Şimdi Ara

GTA V kardeşlik sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi forumdan bir arkadaşla GTA kardeşliği konusunda anlaştık, hesap bilgilerini yolladı vs vs.

Ancak oyunu indirmeye kalktığımda:

"This PS3 system could not be activated. This content cannot be used.
    Your account has 5 PS3 systems activated for game content. You must deactivate another PS3 system." mesajı alıyorum.

Anladığım kadarıyla daha önce kardeşlikle yapılan alışverişlerde karşı taraf download bittikten sonra hesabı deaktive etmemiş. Şimdi oyunu aldığım arkadaş PS3'teki hesabını deaktif etse, ben indirdikten sonra tekrar aktif etse bir sorun oluşur mu? Bu esnada oyunu oynayabilir mi yoksa benim downloadımı mı beklemesi gerekir? Bu sorunun başka bir sebebi olma şansı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar GTA aşkıyla yanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi forumdan bir arkadaşla GTA kardeşliği konusunda anlaştık, hesap bilgilerini yolladı vs vs.

Ancak oyunu indirmeye kalktığımda:

"This PS3 system could not be activated. This content cannot be used.
    Your account has 5 PS3 systems activated for game content. You must deactivate another PS3 system." mesajı alıyorum.

Anladığım kadarıyla daha önce kardeşlikle yapılan alışverişlerde karşı taraf download bittikten sonra hesabı deaktive etmemiş. Şimdi oyunu aldığım arkadaş PS3'teki hesabını deaktif etse, ben indirdikten sonra tekrar aktif etse bir sorun oluşur mu? Bu esnada oyunu oynayabilir mi yoksa benim downloadımı mı beklemesi gerekir? Bu sorunun başka bir sebebi olma şansı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar GTA aşkıyla yanıyorum.

Hocam kardeşlik yaptığınız arkadaşın, hesabını başka makinada aktif etme hakkı dolmuş. Karşı taraftan biri deaktif etmediği sürece ne oyunu indirebilirsiniz, ne oynayabilirsiniz. Oyunu indirmeniz için deaktif etse sonra aktif ederse yine oyanayamazsınız . Yani uzun lafın kısası siz o hesabı kendi makinanızda bir daha deaktif etmemek üzere aktif etmelisiniz ki oynu oynayabilesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winger7777 -- 17 Eylül 2013; 17:00:18 >

• winger7777 kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun zamandır (1 yıldan fazla olmuştur) kardeşlikle oyun almıyorum ama daha önce PSN oyunları satan bir arkadaştan onlarca oyun aldım. Hepsinde de arkadaş şifreyi veriyordu, ben download ettikten sonra makinayı account managementten deaktif edip kendi hesabımla oynuyordum. Sistem değişti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 17 Eylül 2013; 17:06:40 >
  • Hocam oyunu satmaya çalışan kişi benim. Oyunu sadece kendi PS3 ümde kurdum, kimseye vermedem kullanıcı adımı ve şifremi ? Oyum hakkım dolmamışken nasıl böyle hata alıyoruz anlamış değilim....
  • Bulenttt324 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun olarak bakmayın, hesabın tümü olarak bakın olaya. Daha önce FIFA da indirse farketmiyor, sizin hesabınız indiren arkadaşın makinasında aktif hale gelmiş oluyor. Deaktif etmediği sürece de öyle kalıyor.
  • quote:

Hocam uzun zamandır (1 yıldan fazla olmuştur) kardeşlikle oyun almıyorum ama daha önce PSN oyunları satan bir arkadaştan onlarca oyun aldım. Hepsinde de arkadaş şifreyi veriyordu, ben download ettikten sonra makinayı account managementten deaktif edip kendi hesabımla oynuyordum. Sistem değişti mi?

hocam oyunu indirdiğiniz hesabı deaktif ederseniz, oyunu oynayamazsınız sistem en baştan beri böyle. Oldukça tecrübeliyim bu konularda :)
    Hocam hesap değil de makinadan bahsediyorum ben bu arada yanlış yazmışım. Account managementten girip makinayı deaktif ediyoruz ancak download yaptığımız kullanıcı hesabını silmedikten sonra oyunu oynayabiliyoruz. Zaten bu şekilde yapmazsak herkes en fazla 5 defa oyun paylaşabilir ki millet onlarca defa kardeşlikle oyun alıyor sorun yaşamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 17 Eylül 2013; 17:19:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam hesap değil de makinadan bahsediyorum ben bu arada yanlış yazmışım. Account managementten girip makinayı deaktif ediyoruz ancak download yaptığımız kullanıcıyı hesabını silmedikten sonra oyunu oynayabiliyoruz. Zaten bu şekilde yapmazsak herkes en fazla 5 defa oyun paylaşabilir ki millet onlarca defa kardeşlikle oyun alıyor sorun yaşamıyor.

Hocam ben anlatamamış olabilirim ancak deaktif ettiğiniz bir hesaptan oyun oynamanız mümkün değildir. Yani şöyle anlatayım ben sizinle bir oyun aldıysam şifre vs girdikten sonra indirdikten sonra bu hesabı deaktif edersem oyunu oynayamam açılışta uyarı verir ve sizi psn store 'a yönlendirir. Bu konuda oldukça eminim. Dediğim gibi tecrübelerim var.
    Evet hocam az önce TR hesabımı deaktif ettim ve US hesabından Maga Man oynamayı denedim (yüklü olduğunu bile unutmuşum :)) Dediğiniz gibi Store sayfasına yönlendiriyor. O zaman bizim için pek çıkar yol kalmıyor gibi nasıl olacak bu kardeşlik. Sağolsun arkadaş ben parayı yollamadan hesap bilgilerini verdi yoksa bir de havale vs uğraşacaktık.
  • ben de kk var hocam ben de kardeslik yapıcak birini arıyorum dusunurseniz.:)
    Al işte kime niyet kime kısmet dedikleri bu oluyor sanırım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.