Şimdi Ara

Evlenmeden önce erken boşalma sorununu nasıl çözerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen 1 yıl içinde evleneceğim ve daha önce hiç ilişkim de olmadı
    Yaşım 28 ve hiç cinsel ilişkim de olmadı. Cinsel ilişki olmadan nasıl erken boşalma anladın dediyseniz işte masturbasyonda belli oluyor.
    Senelerdir yaptıgımızdan heralde böyle bir sorun oluştu ve tabi çok video izledim birçok kişi gibi. Bazen 3dk'nın altına düşüyorum ve bu erken boşalma anlamına geliyor. Ereksiyon sorunum hiç yok sadece erken boşalma. 40 kilo fazlam var birde

Üroloji doktoruna gitmeden sorunu kendim çözebilirmiyim diye araştırmaya başladım. Bana kalıcı çözüm lazım yani sprey+gecelik tarzı öneriler beklemiyorum. Bu sorunu kalıcı olarak bitirmek istiyorum

Not : Reklamcılar yazmasın çünkü online alışveriş de bu tip şeyler almam. Eczaneden çok daha pahalı da olsa gidip ordan alırım.

• 123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24062018 -- 26 Temmuz 2018; 22:27:19 >
  • ravrav kullanıcısına yanıt
    456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24062018 -- 26 Temmuz 2018; 22:27:37 >
  • doktorsitesinde bir üroloji doktoruna sordum ve hap ile kesin tedavisi var diyor. reçeteli veriyomuş doktorlar. sprey falan onlar gecelik gerekmez
    @24062018
  • 789

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24062018 -- 26 Temmuz 2018; 22:27:56 >
  • Hocam fizyoterapistler de bu konuda çalışmalar yapıyor. Tam olarak benim alanıma girmiyor ama kabaca bahsedecek olursam bu işin temelinde de kas iskelet sistemi de yatıyor kısmen. Kullanılmayan pelvik taban kasları atrofiye giderek süreyi azaltıyor. Buna yönelik lisans eğitiminde çok az bir eğitim aldim. Kegel egzersizleri falan vardı ama şimdi çok iyi hatırlamıyorum. Reklam yapıyor demezseniz bir arkadaşım bu alanda çalışıyor. En azından fikir almak adına ona yazabilirsiniz. Instagram'da erkeksagligi_fzt hesabına yazabilirsiniz. En kısa zamanda cevap yazacaktır.

Tabi bu durumun altında yatan bir hastalık varsa o konuda bir fikir yürütemem. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.