Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sooso

Ben bu işi originden yaptım bizde euro para birimi ben brezilya vpn ile hem dolar olarak hemde 1 dolar düşüğe almıştım ban attılar origin hesabıma daha sonra canlı yardım ile konuşunca paramı iade ettiler ve hesabımı access üyelik olmadan açtılar.
    Bu 2.yılım olacak origin access premier kullanıyorum ukrayna vpnle 300TLye. Ban falan yemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen kartların bağlı olduğu ülke TR olunca çaktılar mevzuyu artık göndermiyorlar keyleri. Her şeyi tam yazıyoruz ama kartlar tr mastercard :)
  • Mesela Arjantin'deyim tr master kartımı kullanamıyor muyum? :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemondortyol -- 21 Aralık 2019; 20:30:54 >
  • Sanal kart ve vpn ile siparişim iptal oldu benimde,şimdi kredi kartı ve vpn ile arjantin adres bilgileri ile sipariş geçtim,bir kaç saate belli olur durum.

• Benim siparişte iptal edildi. 6 yıllık oyuna ederi fiyattan alalım dedik olan işe bak. Asla gidip 87 lira vermem.
    Ben vpn ile aldım adreside arjantin olarak verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 21 Aralık 2019; 20:36:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Benim siparişte iptal edildi. 6 yıllık oyuna ederi fiyattan alalım dedik olan işe bak. Asla gidip 87 lira vermem.
    Ben vpn ile aldım adreside arjantin olarak verdim
    İmkanı yok 80 liralar falan vermem. Hikaye kısmını 2 kere bitirdim zatan online için almak istiyordum bu fiyatta olunca da bütün ülkelerin garazi var bize. 6 yıllık oyun 80 lira zaten verilmez hikayesine de.
  • bu gidişle bizim keyler de elden gidecek. başlık alınmıyor diye değişmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Aralık 2019; 20:54:56 >
  • Efsane konu, teşekkürler

• İkinci siparişmde iptal oldu,muhtemelen kredi kartından yakalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackghostman43 -- 21 Aralık 2019; 21:31:10 >
  • Bana da Sipariş iptali verdiler.

• Öncelikle konu sahibi @XGames'e, ve ardından yine yardımları, önerileri için @XGames, @MeqaS xLR ve @seran'a teşekkür ediyorum. En sonunda başarılı şekilde alışverişi yaptım, key girdim oyunu indiriyorum.

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Öncelikle konu sahibi @XGames'e, ve ardından yine yardımları, önerileri için @XGames, @MeqaS xLR ve @seran'a teşekkür ediyorum. En sonunda başarılı şekilde alışverişi yaptım, key girdim oyunu indiriyorum.

Çok teşekkürler.
    Adamına göre mi veriyorlar anlamadım ki
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Hocam, kendi yaptığım adımları yazayım, aynen deneyin. Öncelikle, UrbanVPN'den Arjantin'i seçip, chrome gizli sekmeden linki açıyorum.

Sonrasında, İspanyolca geliyor sayfa zaten, sayfayı İngilizce'ye çevirip öyle devam ediyorum.
    2 tane seçeneğin çıktığı ekranda, soldaki olan zaten Social Club hesabım var olanı seçip devam ediyorum.
    Ardından, adres bilgileri kısmına, İspanyol bir isim-soy isim, Arjantin'de bulunan gerçek bir yerin adresi, State kısmı not applicable ve bölge olarak Arjantin seçip, diğer aşamaya geçiyorum.
    Kart kısmında, sanal kart ile denemiştim, reddedilmişti, normal kredi kartı ile 2. denememde başarılı oldu. Aynen bilgileri giriyorsunuz. Sonrası zaten onaylama.
    Yarım saat içerisinde mail geliyor, sipariş alındı diye, yaklaşık olarak da 7-8 saat sonra CD-Key'in de içinde olduğu mail geliyor, olay bitiyor. Rockstar Launcher üzerinden sorunsuz bir şekilde ekleniyor.

• marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ne zaman sipariş geçmiştin ?

• monster_ M kullanıcısına yanıt
    Bu sabah 11 gibi yaptim.
    Hocam, ben 16:00 gibi siparişimi kredi kartı bilgilerimi girerek verdim. Ancak isim soy isim ve telefon numaram dışında kalan bilgilerimi rastgele doldurdum ve "state" kısmını "not applicable diye belirtmedim. Sonuç olarak siparişim reddedildi.

Hocam, senin ilk aşamada iptal olan siparişinde girdiğin bilgilerin ne kadarı doğruydu?
  • Genç Düşünür kullanıcısına yanıt
    İlk siparişte ad-soyad kendi ismim ve soy ismimdi. Kağıthane falan yazmıştım ben :) Yüksek ihtimal ondan dolayı olmadı.
    Benim girdiğim bilgiler de Arjantinli olmadığımı haykırdığı için siparişim iptal edildi sanırım. :) Tekrar denemekte fayda var, bir de bütün bilgilerimi Arjantin'e uygun girip deneyeyim. Gerçi, telefon numaramı doğru girmekten başka bir seçenek görünmüyor, her ne kadar öyle olsa da inşaallah bu sefer kabul edilir. :)
  • Estimado Burak Asan,

Gracias por confiar en nosotros al realizar sus compras. Desafortunadamente, su pedido ha sido denegado.

Número de pedido:
    Fecha del pedido: 21 de diciembre de 2019

Responda a este correo electrónico para ponerse en contacto con nuestro departamento de servicio de atención al cliente (orderconfirmation@digitalriver.com) y confirme la información de facturación registrada o proporcione otro método de pago.

Atentamente,
    Servicio de atención al cliente de Rockstar Warehouse

Başka bir üyelik açıp tekrar sanal kart ile satın aldım ama yine reddedildi. Çıldıracağım! Chrome üzerinden Urban VPN ile bağlanıp satın aldım ücreti bile çekti ama yine reddedildi!

Ekleme: Adres kısmına Arjantin'de bir pizzacının adresini girmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 21 Aralık 2019; 22:24:21 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.