Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Modlamaların hiçbir sıkıntısı yoktur dil yaması da bir modlamadır oyunda olmayan bir şeyi ekliyorsun zaten. Şirketler buna laf etmezler, ben Rockstar'ın yamaya karşı olmadığını sadece Tool'a karşı olabileceğini düşünüyorum. Şu aşağıdaki habere bakarak söylememi de kuvvetlendiriyorum. Bunu kendine bir görev edinmiş gibisin geldi bana ancak buna hiçbir şey yapamazsın, yani senin yaptığın şey havayla dövüşmek. İnsanlar bu içerikleri üretmeye devam edecek şirketler de insanların bu içeriklerine hiçbir şey demeyecekler. Kusura bakma ama oyun dünyasından bu denli kopuk olan insanı da ciddiye alamıyorum.

https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/gta-5-icin-openiv-yasagi-sona-erdi-40503008

• Sıkıntı Yamanın ücretsiz olmaması, ücretsiz yayınlansa şuan ki ölücüler çeviri grubunu nirvanaya çıkarmışlardı. Telif,vergi,fatura falan bahane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Arkadaş anladığım kadarıyla tüm modlara falan da karşı yani oyun dünyasının %98'ine karşı. Çoğu şirket modlara bir şey demez çünkü modlar oyun satışını artırır. Yani yaptığı bildiğin havayla savaşmak o yüzden çok ciddiye alamıyorum.

Alıntıları Göster
    Yahu arkadaş kaç gündür burada millete laf yetiştiriyor, daha önce bu bölümdede hiç görmedim bu arkadaşı. İşi gücü de yok sıkılmadan sabahtan akşama burada ahlak dersi vermeye çalışıyor sanki milletin umurunda insan hayret ediyor..hayır neyin ahlak dersini veriyor neyi savunuyor o da belli değil..

Ücretli yamalara karşıymış sözde ama forumda ücretli yama da yok. Ücretli yama yapanların hepsinin kendi siteleri var zaten. Neyi neden yaptığı neyi savunduğu belli değil, sürekli şunun 90 lardan kalma beavis and butthead avatarını görmekten de fenalık geldi !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 19:24:35 >

• ölücüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Yahu arkadaş kaç gündür burada millete laf yetiştiriyor, daha önce bu bölümdede hiç görmedim bu arkadaşı. İşi gücü de yok sıkılmadan sabahtan akşama burada ahlak dersi vermeye çalışıyor sanki milletin umurunda insan hayret ediyor..hayır neyin ahlak dersini veriyor neyi savunuyor o da belli değil..

Ücretli yamalara karşıymış sözde ama forumda ücretli yama da yok. Ücretli yama yapanların hepsinin kendi siteleri var zaten. Neyi neden yaptığı neyi savunduğu belli değil, sürekli şunun 90 lardan kalma beavis and butthead avatarını görmekten de fenalık geldi !!

Alıntıları Göster
    Tartışmalarda bir insan fikrini esnetemiyorsa demek ki o insan karşıdaki kişilere inat etme ve zıttına yapma ihtimali yüksektir, o yüzden tartışmamak en mantıklı seçenektir.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    7 aydır nerdesin yama çıkıncamı aydınkandın! 2 yüzlüsün0z. Oyun yüklü online takıldım biraz, oyunu anlıvak iyi kötü ingilizcem var. Eylülde düğünüm var. Oyun oynayacak vaktim de kalmıyor. Oyun hedapta pc de yüklü aylarca bekledim, kızgınım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanı sinir ededen durum bu, ölücülüklerini, hukuk, telif vs arkasına saklama çabaları insanı delirtiyor. 7 aydır nerdeydi bu yorumlar. Bunlar fetöcüler gibi gak guk adalet adı altında rezilliklerini örtmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 19 Temmuz 2020; 20:1:28 >
    Office progrmaım yasal mı? Çalıntı oem key sitesinden mi aldın yada kms mi kullanıyosun?

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    rdr2 miz mi var çevirelim bas git. 150tl single oyuna veren de
    Bu telif muhabbetini yama çılmadan 1 ay önce yapsan yek kelime bişey söylemezdim. Samimi değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şu torrent ini açarmısın downloads kısmını
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Son 3 saatlik bir yayını var hangi aralıkta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RoketTube'nin sunduğu red dead redemption 2 çeviri yaması devam edecek
  • Şu düğünü olacak adam, düğün stresine girmiş. O yüzden sağa sola salça oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.