Sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa doğum kontrol hapı kullandı daha öncesinde ertesi gün hapı ve kondom kullanmıştık, neyse adetin 5.günü kullandı hapı, 3 gün sonra ilişkiye girdik içine boşaldım. Adetten sonra 1 veya 2.gün oldu ilişki öncesinde de Doğum kontrol hapını 3 gün kullanmıştı. Kasığım falan ağrıyor daha fazla ıslanmaya başladım diyor ben de endişelenmeye başladım. Hamile olma ihtimali var mı? Adetine de 7 gün varmış, bende stresli bekleyiş başladı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataturkcu adamm -- 30 Ekim 2020; 0:49:42 > |
Evli veya tecrübeli arkadaşlar konuya gelebilir mi?
-
-
Up -
Öyle bilinebilecek bir konu değil ya.
İçine boşaldıysan her türlü risk, içine boşalmasan bile o esnada risk var.
Hamilelik başladığı halde 2 ay regl olma ihtimali bile var.
Ertesi gün hapı kullansan da hamile olma ihtimali var.
içiniz rahat değilse önce çubukla test, sonra da kan testi yaptırın geç olmadan.
30+ yaşındayım. Tehlikeli işler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 30 Ekim 2020; 1:48:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_songÖyle bilinebilecek bir konu değil ya.
İçine boşaldıysan her türlü risk, içine boşalmasan bile o esnada risk var.
Hamilelik başladığı halde 2 ay regl olma ihtimali bile var.
Ertesi gün hapı kullansan da hamile olma ihtimali var.
içiniz rahat değilse önce çubukla test, sonra da kan testi yaptırın geç olmadan.
30+ yaşındayım. Tehlikeli işler...
Testi adet zamanından sonra yapalım dimi
-
Allah analı babalı büyütsün. İsim düşündünüz mü?
-
Erkek olursa Kadir ismi güzeldir. Kullanın -
Yine ben hariç herkes silkişiyor -
gece gece bune midem bulandı nereye kusayım bilemedim -
Şu zararlı hapları kız arkadaşlarınıza kullandırmak yerine o minik fasulyenize kondom taksanızda kızlar bu kimsayallara hiç bulaşmasa nasıl olur ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yine ben hariç herkes silkişiyor
|
Allah analı babalı büyütsün. İsim düşündünüz mü? |
Şu zararlı hapları kız arkadaşlarınıza kullandırmak yerine o minik fasulyenize kondom taksanızda kızlar bu kimsayallara hiç bulaşmasa nasıl olur ?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X