Şimdi Ara

GTA V pre orderdan gelecek para

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar preordedan 1m$ gelecekti 500k$ story mode 500k$ online diye ama sadece story geldi sebebi nedir sizce bir yardımcı olursanız ?

• Online bölümüne girip kendine bir karakter yarattıktan sonra tutorial bölümünü de tamamladıktan sonra para hesabına geçecektir.
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Zaten oyuna başladım rp level 9 oldu ama ortalıkta para yok mesela konsolumdaki başka hesapla storedan add onsdan 100k$ aldım ama o da gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru1492

Zaten oyuna başladım rp level 9 oldu ama ortalıkta para yok mesela konsolumdaki başka hesapla storedan add onsdan 100k$ aldım ama o da gelmedi

Valla ben de dün akşam ilk defa online bölümüne girdim ama bana geldi ilginç herkeste ayrı ayrı şikayetler var kimileri online'a bile giremiyor.
    Valla ne diyeyim dostum,önerecek başka çözüm bilmiyorum,aklıma da gelmiyor açıkçası.
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Canın sağolsun bakalım bekleyeyim o zaman , rockstar supporta girdim yazicam 1 aydan kısa sürede kayıt olanlar yazamaz browse yapmaya devam edebilirsiniz diyor , bu arada aktif oyuncuysan liveda ekle CombativeAura0 :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Canın sağolsun bakalım bekleyeyim o zaman , rockstar supporta girdim yazicam 1 aydan kısa sürede kayıt olanlar yazamaz browse yapmaya devam edebilirsiniz diyor , bu arada aktif oyuncuysan liveda ekle CombativeAura0 :-)

• quote:

Ekledim seni şükrü bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HEİST GRUBU ( PARA KASMA )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aynı sorun bendede oldu çözümü varmıdır single da 500 k geldi fakat online da yok .
  • leopold kullanıcısına yanıt
    Ben hallettim bunu rockstar support kısmından hata bildirimi var mail attım senden bir ödeme belgesi isteyecekler ss alıp gönder kabul ediyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.