ekip halinde yeni gelen oyunların firmalarına toplu mail atılması imza toplanması gibi etkinlikler yapılması daha iyi.
ayrıca ileri seviye ingilizce bilen birisi olarak, bazı şakalar olsun, göndermeler olsun tam türkçe karşılıkları yok,bu durumda dil bilmeden arkadaki olayı anlamanız pek mümkün değil. -
Hocam intermediate seviye ingilizcem. Oyunda anlamadığım yer çok. Özellikle atla göreve giderken aralarındaki şakalaşmaları anlamıyorum. Burdaki arkadaşlar 8 ay ingilizce çalışıp bu oyunun anlanabileceğini zannediyorlar. Oyunu oynamamışlar , boş konuşuyorlar. Bu oyunu hazmede hazmede tamamen anlamak için ya upper seviye bir ingilizceniz olmalı ya da türkçe oynamalısınız. Bunu anlaatmıyorum kimseye.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB
bence çeviriyi rockstardan istemeniz hatta burada bir organize ekip halinde yeni gelen oyunların firmalarına toplu mail atılması imza toplanması gibi etkinlikler yapılması daha iyi.
ayrıca ileri seviye ingilizce bilen birisi olarak, bazı şakalar olsun, göndermeler olsun tam türkçe karşılıkları yok,bu durumda dil bilmeden arkadaki olayı anlamanız pek mümkün değil.
-
Walkür yalanlamış DC denquote:
Orijinalden alıntı: Residentevil8
hayır sadece haber kaldırıldı bekleyelim her şey guzel olacaktır,mmerlin bunlarla konusmadan böyle bir haber yapmazdı.
Alıntıları Göster -
Tamam kardeş en yeminli en doğru iş yapan en iyisini bilen tercüman sensin. En legal iş yapan sensin. Helalin var. Şimdi uzatmaquote:
Bu mesaj silindi. -
Ulan yine eğlendirdiniz beni. La oğlum gidin ingilizce öğrenin ne kadar zor olabilir ki ? Hiç bir şey olmadıysa git udemy'den 20 30 liraya kurs al öğren lan. Yıl oldu 2020 beya.
-
Oyunda anlamadığınız yer çoksa demek ki İngilizce seviyeniz intermediate (orta) değilmiş. Hikayeyi anlayarak, oyunu keyifle bitirebilmek için intermediate yeterli diye düşünüyorum. %100 her kelimeyi anlamak içinse tabii ki upper-intermediate hatta advanced seviyede olmak gerekir. Hatta sadece dil bilmek yetmez. İlk oyunu oynamış olmak, gönderme yapılan konulardan haberdar olmak vs. de gerekir.quote:
Orijinalden alıntı: Kovalenko
Hocam intermediate seviye ingilizcem. Oyunda anlamadığım yer çok. Özellikle atla göreve giderken aralarındaki şakalaşmaları anlamıyorum. Burdaki arkadaşlar 8 ay ingilizce çalışıp bu oyunun anlanabileceğini zannediyorlar. Oyunu oynamamışlar , boş konuşuyorlar. Bu oyunu hazmede hazmede tamamen anlamak için ya upper seviye bir ingilizceniz olmalı ya da türkçe oynamalısınız. Bunu anlaatmıyorum kimseye.
Alıntıları Göster
Türkçe dil desteği talebi olanlara "gidip İngilizce öğren" diye sataşan insanları takmayın lütfen. Benim tavsiyem; kendiniz için İngilizce öğrenin. Yama için başkasının eline bakmamak veya bir şeylere mecbur kalmamak için öğrenin. Türkçe dil desteği talebinden de vazgeçmeyin bunu yaparken.
-
B2 değil B1 olsun. Seni mi kırıcam. Takılma böyle detaylaraquote:
Orijinalden alıntı: OgdenKeyWarden
Oyunda anlamadığınız yer çoksa demek ki İngilizce seviyeniz intermediate (orta) değilmiş. Hikayeyi anlayarak, oyunu keyifle bitirebilmek için intermediate yeterli diye düşünüyorum. %100 her kelimeyi anlamak içinse tabii ki upper-intermediate hatta advanced seviyede olmak gerekir. Hatta sadece dil bilmek yetmez. İlk oyunu oynamış olmak, gönderme yapılan konulardan haberdar olmak vs. de gerekir.
Türkçe dil desteği talebi olanlara "gidip İngilizce öğren" diye sataşan insanları takmayın lütfen. Benim tavsiyem; kendiniz için İngilizce öğrenin. Yama için başkasının eline bakmamak veya bir şeylere mecbur kalmamak için öğrenin. Türkçe dil desteği talebinden de vazgeçmeyin bunu yaparken.
Alıntıları Göster
-
Şu size ne zararı var diyen tayfa. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor galiba her gün yataklarına girince. Ben hak ve hukukun üstünlüğüne inanan birisiyim. Sizinde bu düşüncede olmanızı isterdim. Unutmayın bu gün yapılan bir haksızlığa kanunsuzluğu ses çıkartmazsanız gelecekte size yapılan haksızlığa ses çıkaran kimse olmaz. Ülkemizin şu an bu durumda olmasının asıl nedeni budur. Benzine zam gelince zaten benim arabam yok bana ne? Dijital yayınlara sansür gelince zaten ben izlemiyorum bana ne? Belli bir dine mensup kişilerin negatif ayrımcılık yapılınca ben o dine mensup değilim bana ne? Opera ve tiyatrolara getirilen kısıtlamalara ben izlemiyorum bana ne? Firmadan bir kar payı almıyorum haklarının gasp edilmesinden bana ne? Tüm bunları dediğinizde sıra size geldiğinde sizin için konuşacak kimse kalmaz. Arabanız çalındığında polise gittiğinizde aynen şu cevabı alırsınız, "bana ne". Polisler uzaktan kavgayı izleyip "bana ne"der. Buradaki çoğu arkadaş bilinçli ya da bilinçsiz olarak suça özendirme yapıyor. Lütfen daha düşünceli olalım. Hak hukuk hepimiz için var.
-
Ne hırsızlığı kardeşim ben ortada bir hırsızlık göremiyorum ama sen görebiliyorsan söyle bizde bilelim ?quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
DH ölücülerine yama falan yok bu saatten sonra çok beklersiniz ücretsiz çıkmasını
Belki bir kaç sene sonra ücretsiz yayınlarlar
Daha çooookk boş boş tartışırsınız bu konuyu
Şimdi gidin ingilizce oynayın tabi oynayacak bir oyununuz ve pcniz varsa sayın ölücüler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence şu saatten sonra yama ücretsiz olursa ilginç olur bu kadar lafın üzerine ben olsam yayınlamazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X