Bildirim
Gta v neden böyle
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yorum kalsın. ben de onu alabilirim -
Bir sıkıntı çıkmaz 100 lira olanı alın. İndirimli fiyatı üzerinden tekrar indirim yaptığı için bu şekilde çıkmış fiyat. Diğer tüm paketlerde de bu şekilde hesaplanıyor fiyatlar zaten. Ama gerçekten anlam veremediğim bir uygulama koskoca valve in gözünden kaçmış olamaz ya bilerek yapılmış bir şey olduğu kesin. Cidden takdir ettim adamlar tekel olma yolunda ilerliyor fakat hakediyorlar. -
Hocam tek başına oyuna 107 lira verene kadar, 3.5M online para olan versiyonu tavsiye ederim, bende 3.5M 'li versiyonu aldım -
-
İade etmek istersen, oyun parasının ücreti şirkette kalacak şekilde sadece oyuna ait bölümün parasını iade ediyorlar. O durumda %30 civarı zararın olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 29 Haziran 2016; 21:20:59 > -
Ben de yarın GTA V ve 1.250.000$ alıcam, fiyatı çok iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X