Şimdi Ara

Gta v pişman mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İndirimden gta v aldım ancak geri iade etsem mi diye düşünüyorum. Story modunu x360'sa bitirdim zaten, yani online için aldım. Oyunu 3 veya 4 kişi oynayacağız ben dahil. Sıkar mı bu oyun? En az 500 saat oynamayı düşünüyorum çünkü 500 saat dayanır mı sadece online?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok daha fazla gider hocam arkadaşlarınızda var epey sarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasUo21 kullanıcısına yanıt
    Online'da napılıyor hocam, zira x360'da suyunu çıkardım oyunun, haritanın her köşesini ezbere biliyorum, online'da ekstra ne var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Online çok iyi hocam ama cidden arkadaş lazım yoksa tutmaz.Ben tek başıma 100 saat oynadım sıktı yani.Zaten netinde hızlı olması lazım yoksa loading, joining ekranlarında çok beklersiniz benim canımı en çok sıkan olaylarından biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım 2 ay oynadım zararına sattım birine. Arkadaşın yoksa bir süre sonra sıkacaktır.
  • Çok aşırı hile var diyorlar, almaktan soğuyor insan. Aynen ben de Xbox 360 da bitirdim ilk senesinde. Şimdi online için alacağım. Voidu 65 lirayı bekliyorum veya 75. Online da arkadaşın yoksa hilekarlardan oynanmıyor diyorlar, arkadaşların varsa zaten ayrı oda açıyorsun.
  • Arkadaş grubunuz varsa rahat götürür.Yoksa online ı çekilmiyor kanser kanser tipler geliyor.65 saat oynayıp attım bir kenara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok alma.
  • İlk çıktığı zamanlar RGSC'da pre order yapmıştım. Bir kaç hafta eğlendik arkadaşlarla, heist falan yapınca iyi zaman geçiyordu da sonradan baydı. Zaten oyun çıktıktan 2 hafta sonra her türlü hile çıktı, resmen sunucuda admin gibi dolaşıyordu millet. Hileyle milletin üstüne ufo spamlayan veya itemlerini editleyen 10 yaşında hilecileri gördükten sonra bıraktım oyunu.
  • ps3 de aldım oynadım bitirdim sattım pc de aldım oynadım bitirdim sattım ama dayanamıyorum eğlenceli oyun steam summer salede bir daha alıp oynayacağım online a her update de çok güzel değişiklikler geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.