Şimdi Ara

Sakal çıkmaması, köselik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sakal bıyık saçma sapan çıkıyo. yaş oldu 19 benden 4 yaş küçüklerde bile kirli sakal varken bendekilere yıllardır jilet vurmama rağmen ne gürleşti ne de yayıldı köse mi kaldık şimdi?

Bi çözümü var mı?

Not:Lütfen sakalı naapcaksın, kılda keramet olsa... gibi laflara girmeyin. Her şey yaşında güzel üniversitede sakal uzatamıcam da ne zaman uzatcam?

Top sakaldan da nefret ediyorum. Şöyle gür kirli sakalın çözümü yok mudur?

Sakal çıkmaması, köselik?

• yüzüne de bağlı bizim üniversite de de var hatta senden daha köse ama bildiğin babyface çocuk yakışıyor ona yani. senin 0 bıyık sakalla nasıl çok mu kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

yüzüne de bağlı bizim üniversite de de var hatta senden daha köse ama bildiğin babyface çocuk yakışıyor ona yani. senin 0 bıyık sakalla nasıl çok mu kötü?

Aslında yüzüm kötü değil. istersen özelden mesaj atarım sen karar ver
  • Aynı durumdayız dostum. En büyük sorun yaşından küçük göstermek. Ama %90 genetik. Ailene sor abine babana falan onlardada geç çıktıysa yapabileceğin birşey yok.
  • Özelden fotu at ben sana cevap vereyim üniversitede kız ayarlayıp ayarlayamıyacağını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minoxidil
  • sakalı napcan ya işe girdiğinde hergün sakalı kescen yüzün mayın tarlasına dönücek tahriş olucak sertleşcek askerde aynı şekilde keşke köse olsam diyorum bende hic tüy sakal çıkmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

sakalı napcan ya işe girdiğinde hergün sakalı kescen yüzün mayın tarlasına dönücek tahriş olucak sertleşcek askerde aynı şekilde keşke köse olsam diyorum bende hic tüy sakal çıkmasa

Arkadaşım haklı olabilirsin ama her şeyi yaşında tatmak lazım. Üniversitede sakal uzatamıcam da askerde mi uzatcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafizikvip

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

sakalı napcan ya işe girdiğinde hergün sakalı kescen yüzün mayın tarlasına dönücek tahriş olucak sertleşcek askerde aynı şekilde keşke köse olsam diyorum bende hic tüy sakal çıkmasa

Arkadaşım haklı olabilirsin ama her şeyi yaşında tatmak lazım. Üniversitede sakal uzatamıcam da askerde mi uzatcam

bana kalsa ben hic sakal isdemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.