Şimdi Ara

GTA V Oynama Amaçlı Ekransız Pc Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde tv'm varken, patronum düğün hediyesi olarak 3 Bin liralık bir 140 ekran bir Samsung Tv hediye etti. Fiyatını görmemişlik olarak söylemiyorum yanlış anlamayın, tırt bir tv değildir diye düşündüğümden söylüyorum çünkü modelini hatırlamıyorum ve Tv önümüzdeki ayın 10'unda gelecek. Velhasıl, 2. TV olduğundan, gelecek olanı oyun amaçlı kullanmaya karar verdim.

Ancak bütçe hakkında bir bilgim yok. 5 bin gibi afaki bir rakama varmayı planlamıyorum ama yine de söyledikleriniz benim için değerli. Yani derseniz ki, öyle tvye 2 bin liralık sistem yavan kalır, görüntüyü bozar, ona göre birşey toplayacagım.

Evde Oyun fare-klavye setim de var.

Bana bu ekrana uyacak şekilde sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Ayrıca sistemi toplamama da 1 ay var, bunu da göz önünde bulundurabilirsek?

Şimdiden alakanıza teşekkürler.

• TV'niz kaç Hz?
  • 140 ekranlik bir tvden hic bir zaman monitor tadini alamazsiniz bunun kaliteden veya kalitesizligiyle alakasi yok ikisininde kullanim amaci belli ve o kocaman ekranda oyun oynanmaz ancak tvye uzak bir kisimda joystick ile tad verebilir. Tv ye gore bisey ariyorsaniz ps4 daha mantikli kalir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz ben de bilmiyorum zira Samsung bayiisinde teşhirde bulunan bir tv idi ve fiyatında indirime gidilmiş. 3250 liradan 2800 liraya düştüğünü söylediler, yeni bir modeldi.

Çok farkeder mi ögrenebilirim akşam giderken bayiiye uğrayıp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

140 ekranlik bir tvden hic bir zaman monitor tadini alamazsiniz bunun kaliteden veya kalitesizligiyle alakasi yok ikisininde kullanim amaci belli ve o kocaman ekranda oyun oynanmaz ancak tvye uzak bir kisimda joystick ile tad verebilir. Tv ye gore bisey ariyorsaniz ps4 daha mantikli kalir

arkadaşa katılmıyorum çünkü : o kocaman ekranda nfs ve pes gibi oyunları full ayarlada oynamak çok zevkli , borderland 2 de oynadım gayet güzeldi

arkadaşa katılıyorum çünkü : uzak bi mesafeden oynaman gerekiyor yoksa tvnin dibinden hiç birşeye benzemiyor , bunun içinde kablosuz klavye mouse yada gamepad gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.