Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke sanal kartı silmeseydiniz. Sanal kart silindiği zaman sanırım ödeme gelmiyor. Tabii daha iyi bilen varsa bu konuda net bir bilgi söyleyebilir.
  • Bende aldım oyunu inşallah gelir. Alan arkadaşlar bi sorum olacak indirme boyutu ne kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acaba siparişi red olanlar kartı yurtdışı alışverişlerine açtılar mı? Kart ayarlarından yurtdışı izni var mı yok mu kontrol etsinler.
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    89 GB şu anda ki boyutu.
  • Arkadaşlar chromedan urban vpn indirdiğimizde rockstar launcherı açamıyoruz ki nasıl aldınız ordan?Sadece tarayıcıya uyguluyor vpni haliyle halledemedim.

Windowsa indirebileceğimiz arjantin vpni varmı ücretsiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 21 Aralık 2019; 14:56:18 >
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    Rockstar launcher ile almayacaksınız, normal bir şekilde siteden alacaksınız.

VPN ile girdikten sonra gizli sekmeden rockstar warehouse'a girip gta 5'i alacaksınız.
  • Dün gece aldım daha kod gelmedi teşekkürler felan demişler bakalım.
  • Arkadaşlar, RDR2 yi de bu şekilde alabilen var mı? Epic Games gürcistan store u cidden ucuz, fakat oraya vpn yapamadım, öneriniz var mı?
  • Lounge Act kullanıcısına yanıt
    Genelde RDR2'yi NordVPN ile alıyorlar. Bir yerden temin edebilirseniz deneyebilirsiniz.
  • Adrese bir şeyler yazıp aldık fake generatorden bakalım gelecek mi. Bu arada size de social club girişi yaptırdı mı alırken?
  • Satın alacağımız site hangisi hocam?

Ben dün biraz bakınmıştım arjantin para birimi falan vardı o yüzden almadım dolar olarak görmemiz gerekmiyormu?
  • Garanti kredi kartından tutun sanal karta kadar denedim ödeme onaylamıyor ya Allah rızası için biri ss li anlatım yapsın neden ben alamıyorum taktım kafayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam dolar olarak almayacağız. Arjantin'in para birimi olan ARS olarak satın alımı yapacağız. Otomatik olarak TL'ye çeviriyor ve sonra almış oluyorsunuz.

Site ilk mesajda mevcut.
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    yurtdışı alışverişlerine açık mı kartınız?
  • Bende de ödeme yetkisi hatası veriyor yurt dışına açık kart bir yerde hata yapıyoruz ama çözemedim hesabı açtım Arjantin VPN ile gizli sekmede girip almaya çalışıyorum ama ödeme yaptirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

yurtdışı alışverişlerine açık mı kartınız?
    Açık hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: portakal1

Bende de ödeme yetkisi hatası veriyor yurt dışına açık kart bir yerde hata yapıyoruz ama çözemedim hesabı açtım Arjantin VPN ile gizli sekmede girip almaya çalışıyorum ama ödeme yaptirmiyor
    Bende de öyle

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    kendim backend yazan biriyim nasıl yaşamazsın hocam https de olsa http de olsa farketmez sorun yaşanabilir.
  • Benim satın alma onaylandı. Şimdi geriye kaldı 89gb nasıl indirecez

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.