Şimdi Ara

GTA V Playstore yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu playstoredan aldım, zaten 700 ile indiriyorum tam 1 gün sürdü indirmek. Şimdi de yükleme yaparken data6.cab ve data8.cab 'da hata veriyor ve dosyalar tam açılmıyor. Tekrar 1 gün download mı yapmam mı gerek? Öyleyse bu playstore'un rezilliğidir. Kendi download manager'ları ile dün indirmeye başladım ve inerken PC dokunmadım ki evde bile değildim. Bu sorunun çözümü nedir ne yapmam gerek biliyor musunuz? Ya da benim gibi bu sorunla karşılaşan oldu mu? Ya da en azından data6 ve data8'i indireyim diyorum ed_multilerden hangisidir biliyor musunuz?

Edit: Resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedociyes -- 14 Nisan 2015; 22:42:27 >

• playstore yalancı haysiyetsiz insanlar...
    akk yok diye burdan aldım 3 mbit düştü hız
    32 saat toplam indirme zamanı diyor 168 tl üstünü verip dvdsi alırdık bee
    bir de dosya bozuk çıkarsa

playstore.com içinden oyunlar içinden dosyalra vardır 31 partta kadar ordan indiriecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

playstore yalancı haysiyetsiz insanlar...

playstore.com içinden oyunlar içinden dosyalra vardır 31 partta kadar ordan indiriecen

hocam data6.cab ile data8.cab hangisi bilmiyorum ki. Şu an benim de internetim acayip yavaşladı. Tekrar indirmek ölüm onları, 1 gün daha download mı yapıcak bu bilgisayar. Yazık ya vallahi yazık verdiğimiz paraya, keşke cdsini alsaydım... Downloadsız çözümü yok mudur bunun sonunda 55gb dosyanın tamamı inmiş, playstoredan kendi download manageri ile indirip sorun yaşamadan yükleyen var mı ki bende neden böyle oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedociyes

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

playstore yalancı haysiyetsiz insanlar...

hocam data6.cab ile data8.cab hangisi bilmiyorum ki. Şu an benim de internetim acayip yavaşladı. Tekrar indirmek ölüm onları, 1 gün daha download mı yapıcak bu bilgisayar. Yazık ya vallahi yazık verdiğimiz paraya, keşke cdsini alsaydım... Downloadsız çözümü yok mudur bunun sonunda 55gb dosyanın tamamı inmiş, playstoredan kendi download manageri ile indirip sorun yaşamadan yükleyen var mı ki bende neden böyle oldu...

Alıntıları Göster
    playstore 168TL ön sipariş ürünün sadece key olduğunu bilseydim valla gittigidiyor da daha ucuza vardı oradan alırdım. Ben sırf bu sorunlarla karşılaşmamak için bu siteden aldım. Keymiş meğerse dikkat etmedim. Şimdi bende 31 part 55 gb indirdim bir eziyet. data4.cab ve data5.cab datalarını bulamama hatası veriyor oyun yüklerken.

Bilen çözen varsa lütfen bana da bilgi verebilir mi ?

• - n 0 a X - kullanıcısına yanıt
    Dostum ben çözdüm. Download Manager inenleri silmeden tekrar download yap. Var olan dosyaları check yapacak ve eksikleri tekrar indirecek. Böyle yaptım ve düzeldi. Dün gece single-player girebildim ancak online girmiyor loading ekranında takılıyordu
  • data8 bende hata vermisti part28 indirdim cozuldu digerini bilmiyorum hos simdide socialcluba girmiyor daha acamadim:-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: teskilati mahsusa

data8 bende hata vermisti part28 indirdim cozuldu digerini bilmiyorum hos simdide socialcluba girmiyor daha acamadim:-(

444 0 375 aradım code2 hatası resmini mail adresine gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 16 Nisan 2015; 19:05:27 >
  • sedociyes S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum. Bende bunu denedim. Bazı dataları tekrar download süzgeçinden geçirdi. Fakat yine olmamıştı. Ama; şuan da da yapıyorum tekrar check harici download ettikleri var. Sanırım olacak benim de.

tekrar teşekkürler..
  • quote:

data8 bende hata vermisti part28 indirdim cozuldu digerini bilmiyorum hos simdide socialcluba girmiyor daha acamadim:-(

Code 2 hatasi bende de vardi. Cyberghost adli vpn ile sorunsuz multiplayer giriyorum. Playgtaiv i yonetici olarak calistirin vpn ile baglandiktan sonra
  • - n 0 a X - kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum
  • quote:

Arkadaşlar oyunu playstoredan aldım, zaten 700 ile indiriyorum tam 1 gün sürdü indirmek. Şimdi de yükleme yaparken data6.cab ve data8.cab 'da hata veriyor ve dosyalar tam açılmıyor. Tekrar 1 gün download mı yapmam mı gerek? Öyleyse bu playstore'un rezilliğidir. Kendi download manager'ları ile dün indirmeye başladım ve inerken PC dokunmadım ki evde bile değildim. Bu sorunun çözümü nedir ne yapmam gerek biliyor musunuz? Ya da benim gibi bu sorunla karşılaşan oldu mu? Ya da en azından data6 ve data8'i indireyim diyorum ed_multilerden hangisidir biliyor musunuz?

Edit: Resim eklendi

Aynı hatayı bende data 3 cab de iken verdi. Bu sırada arka planda download manager açıktı. Download Manager'ı arka planda kapattıktan sonra retry dedim yüklemeye devam etti ve bitirdim. İgnore demeyin ignore derseniz o dosya yüklenmez. Ve oyuna girseniz bile hata verir oyundan sizi atar.

Fakat şu an ben de oyuna giremiyorum. Meşhur 5 gb'lık kurulumu yapamadım. Daha doğrusu kurulumu yaptım ama yarıda kaldı.

Yüklediğiniz data cabları tekrar download diyin. Belki eksik yüklemiştir tamamlasın.

• quote:

quote:

Code 2 hatasi bende de vardi. Cyberghost adli vpn ile sorunsuz multiplayer giriyorum. Playgtaiv i yonetici olarak calistirin vpn ile baglandiktan sonra

Gerekirse ücret verip vpn dahi satın alabilirim.

Bu VPN'i kullanarak social club update'inin bitirebiir miyim ? Ayrıca oyuna girmek için de bu vpn mi gerekiyor ?

Son olarak ben code 2 hatasını geçtim, 5 gb'lık update yaparken yükleme yarıda kaldı. Şu an tekrar girmeye çalıştığımda bağlanmıyor. Öylece kalıyor ekran.

• ozua O kullanıcısına yanıt
    Playstoredan yaptiginiz downloadi silmediyseniz eger ayni dosyayi gosyerip tekrar download edin. Varolan gta5 i silin. Tekrar temiz bir setup yapin ve vpn ile acin. Dns adresinizi de google dns olarak degistirin. Ben boyle yaptim ve duzeldi. 5gb downloadi da yapti.Su an yeni bir update yapiyor 352mblik. Sanirim bu tarz vpn ile girmemiz gereken ve yahut kullanici adi problemleri yaratan sorunla ilgili fix geldi
  • quote:

Playstoredan yaptiginiz downloadi silmediyseniz eger ayni dosyayi gosyerip tekrar download edin. Varolan gta5 i silin. Tekrar temiz bir setup yapin ve vpn ile acin. Dns adresinizi de google dns olarak degistirin. Ben boyle yaptim ve duzeldi. 5gb downloadi da yapti.Su an yeni bir update yapiyor 352mblik. Sanirim bu tarz vpn ile girmemiz gereken ve yahut kullanici adi problemleri yaratan sorunla ilgili fix geldi

Cevap için teşekkür ederim. Akşam eve geldiğim zaman C: sürüsünde yer olmadığına dair uyarı aldım. Halbuki 100 GB'dan fazla bir yer vardı.

Oyunu C:'den sildim. D'ye kurdum. İnanır mısınız hiçbir sorun yaşamadan Social Club'ın yüklemesine geçtim. Sanırım alan yetmediği için sorun oldu.

Şimdi tek sorun yavaş indirme hızı.200 ile 350 MB arasında değişiyor. VPN'le nasıl açacağım kurulumu ? Eğer çok detaylı ise yapmasam da olur. Ayrıca bu güncellemeyi kapatırsam, bilgisayarı baştan başlatırsam tekrar bu ekrana gelemem diye korkuyorum. Adamı paranoyak eder bu oyunun yüklemesi. :)

• ozua O kullanıcısına yanıt
    Dun gelen guncelleme ile artik loading ekraninda kalmadi bende. Artik vpn ile girmiyorum. Guncellemeyi yapiyorsa sorun yoktur sanirim. Eger social club yuklemeden sonra loading ekraninda kalirsa ve code 2 hatasi verirse vpn ile deneyin
  • quote:

Dun gelen guncelleme ile artik loading ekraninda kalmadi bende. Artik vpn ile girmiyorum. Guncellemeyi yapiyorsa sorun yoktur sanirim. Eger social club yuklemeden sonra loading ekraninda kalirsa ve code 2 hatasi verirse vpn ile deneyin
    ARkadaşlar bende bugün 10 tl indirimli 158 tl ye aldım playstoreden ilten likleri tek tek indirmeye kalktım olmadı sonra downloadmanager programından indirmeye başladım bir ara bağlantı gitti bağlantı gelince tekrar başlattım ne hız göstergesi var ne bişey resimdeki gibi sabit kaldı çözümünü bilen varmı?

• Bende playstordan almıştım ön sipariş olarak ama bu programı kullanmadım , dosyaların linki zaten var onları idm ile sıraya aldım otomatik 4 saat içinde indirdi ayrıca akn uygulaması yok 450gb indirdim bu ay hala 100mbit devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

Bende playstordan almıştım ön sipariş olarak ama bu programı kullanmadım , dosyaların linki zaten var onları idm ile sıraya aldım otomatik 4 saat içinde indirdi ayrıca akn uygulaması yok 450gb indirdim bu ay hala 100mbit devam ediyor
    playstoreden alanlar için oyunu indirmiş arkadaşınızdan alın ben steamden alan arkadaşdan aldım sonra onu pcye kopyaladım exeleri sildim steamapi dll sildim. sonra gtatool çalıştırıp kurarken browse deyip kopyaladığınız klasörü seçin oyunu oraya kurun olay bitmiştir indirme felan sadece ufak bir uptade yapıyor sonra oyuna dalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

playstoreden alanlar için oyunu indirmiş arkadaşınızdan alın ben steamden alan arkadaşdan aldım sonra onu pcye kopyaladım exeleri sildim steamapi dll sildim. sonra gtatool çalıştırıp kurarken browse deyip kopyaladığınız klasörü seçin oyunu oraya kurun olay bitmiştir indirme felan sadece ufak bir uptade yapıyor sonra oyuna dalın

Alıntıları Göster
    Sürekli takılıp duruyor deli olacam.Anca durdurup tekrar başlatınca devam ediyor birde her kapatıp açtığımda kendine klasör oluşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

Sürekli takılıp duruyor deli olacam.Anca durdurup tekrar başlatınca devam ediyor birde her kapatıp açtığımda kendine klasör oluşturuyor.

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar bu rgsc den oyunu yüklemeyi deneyecem oradan üyelik aldım.Oyunu oradan aktif etsem sonrada oradan yüklesem sıkıntı olurmu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.