Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende siparişi geçebildim sonunda sanal kartdan 23.4 tl çekti.Yanlız mail falan gelmedi henüz.Hemen gelmesi gerekirmi ?
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    Bana 5 dakika içerisinde gelmişti. Siparişleriniz kısmında görünüyorsa şu anlık sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckylukegs

Bende siparişi geçebildim sonunda sanal kartdan 23.4 tl çekti.Yanlız mail falan gelmedi henüz.Hemen gelmesi gerekirmi ?
    Hangi sanal kart hocam bi ben beceremedim koca forumda galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ordenes kısmında siparişim gözüküyor ama hala mail falan yok umarım iptal olmaz
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    İş bankası sanal kartı hocam
  • Şifre bekleyen arkadaşlar www.rockstarwarehouse.com a girdiğinizde en altta order lookup yazıyor oraya bilginizi girdiğinizde key bilgisi gözüküyor. İşleminizin üzerinden yarım saat geçmesi yeterli. En azından ben mail gelmeden yarım saat sonra görebildim.

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ziraat sanal kart ile denedim kaç defa bende de olmadı.

• Garanti deniz ve akbankla denedim olmuyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Garanti deniz ve akbankla denedim olmuyor ya
    Bende kredi kartı numarası geçersiz uyarısı veriyor. Sizde de aynı mı hata?

• Sabah 11 de aldım order lookop a da baktım yine key görünmüyor. Bi key gönderemediler kaç saattir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheImmense

Şifre bekleyen arkadaşlar www.rockstarwarehouse.com a girdiğinizde en altta order lookup yazıyor oraya bilginizi girdiğinizde key bilgisi gözüküyor. İşleminizin üzerinden yarım saat geçmesi yeterli. En azından ben mail gelmeden yarım saat sonra görebildim.

Mail yok arkadaşın dediği yerden aldım aktive ettim sıkıntı yok teşekkürler.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde 48 saat içinde mail geleceğine dair bir mail geldi sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Pxsel

Bende kredi kartı numarası geçersiz uyarısı veriyor. Sizde de aynı mı hata?

Alıntıları Göster
    Ödeme alınamıyor hatası veriyor hocam son ekranda ben anlamadım yurtdışına da açık kart

• monster_ M kullanıcısına yanıt
    Eninde sonunda gönderiyorlar da 48 saatte oyun yapılır bu kadar niye bekletiyorlar anlamadım bazı alanlara da 1 saate gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Eninde sonunda gönderiyorlar da 48 saatte oyun yapılır bu kadar niye bekletiyorlar anlamadım bazı alanlara da 1 saate gelmiş
    Emin olmamakla birlikte geceden beri olan siparişlerde durumu anladılar galiba. Ben dün gece 12-1 civarı almıştım onay maili geldi daha sonra bana sabah 7'de bir mail daha gelmiş ispanyolca siparişiniz iptal edilmiştir diye ve ücreti sanal kartıma iade etmişler. Bir kaç üyenin daha iptal olmuş. Gece 12'den sonra alıpta keyi gelen var mı diye sordum kimse cevap vermedi konuda. Her şeyi usulüne uygun yaptım ama adresi sokak adı ve cadde olarak Türkiye adresini yazdım şehir olarak Bueno Aires seçtim ve telefon numaraı Türkiye numaram girmiştim belki o sebepte olmuş olabilir diye düşünüyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 21 Aralık 2019; 18:17:53 >
  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Ps storeden başka ülkeler üzerinden oyun alınabiliyor. Keza başka sitelerde de öyle diye biliyorum. Yani alınabilir gayet yasak olmaması gerek.
    Ben Türkiye adresi girdim telefonu da sallamasyon girdim benimki gelirse herkesinki gelmesi lazım. İptal edeceklerse etsinler de her şeyi Arjantin e göre yapayım tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Aralık 2019; 18:20:10 >
  • henüz aldım ziraat sanal kredi kartı limitini 25 Tl yapıp bekleyip göreceğiz.

kredi kartından 3.87 Usd çekilmiş.

edit: e-mail geldi 48 saat bekleyin diye. şimde de kart hareketlerinde paranın çekildiği görülmüyor limit tekrardan 25TL .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemondortyol -- 21 Aralık 2019; 19:16:16 >
  • Yok olmuyor siparişi geçmiştim ancak iptal edilmiş parada karta geri yatırılmış

• İptal maili gelmedi fakat benim de para hesaba geri yatmış

• Arkadaşlar merhabalar. Ben de sipariş verdim ancak siparişim reddedildi. Fatura bilgisi girerken bir hata mı yaptım acaba? Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.