Şimdi Ara

GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Hocam Georgia dediğiniz Gürcistan mı yoksa ABD eyaleti olan Georgia mı? Çünkü Gürcistan vpn ile epic store a girince pound olarak çıkıyor oyunlar.
    dolar dediğine göre eyalet olandır hocam ayrıntıları öğrenip almak lazım 107 tl iyi fiyat
  • Sol fiber için işe yarayan VPN bulan var mı?

firefox ve urban vpn ile alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 21 Aralık 2019; 8:58:17 >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    GTA V Premium Online Edition | 23.5 TL | VPN Kullanmak Gerekir

Kayıt ekranında Georgia’yı seçin zaten otomatik olarak fiyatları kendisi atıyor. Yurtdışında herkes bu fiyata rdr2 alıyor. 10 dolar indirim kuponu ile 18 dolara geliyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerden buldun bu indirimleri ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Kayıt ekranında Georgia’yı seçin zaten otomatik olarak fiyatları kendisi atıyor. Yurtdışında herkes bu fiyata rdr2 alıyor. 10 dolar indirim kuponu ile 18 dolara geliyor oyun.
    VPN'e gerek var mı?
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen olması gerekiyor. VPN ve sanal kartla almanız iyi olur.

• Teşekkürler, son soru. Kayıt ekranında georgia seçmeniz gerekiyor demişsiniz. Sıfırdan mı hesap açmamız lazım? Mevcut hesap üzerinden alamıyor muyuz?
  • Merhaba gta online da oynaniyor mu bu sürümde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Maalesef, mevcut hesap üzerinden alınmıyor yeni hesap açmanız gerekiyor.
  • Evet, online oynanıyor.
  • Hikaye modu da oynanabiliyor mu? Sadece online mod mu?

• Pxsel kullanıcısına yanıt
    Hikaye modu da oynanabiliyor.
  • Vpn işini halledemedim GTA 5 için önce ben ücretini yollarım. Bir hayır sahibi arkadaş alabilir mi rica etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Az önce kontrol ettim, gelen sipariş sistem tarafından iptal edilmiş. Nerede yanlışlık olmuştur acaba?

Mailde gelen mesaj şu şekilde;

"Thank you for trusting us when making your purchases. Unfortunately, your order has been denied.

Order number: 15836956107
    Order date: December 20, 2019

Reply to this email to contact our customer service department (orderconfirmation@digitalriver.com) and confirm the registered billing information or provide another payment method."

Adres kısmını sallamıştım esasen, şehir olarak Buenos Aires falan yazdım, isim olarak kendi adımı yazdım, sanalkart bilgilerini falan da girdim, ücreti de çekmişti esasen..

Ek olarak, sanal kart limitini 100TL olarak belirlemiştim. Sanalkart, online işlemlere açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 21 Aralık 2019; 9:57:22 >
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşın da reddedilmiş. Onun ki papara karttı vadesiz hesap acaba sizinde mi öyle? Ben kredi kartıyla alışveriş yaptım

Aynısı bende de oldu paycell vasıtasıyla gece sipariş tamamdı. Şimdi siz diyince siteye baktım sipariş iptal edildi yazıyor. Para da geri gelmiş. Tekrar deneyeceğim şansımı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de iptal edilmiş, acaba alanlar yeni hesap mı açtılar? Ben kendi hesabımla giriş yapmıştım.

• Çok teşekkür ederim kod geldi girdim kabul etti.
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Maaşımın olduğu QNB Finansbank'tan sanal kart oluşturup yapmıştım işlemi. Kredi kartlarım kısmında görebiliyorum, yani sanal kredi kartı olmuş olması lazım.
    Aslında Garanti'de daha önce bir çok kez kullandığım bir sanal kart var ama onda şöyle bir farklı ayar yapmışım, ücreti karta yüklüyorum ve öyle harcama yapabiliyorum, limit belirtmemişim yani. O sanal kartı şu an kullanamam çünkü EFT ile para gönderip, sanal karta aktarmam gerekir.
    Siz doğrudan kredi kartı ile mi işlem yaptınız, sanala bulaşmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 21 Aralık 2019; 10:35:9 >
    Ben direkt kredi kartıyla aldım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.