Şimdi Ara

GTA V İlginç Ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba 1 ay önce filan arkadaşlarla steam indirimine gta 5 almıştık sonra oyunumda mod filan kurulu olmamasına rağmen hilede kullanmamıştım 5 6 saat içerisinde ban yemiştim ticket attığımda ise splash screen tarzında bir cevap göndermislerdi bende onlinedan düştüğüm zaman ara sahne filan girdigi için düşünmüştüm neyse 1 ay bekledim banım açıldı oyuna girdim filan sonra işte yine sorunsuz oynuyorum uykum filan gelmişti cıkıyım dedim oyundan cıktıktan 1-2 dakika sonra yine e mail geldi bu sefer perma yemişim yine ticket attıgımda cevap vermediler dogru düzgün sadece perma yedigimi ve kaldırılamayacagını söylediler neyse yine dedim eyv arkadaşlarla oynamak istedigim için yabancı bi siteden temin ettim baya ucuza 3 gün bekledim indi hesabın bi sıkıntısı yoktu işte yine girdim sorunsuz 2 3 saat kadar oynadık yine oyunun ortasında ban attılar bana 1 ay yedim simdilik ama biliyorum banım açılınca bir daha girersem perma atacaklar işin kötüsü şu neden ban yedigimi asla bilmiyorum sizin basınıza bu tarz bir şey geldi mi yada bir yerlerde okudunuzmu kesinlikle hile mod filan kullanmadım hatta pcyi formatlayıp kurmustum bugün yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

• Bende aynı durumdayım.

Socialclub dan indirdim. sadece online a girmeye çalıştım. Oyuna bile göremeden 10 gün ban yedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.