Şimdi Ara

Yaşlılık Planınız Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben demin düşündüm de 2 tane gayrimenkulum olsa

Tam iyice gidici olunca 1ini satarım yerim tamam mi kalan da emniyet sübabi olarak kalır

Yemekten kastim da mesela 60 yasindayim atiyorum kalp hastasiyim bizim ailede o yaygin çünkü ya sattim abi 1 evimi veya arsami her neyse iste onunla bir karavan al abi gez dolaş dağları yolları full free kafana göre takıl

Bunu gencken yapsan yaslilikta tam kepaze oluyorsun ama yaşlılıkta yaparsin zaten ölümüne kalmış sayılı zaman

Bizim neslin ölümü de kötü olacak çünkü akrabalik ilişkileri BİTTİ en yakinim dedigin akraba zor gününde çıkarıp 5000 lira para vermez nokta net

• yaşlanabileceğimi düşünmüyorum.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Yaşlılık Planınız Ne?

Hic belli olmuyor hocam 3 paket sigara içen adam 75e geliyor
  • El ayaktan düşmeden gebermek…
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Sen fazla yaşarsın hocam
    Sigara alkolu birak minimum 80
    Gam keder hec bi sey yok
  • Yaş 17 yazın motor cekcem yks ye 1.5 yıl var temelim fena değil son yıl bastırıp tıp yada diş okulu uniyi bı yıl dondurup motoru satıp şahin cekcem diş biterse aylık 50k alsam 3 yıl biriktirsem 24 25 de ev oluyo sonrasına bakarız
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Aferim kardeşim hırsını kaybetme güzel plan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evlenmeyi ya da çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.

dünya yerli yerinde durmaya devam ederse, aynen şuanda olduğu gibi yaşarım uzun süre. evde yemek yaparak falan. Cem'in dediği gibi elden ayaktan düşmeden gebermek isterim.

nükleer dünya savaşı çıkarsa zaten calamity mode on yapacaz yani maceralı ve erken bi öölüm olur.
  • Ülke ülke gezmek sanırım, 70-80 yaşını bile görürsek ne ala bu devir de zor gibi ama bakalım.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    70 80 yasini bile mi?

Hocam 40tan sonra sağlık teklemeye başlıyor trde yasiyoruz ortalama erkek yasam beklentisi 75 zaten ve cogu kisi buna ulasamiyo

Benden demesi

Hayatınızı 50de bitecek gibi yaşayın
    Yüreğime su serptin hocam be çok sağol
    Diyelim ölümcül hastalık teşhisi kondu herşeyi satıp parayı yemeye karar verdin sabah akşam gezip yiyip içip eğlenince hayat bi anda tatlı gelmeye başlıcak ve o son dakika yaklaştıkça berbat hissetceksin. Böyle de pek iyi değil bence
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Bilmiom

hocam bence dediğinin tam tersi artık 40lı yaşlar orta yaş olmaya başladı. insanlar daha geç evleniyor daha geç çocuk sahibi oluyor. 70-80arası bile daha elden ayaktan düşmedi

Bunun patronu buna ofiste herkeşin içinde avazı geldiği kadar bağırıp başka şubeye şutlamış ama bu ise yine de qafaya takmadığını yazıyo.. Hayatı gamsız kedersiz öylesine yaşayan adamın hikayesi işte...

• 50-60 yaşına gelince arvadı boşayıp genç manita almak.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Knk ben de patron matron takmam diger insanlari bocekten daha degersiz görüyorum
  • Ölünce et yığınının ne olacağı umrumda değil. 1 yıla kadar iskeletler oturur artık evde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.