Bildirim
GTA V Playstore yükleme sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorunları çözenler bilgilendirebilir mi acaba ? bende aynı sorunları yaşıyorum şuanda data4.cab hatası veriyor. -
İlk oncelikle merhaba ben Grand Theft Auto yüklerken bbir hata alıyorum data3.cab dosyasında bulunamadı diyor ingilizce bir şekilde ttnet playstoreden aldım google chorome indirdim aynı hata üstüne indirdim aynı hata idm ile indirdim aynı hata idm ile tekrardan indirdim aynı hata ve şuan tekrardan indiriyorum ne yazıpıcağımı cidden bilmiyorum cidden canıma tak etmiş durumda bu konu ile ilgili bana bir cozüm yolu sunabilicek abilerim veyatta kardeşlerim varmı ? cidden şuan cok mağdurum -
Çok teşekkür ederim @sedociyes .. Buraya yazdığın tekrar download manager kullanma olayı olmasa sanırım çözemezdim..
Oyunu Voidu'dan satın aldım.. PlayStore ile aynı mantıkla satıyor..
Şu an geldiğim nokta şu ki CyberGhost kullanmadan oyunu açamıyorum.. Daha doğrusu şu an 8 gblık güncelleme yapıyor.. Cyberghost kullanmak sorun değilde, 3 saatte bir beni atacak bu program.. Bunun için çözüm önerin mevcut mu?
Bu arada aktif Crew varsa beni davet edin.. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X