Şimdi Ara

Evliliği nasıl geciktirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımı seviyorum, ailesinin muhafazakar olması yüzünden elimde olmadan hızlı bir evlilik yoluna girdik ve yakında evlenicem plana göre. Ama benim için çok erken ailem de benim kararıma göre hareket eder sıkıntı değil. Evlenmek istemiyorum demiyorum ama bu noktaya gelmişken nasıl geciktiririm, ailesi yüzünden bu yola girdik nasıl bu kadar ilerledi ben de anlamadım

• Yardım
  • Burda milletin hiç kız arkadaşı olmamış gelmiş yardım istiyorsun yanlış suda yanlış yere kulaç atıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Burda milletin hiç kız arkadaşı olmamış gelmiş yardım istiyorsun yanlış suda yanlış yere kulaç atıyorsun

Burda zeki adam çok öneri lazım

• Sünnetsiz olduğunu söyle.
  • param yok evlenemem de ben güzel düğün olsun istiyorum param biriksin öyle yapcam de

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

param yok evlenemem de ben güzel düğün olsun istiyorum param biriksin öyle yapcam de

O noktayı geçtik yiyip yemeyecekleri meçhul

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

O noktayı geçtik yiyip yemeyecekleri meçhul

Alıntıları Göster

yiyosa yemesinler. ben böyle istemiyorum yapmayacağım de

• Koronadan dolayı düğününde özellikle görmek istediğin insanların gelmeyeceğini öğrendin ve düğün tarihini 1 sene erteledin
  • "Gerdek den korkuyorum" de
    "Zamana ihtiyacim var " de 👍
  • İşin, gücün maddi durumun iyiyse evlen evlilik büyük bir maliyet günümüzde biliyosundur ve psikolojik olarak hazırsan bu sürece evlen yoksa tavsiye etmem mutsuz olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: apolyonn

İşin, gücün maddi durumun iyiyse evlen evlilik büyük bir maliyet günümüzde biliyosundur ve psikolojik olarak hazırsan bu sürece evlen yoksa tavsiye etmem mutsuz olursun

Psikolojik olarak hazır değilim maddi yüke girerim ama öyle rahat olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataturkcu adamm -- 18 Ağustos 2020; 21:2:57 >
  • Dürüst ol çekinme ne düşünürsan onu söyle.
    Eğip bükmeye gerek yok. Hayat senin. Başları ne der diye baştan böyle hareket edeceksen baştan kaybedersin
  • Kamışa su gelmiyor benim de.
  • İki birey değil de aileler evleniyorsa zaten o evlilikten hayır gelmez. Yol yakınken kızı bırak derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.