Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yama sadeceaylık pass olarak deil 2 seçenekl çıktı. skidrowcu, platiru cu tayfa alışmış beleşe emek nedir bilmezler ben bu yama için 100 tl ye kadar hazırdım. 50 tl para veremeciksen seni 200 saat eğlendşrecek bir oyuna d-git iş bul su sat limon sat part time çalış, oyun oynama dil öğren üniversite oku kendini geliştir.
  • Acaba yama hiç yapılmadımı???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 Home keyi 1299TL. Acaba illegal yollardan mı cracklediniz yoksa Microsoftun okullara falan verdiği keyleri bi şekilde bulup satan satıcılardan 8TL ye OEM key mi aldınız? Siz iki yüzlüsünüz . Hak-hukuk işinize geldiğiniz gibi çünkü. Bende Bill Gatese mail atıcam şimdi yarın işleme koyarlar yersiniz cezaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Samimi gelmiyorsun kardeş kullandığın Windows, oynadığın oyunları, izlediğin filmleri görebilir miyiz? Çünkü bu konuda hassas olan bir insanın bunları hayatını geneline yaymış olması gerekiyor. Orjinal içeriklerini göstererek öyle olmadığını ve bu sayede buradaki insanlara örnek olacağını gösterebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Temmuz 2020; 18:24:44 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ben senin tavrından şunu anladım

Ben çevirmenim para kazanıyorum. Başkası kendi isimlerini duyurursa. Sektör de adı gecerse param gider diyorsun

Yada evliya makamına erişti insanlara artık. Ululuk dersi veriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamların desteğe falan ihtiyacı yok beyler. Gerek yama çıkmadan gerekse iptalinden sonra hem discord kanallarından hemde buradan elimden geldiğince bu adamları savundum hatta ana yama konusunda defalarca walküre ün yan hesabı olmakla bile suçlandım o derece savundum ama bu arkadaşların çok samimi söylüyorum desteğe falan ihtiyacı yok.

Halen daha discord dan haksız yere adam banlıyorlar. Yönetici banlıyor, diğer yöneticiye yazıyorum ayıp etmişiz banını açıyorum diyor hop 5 saniye sonra başkası banlıyor. Banlayana özelden yazıyorum bana kalkıp seni özelden de engelliyorum diyor.

Ben bu arkadaşları desteklemeyi bıraktım, desteklediğim hatta discord da saatlerce bulunduğum zamana bile acıyorum, yazık cidden.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Senden cevap alamadım kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Samimi gelmiyorsun kardeş kullandığın Windows, oynadığın oyunları, izlediğin filmleri görebilir miyiz? Çünkü bu konuda hassas olan bir insanın bunları hayatını geneline yaymış olması gerekiyor. Orjinal içeriklerini göstererek öyle olmadığını ve bu sayede buradaki insanlara örnek olacağını gösterebilirsin.

Alıntıları Göster
    Sen git xbox öv buralar senin konun değil

• Aslını bilmem ama ingilizce özürlü cahillerin oynayamaması iyi oldu

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ha şöyle işte kardeş. Telif haklarına karşı bu kadar duyarlı olan bir insanın hayatında hiç korsan kullanmamış olması gerekiyor. Çünkü olursa o zaman senin yaptığın şeyin amacı farklı olur. Bu arada şunu da sana söyleyeyim nasıl ki Gta V'e modlar yapılıp Türkçe yamalar yapıldıysa buna da öyle ya da böyle yapılacak biz de oynayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Alıntıları Göster
    Bugune kadar izlediği bütün filmlerin dizilerin faturalarını fişlerini atsında görelim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 19:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Bugune kadar izlediği bütün filmlerin dizilerin faturalarını fişlerini atsında görelim hocam

Alıntıları Göster
    Arkadaş anladığım kadarıyla tüm modlara falan da karşı yani oyun dünyasının %98'ine karşı. Çoğu şirket modlara bir şey demez çünkü modlar oyun satışını artırır. Yani yaptığı bildiğin havayla savaşmak o yüzden çok ciddiye alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Temmuz 2020; 19:13:29 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Beni alakadar etmez kardeş, bütün hayatında boyunca izlediğin filmlerin ve dizilerin bluray disclerinin, müzik cd lerinin, kullandığın bütün windows sürümlerinin yani w95 den windows 10 2004 sürümüne kadar hepsinin faturalarını, fişlerini satın alım belgelerini buraya atacaksın. Öyle 3-5 oyunlu steam hesabı atmayla olmaz bu işler..

Bunları yapmadığın sürece yazdığın ve savunduğun değerlerin hiç birini kendininde uyguladığına dair insanları inandıramazsın. Kendinin yaptığına inandıramadığın bir kavramıda savunduğun zaman komik olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 19:19:25 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.