Bildirim
Sakal çıkmaması, köselik?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yüzüne de bağlı bizim üniversite de de var hatta senden daha köse ama bildiğin babyface çocuk yakışıyor ona yani. senin 0 bıyık sakalla nasıl çok mu kötü? -
quote:
Orijinalden alıntı: foleyisgod
yüzüne de bağlı bizim üniversite de de var hatta senden daha köse ama bildiğin babyface çocuk yakışıyor ona yani. senin 0 bıyık sakalla nasıl çok mu kötü?
Aslında yüzüm kötü değil. istersen özelden mesaj atarım sen karar ver -
Aynı durumdayız dostum. En büyük sorun yaşından küçük göstermek. Ama %90 genetik. Ailene sor abine babana falan onlardada geç çıktıysa yapabileceğin birşey yok. -
Özelden fotu at ben sana cevap vereyim üniversitede kız ayarlayıp ayarlayamıyacağını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
minoxidil -
sakalı napcan ya işe girdiğinde hergün sakalı kescen yüzün mayın tarlasına dönücek tahriş olucak sertleşcek askerde aynı şekilde keşke köse olsam diyorum bende hic tüy sakal çıkmasa -
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
sakalı napcan ya işe girdiğinde hergün sakalı kescen yüzün mayın tarlasına dönücek tahriş olucak sertleşcek askerde aynı şekilde keşke köse olsam diyorum bende hic tüy sakal çıkmasa
Arkadaşım haklı olabilirsin ama her şeyi yaşında tatmak lazım. Üniversitede sakal uzatamıcam da askerde mi uzatcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: metafizikvip
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
sakalı napcan ya işe girdiğinde hergün sakalı kescen yüzün mayın tarlasına dönücek tahriş olucak sertleşcek askerde aynı şekilde keşke köse olsam diyorum bende hic tüy sakal çıkmasa
Arkadaşım haklı olabilirsin ama her şeyi yaşında tatmak lazım. Üniversitede sakal uzatamıcam da askerde mi uzatcam
bana kalsa ben hic sakal isdemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X