Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim konuyla bir alakam yok. Sadece açtığın konuyu okuyordum ama o cümlene kadar devam ettim sonrasını okumadım.

Ortaya bir fikir atıp, aksinin düşünenler kanıtlasın ulen diye yazarsan kimse seni sallamaz.

Bir iddiayı kanıtlamak, iddia sahibinin yükümlülüğüdür. Yapılan açıklamayla senin böyle yazmanın gerekçesi arasında uzaktan yakından alaka yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

tayfun kumaşın cevabı vardı bedava olabileceği hakkında sonra düzenleme yaptılar rica üzerine kısa süreliğine haberi kaldırıyoruz diye şimdi tamamen kaldırmışlar
    Rica üzerine kısa süreliğine? Anlaşıldı, yakın zamanda hareketlilik yaşanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

Rica üzerine kısa süreliğine? Anlaşıldı, yakın zamanda hareketlilik yaşanacak

Alıntıları Göster
    peki tayfun bey in rdr 2 ye yama yapma olasılıgı var mı? bu yama zaten ucretsiz olsa take2 dahil hiç kimse ses edemezdi olay para ile satıştan bozuldu.
  • Yamayı yapacak gönüllüler aranıyor. Hikayesini geçtim şuraya git bunu yap gibi arayüz şeylerini çevirseler yeterli. Bazen ne yapacağımı bilmeyip 2 gün çözmeye çalışıyorum. İngilizce oynayayım dedim hiçbişey anlamadım. Almanca denedim çok diyalog var yine anlamadım. Çok uzun cümleler var bazen. Geri de iade edemiyoruz. Sanırım hile alıp online da milletin başına bela olcam. Gram sevmedim oyunu.

• Senin dilinde oyun çıkarmayan firmaya dünyanın parasını verip oyunu çeviren kendi insanına 30 Lirayı çok görmek, üzerine iftira düzeyinde komplo teorileri üretecek böyle başlıkların açılması saçmalığı.
    Yasaldır değildir bizi ilgilendirmez. Ben alırım yamayı işimi görürüm. Etik olmayan bir durum mu var? Bu yamanın firmaya bir zararı varsa eyvallah. Hukuki olarak engelleme hakkını kullanmışsa yapacak bir şey de yok.
    Bunun çözümünü çeviri grubu bulur ya da bulmaz. Artık tartışacak daha ne buluyorsunuz anlamak mümkün değil.
    Walküre midir nedir adamın karakterine kadar girilen konular var. Bize ne ki karakterinden.
    Gece gündüz kadın programı, survivor izleyen dırdır seven dırdırcı tiplerin boş muabbetleriyle dolmuş forum.
    Hayal ettiğim şey de 15 yaş karakteri oturmamış ergen tipler. Umarım da öyledir. Çünkü harbiden karakter ve seviye bomboş yorumlarla dolu her yer.

• Orhun kayaalp walküre nin açıklamasına pek inanmış gibi gelmedi bana. Adamın yüz ifadesinden zaten anlaşılıyordu. Bence ortada başka işler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 19 Temmuz 2020; 14:39:4 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    cidden patalojik bir vakasın. git yazdığım mesajları yüksek sesle bi tekrar tekrar anlayana kadar oku. sonra gel boş yapmaya devam et. hele şu mesajın tam fiyasko.

pts.
  • nickymouz N kullanıcısına yanıt
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    hadi naş, alıntılayıp daha da kafa şişirme. blok. pts.
  • Konu sahibine katılıyorum. Bu çeviri grubu ergen kafalı insanlardan oluşuyor. Dış dünyanın farkında bile değiller. Küsmüşler köşede ağlıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kavga etmeyin sohbet ediyoruz dostlar
  • Bloklamış işine gelmeyince söylediklerim
  • Yama yapma değilde, bir süre sonra çıkma ihtimali daha yüksek gibi, yoksa baştan yap falan 1 yıldan aşağı gelmez

• nerede ki mesajı kalkdırdılar sitede ki mi? ilk mesajı editlemişsiniz @roket
  • Bu işlerin içinde olan biri olarak çok fazla yorum yapmayı sevmiyorum yanlış anlaşılabileceğimden ötürü ama bu konuyu görünce (çok alakalı değil yazacağım şey ama) son kez yazmak istedim.

Benim düşünceme göre bahsi geçen grup eğer resmi işler yapan bir stüdyoya evrilmek istiyorsa yanlış bir yol seçti bu şekilde. (Mesajlardan anladığım kadarıyla böyle bir istekleri var) RDR gibi bir oyunu çevirerek sükse yapmak istediklerini ve çok para kazanabileceklerini düşünmelerini anlayabiliyorum. Ama eğer ana amaçları şirketleşme ise bu tarz işlerle yapamazlar. Bir kere ellerinde çok fazla çevirmen var. Ayrıca bir firmaya teklif götürürken gönüllü olarak yaptıkları işleri gösterebileceklerini zannetmiyorum.

OyunÇeviri/TechnoGame ekolünde ilerlemeleri lazımdı. (Bu verdiğim örneğe uyan başka gruplar da olabilir, ben aklıma gelenleri söylüyorum.) Bu gruplar hep ücretsiz çeviriler yaptılar ancak ilerleyen zamanlarda küçük çaplı da olsa resmi çeviriler yapmaya başladılar. Bunlardan para kazandılar mı bilemiyorum ama resmi çeviri yapmaları önemli bir hadise bu durumda. Sonuç olarak insanlara yama satmadan 21 Studios ve AiBell gibi stüdyolar ortaya çıktı ve bu işten profesyonel olarak para kazanmaya başladılar. Konuda bahsi geçen ekip de bence bu yolda ilerlemeliydi, zira insanlardan direkt olarak para alan kişilerin/ekiplerin bir yerden sonra küçülüyorlar, dağılıyorlar ya da insanlar tarafından kötü karşılanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

nerede ki mesajı kalkdırdılar sitede ki mi? ilk mesajı editlemişsiniz @roket
    discorlarındaki iptal duyurusunu kaldırdılar ve yerine bizden haber bekleyin diye mesaj yazdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 19 Temmuz 2020; 15:0:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

discorlarındaki iptal duyurusunu kaldırdılar ve yerine bizden haber bekleyin diye mesaj yazdılar

Alıntıları Göster
    beyler hazır olun yeni bir u daha geliyor
  • Ne entrika dönüyor ha!

Bir grup sinirli ergen çevirmenin bol entrikalı hikayesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

beyler hazır olun yeni bir u daha geliyor

Alıntıları Göster
    kerim bey sizde iyi trollediniz forumu yeminlen

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.