Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 360 (Bu ay: 1)
356156 gün 22 s. kaldı
Rtx 3090ı kolye yaptım
Bütün kızlar hasta oldu bana yataktan yazıyorum ara verdik mutlaka alın arkadaşlar
İlişkide bazen hissizlik yaşıyorum
Evet nedendir çözemedim. Prezervatif kullanmadığım halde bazen hissizlik yaşıyorum. Bazen hissettiğimde oluyor tabi ama hissizlik yaşadığım da çok oluyor yarı yarıya gibi. Sebep nedir? Partnerle alakası yok hatta son partnerim bakireydi gayet dar yani.
Rtx 5000 alınca kızlar veriyormuş
Ülke batmış güneş yüzü görmemiş asosyaller rtx gtx peşinde. Bunların tabi sosyal hayatla ilişkisi sıfır sağ elleri hem mousedan hem de diğer şeylerini tutmaktan nasır olmuş. Evinin duvarları ve süngerler delik dolu. Tabi onları da anlamak lazım. Hayatta tutunacak başka bir şeyleri olmadığından ve başka sosyal giderleri olmadığından yemeyip içmeyip biriktirip 50 bin olsa da veriyorlar. Ps5miş rtxmiş ayranları yok içmeye ama alıyorlar.
Evli veya tecrübeli arkadaşlar konuya gelebilir mi?
Sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa doğum kontrol hapı kullandı daha öncesinde ertesi gün hapı ve kondom kullanmıştık, neyse adetin 5.günü kullandı hapı, 3 gün sonra ilişkiye girdik içine boşaldım. Adetten sonra 1 veya 2.gün oldu ilişki öncesinde de Doğum kontrol hapını 3 gün kullanmıştı. Kasığım falan ağrıyor daha fazla ıslanmaya başladım diyor ben de endişelenmeye başladım. Hamile olma ihtimali var mı? Adetine de 7 gün varmış, bende stresli bekleyiş başladı.
Evliliği nasıl geciktirebilirim
Kız arkadaşımı seviyorum, ailesinin muhafazakar olması yüzünden elimde olmadan hızlı bir evlilik yoluna girdik ve yakında evlenicem plana göre. Ama benim için çok erken ailem de benim kararıma göre hareket eder sıkıntı değil. Evlenmek istemiyorum demiyorum ama iş bu noktaya gelmişken nasıl geciktiririm, ailesi yüzünden bu yola girdik nasıl bu kadar ilerledi ben de anlamadım
Siz sanıyor musunuz ak parti gidecek?
|
Asgari ücretle geçinemeyen israfçıdır savruktur
|
Sevgilim devamlı tiktok izliyor
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.923
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.104 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.681 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap