Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dün gece 12 civarı çerezleri sildim, vpn açtım ve hesabıma giriş yaptım sorunsuzca satın aldım ama key maile geliyormuş 11 saaat sonra falan denilince konuda uyudum. Sabah 7'de mail gelmiş;

Estimado X X,

Gracias por confiar en nosotros al realizar sus compras. Desafortunadamente, su pedido ha sido denegado.

Número de pedido: 158376507XX
    Fecha del pedido: 20 de diciembre de 2019 

Responda a este correo electrónico para ponerse en contacto con nuestro departamento de servicio de atención al cliente (orderconfirmation@digitalriver.com) y confirme la información de facturación registrada o proporcione otro método de pago.

Atentamente, 
    Servicio de atención al cliente de Rockstar Warehouse 

Siparişi reddetmişler ve paramı iade etmişler. Gece 12'den sonra alıpta key yollanan var mı?

• portakal1 P kullanıcısına yanıt
    Farklı kredi kartınız varsa onunla da bir deneme yapabilirsiniz. Kredi kartı ile sorun yaşayan bir sizsiniz sanırım genel bir şey değil o yüzden kartınız ile alakalı bir durum olabilir.
  • portakal1 P kullanıcısına yanıt
    ziraat üzerinden bende dün aldım sıkıntı olmadı
  • Sanal kart kullanabilip te 2 tane alacak var mı bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

VPN üzerinden kredi kartı ile satın alma yapmayın. Hatta şifreli hiçbir işleminizi yapmayın bütün bilgilerinizi görüyorlar. Sanal card ile isteyen alabilir fakat yine de riskli
    Https sertifikayı olan websitelerinde böyle bir sorun yaşamazsınız.
  • Dün akşam 10 gibi aldım,
    Gece 12 gibi kod geldi
    Aktifleştirdim ama yükleyemedim.
    Paylaşana teşekkürler.

• seran kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız işlemleri tek tek yazabilir misiniz? Bizde mi sorun var anlamadım. 2 saat içinde gelmiş ne güzel.
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda ilk mesajlarda yazılanlar gibi yaptım bende. Önce urban vpn, konum Arjantin, paraf sanal kart ile aldım. Adres falan rastgele yazdım. İlk mesajdaki linkten, üye girişi ile siparişlerimde görünen kod ile Launcher’de aktifleştirdim. Bilgisayarımda yer olmadığı için daha indiremedim (88gb)

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Urban vpn gizli modda telefon uygulamasi ile ziraat banka karti ile odeme yaparak aldim. Hesap hareketlerinde de cekildigi goruldu. Siparis bitimde size en yakinda mail gonderilecektir yaziyordu zaten. Siparislerimi kontrol ettigimde ise siparis durumu siparis gonderildi yaziyordu. Suan beklemedeyim. Tekrar teşekkürler. Bakalim kod gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urbanvpn firefox eklentisi ile arjantin ipsi aldım, bağlandım hallettim.tşkler.
  • Şaka gibi ya garanti sanal karta 25 tl tanımladım yine olmuyor gizli sekmede açmadım çünkü açsam vpn aktif olmuyor bu sefer gizli modda

• seran kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde yaptım bende. O zaman sanal karttan dolayı reddedildi. Kredi kartı ile denedim bakalım, akşam saat 6-7 gibi belli olur. Benimle birlikte bir arkadaşım daha almak istiyor, onda da başarısız oldu aynı yöntem.
    Olmaz diye biraz umutsuzum gerçi ya bakalım..
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hikaye modunda sorun çıkarmıyor hocam.
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Google Chrome'dan Uzantılar'a gir, Uzantılar'da kullanılan VPN'in altında " Gizli modda izin ver." yazar. Onu işaretledikten sonra gizli sekmeden de görebilirsin VPN'i.
  • Alalım ekran görüntülerini arkadaşlar. Biriniz yollayın da şevke gelelim :D
  • alırken oluşturduğumuz hesabın önemi var mı?
    arjantinde ödeme yaparkenki hesap ile gta5 kodunu girdiğimiz hesap farklı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 21 Aralık 2019; 14:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakbezek B kullanıcısına yanıt
    içiniz rahat olsun, ben aldım sorunsuz çalışıyor. etkinleştirmeyi şimdi yaptım

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir
  • Pes benden ya hesap kart ile denedim yok ödeme yetkisi başarısız diyor alabilen varsa ücretini yollayabilirim 3 tane sanal kart 1 tane hesap kartı denedim yok olmuyor

• Sevgili Burak Asan,

Alışverişlerinizi yaparken bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Maalesef, siparişiniz reddedildi.

Sipariş numarası:
    tarihi: 20 Aralık 2019

Müşteri hizmetleri departmanımızla (orderconfirmation@digitalriver.com) iletişim kurmak ve kayıtlı fatura bilgilerini onaylamak veya başka bir yöntem sağlamak için bu e-postayı yanıtlayın ödeme.

Saygılarımızla,
    Rockstar Depo Müşteri Hizmetleri

Yahu arkadaş en son 2013'de PS3 için almıştım dedim bir de PC için alayım ama redd yedik

Teb Sanal kartla aldım ücret kesilince sanal kartı sildim acaba ondan mı oldu ? Ama ücreti kestiler.

Ayrıca sanal kartı sildiğim için geri ödeme yapamazlar değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 21 Aralık 2019; 14:32:6 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.